Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати з Анапи в Геленджик на автобусі, машині, таксі, відстань між містами

  1. На автобусі
  2. трансфер
  3. На машині
  4. На таксі
  5. на електричці
  6. З попутниками
  7. складчина
  8. Анапа і Геленджик: що з себе представляють і їх відмінності

Багато мандрівники, вирушаю на південь Росії, хочуть побувати відразу в декількох містах, або добираються з пересадками до певного курорту. Анапа і Геленджик - два популярних місця для гідного відпочинку. Вони розташовуються на відносно невеликій відстані один від одного.

Між ними всього 84 км. Тому можна легко відвідати обидва курорту. Для кожного відпочиваючого важливо знати, як доїхати з Анапи в Геленджик, які є способи від економічних до комфортних. Давайте розглянемо їх.

На автобусі

Самий економічний спосіб дістатися до Геленджика з Анапи на автобусі. Транзитні маршрути допоможуть опинитися в бажаному місці. Для цього слід доїхати до автовокзалу, придбати квиток, сісти в автобус і через три години ви будете на місці. Автобуси ходять з 7.23 до 20.30, вартість близько 320 рублів.

Цей спосіб підійде для тих, у кого немає зайвих грошей на таксі, хто спокійно ставитися до нестачі комфорту і у кого не так багато особистих речей.

Так само варто попередити, що в багатьох автобусах не працюють кондиціонери, місця для валіз обмежені. У спеку єдиний вихід - відкривати вікна.

З аеропорту

Якщо ви прилетіли на літаку в Анапу і вам потрібно доїхати до Геленджика на автобусі, то потрібно дочекатися 113 маршрутки. Вона ходить раз на годину і їде до автовокзалу.

З ж / д вокзалу

Потрібно сісти на 113 або 120 маршрут і доїхати до автовокзалу.

Добравшись до автовокзалу, вам потрібно буде або замовити таксі, або сісти на потрібний автобус до потрібного місця.

Деякі гостьові будинки зустрічають своїх клієнтів на автовокзалі. Обов'язково поцікавтеся подібною послугою.

  • Якщо ви їдете на тонкий мис, виходьте на Стелі, потім сідайте на 5 маршрут не переходячи дороги, але обійшовши стелу.
  • Якщо ваша мета - Блакитна бухта, виходьте за постом поліції, це відразу при в'їзді в місто. Далі вам слід сісти на 3 маршрут, перейшовши дорогу.

Далі вам слід сісти на 3 маршрут, перейшовши дорогу

трансфер

Якщо ви забронювали житло в Геленджику, то багато надають послугу трансферу. Причому не тільки пансіонати або готелі і приватний сектор теж. Ви можете домовитися про те, щоб вас зустріли. Природно, що це буде платно. Але дешевше, ніж на таксі. Трансфер може приїхати як на аеропорт, так і на залізничний вокзал. Можуть зустріти прямо у вагона поїзда.

На машині

Якщо у вас є свій автомобіль, то доїхати до Геленджика не складе проблеми. Головне дотримуватися правил дорожнього руху і дивитися на знаки і покажчики. Їхати треба по трасах А-290 і М-4.

  • Час: близько години
  • Бензин: 7 літрів
  • Влітку можливі пробки

На таксі

Найзручніший спосіб доїхати з Анапи в Геленджик - це замовити таксі. Звичайно він підійде не кожному. Ціни досить високі. Від 1900 рублів. Зате комфорт і швидкість вам забезпечені.

Тільки не варто брати таксі на вокзалах, там вони здеруть скажені гроші. Та й усі вони приватники, які не дадуть вам бажаної безпеки.

Краще або зателефонувати на офіційне таксі міста, або замовити послугу на спеціальному сервісі - KiwiTaxi. Тут ви вкажете точний час і місце, отримаєте машину в строк і доїдете до Геленджика максимум за 2 години.

Плюси: зручність, комфорт, швидкість. При бажанні зупинка в будь-якому місці. немає обмежень в багажі, ні сторонніх попутників.

Мінуси: дорого.

на електричці

У Геленджику немає залізничного вокзалу, тому цей метод неможливий. Туди не ходять потяги і електрички, тим самим роблячи місто більш екологічно-чистим. Так, повітря там дійсно прекрасний.

З попутниками

Багато мандрівники їздять з міста в місто через сервіс BlaBlaCar, який являє собою спеціально створене співтовариство, що допомагає пасажирам і власникам машини скооперуватися і разом доїхати до потрібного місця.

Водії мають з цього свою вигоду. Вони беруть певну плату і таким чином по-перше економлять на бензині, по-друге заробляють.

Щоб скористатися сайтом, потрібно вказати час і маршрут, вибрати водія. Тут варто звернути увагу на його рейтинг, вивчити його профілі в соціальних мережах.

Це метод не дає вам 100 відсоткової безпеки. Тому потрібно бути дуже обережним і вибирати даний варіант, якщо жоден інший не підходить.

На замітку: ціна від 100 до 600 рублів

складчина

На жд і автовокзалах таксисти пропонують декільком пасажирам скинутися і разом доїхати до пункту призначення. Таким чином дістатися з Анапи в Геленджик буде дешевше. Тут важливо, щоб речей було небагато. Так само слід пам'ятати про те, що такі перевезення здійснюють приватники. І ніхто не гарантує безпеки.

Анапа і Геленджик: що з себе представляють і їх відмінності

Анапа - місто, в який набагато простіше дістатися. Тут є залізничний вокзал, свій аеропорт. Багато туристів приїжджають сюди і насолоджуються піщаними пляжами. Крім Анапи, люди вважають за краще відпочивати так само в його курортних районах - Витязево і Джемете. Особливою популярністю користується цей курорт для сімейного відпочинку.

Відео про Анапу і Геленджик:

Геленджик - місто чарівної атмосфери. Так, дістатися до нього складніше, але зате в ньому багато переваг. Це довга красива набережна, достаток пляжів, чудові гори і маса розваг. Пляжі тут галькові, є 2 канатні дороги, різноманітні екскурсії. Багато курортів, таких як Дивноморське.

В Анапі набережна гірше, вона по-перше коротше, по-друге менш красива. Ще там бувають неприємні запахи від квітучого моря.

Щоб прийняти рішення про те, яке місто вибрати для відпочинку, потрібно задатися питанням про те, що саме ви хочете? Якщо ви маєте намір провести спокійно час з сім'єю, позасмагати на пляжі, покупатися, погуляти по піщаних дюнах, тоді їдьте в Анапу. Якщо ви любите гарні зелені гори і галькові пляжі, хочете довгих прогулянок по набережній і безліч розваг, тоді вибирайте Геленджик.

Щоб прийняти рішення про те, яке місто вибрати для відпочинку, потрібно задатися питанням про те, що саме ви хочете?

Новости