Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зелений туризм в Україні: де відпочити в Карпатах влітку?

  1. Де відпочити влітку в Карпатах: два найцікавіших містечка
  2. Автентичний відпочинок в Татарові
Надіслати на Pocket.

Карпати - це одне з найбільш чудових туристичних місць України Карпати - це одне з найбільш чудових туристичних місць України. Природа тут зберегла свою первозданну красу, а люди - самобутність. Не дивно, що саме Карпати - це найкраще місце для зеленого туризму. Самі незвичайні гірські маршрути, цікаві музеї прямо вдома у жителів, рекреаційні курорти, де лікує сама природа - все це доступно для будь-якого туриста.

Відпочинок влітку в Карпатах - це відмінне рішення для всіх, хто любить активно проводити час. Тут завжди можна відправитися в гори, де прямо під ногами ростуть цілющі трави і смачні ягоди. Від місцевих жителів завжди можна почути найцікавіші містичні історії, а традиційний коктейль «Карпатські Зорі» (з чорниці, зібраної по шляху, алкоголю і Відпочинок влітку в Карпатах - це відмінне рішення для всіх, хто любить активно проводити час молока) здатний зробити бесіду ще більш невимушеною.

Де відпочити влітку в Карпатах: два найцікавіших містечка

Всі, хто звик до традиційного курортного відпочинку, можуть спокійно шукати готелі або санаторії в Буковелі, Мукачеве та інших відомих містах. Туристична інфраструктура тут вже давно і чітко налагоджена. Але тим, хто хоче побачити нетуристичні місця і зануритися в справжню атмосферу карпатського життя, варто пошукати містечка і селища поменше. Головна особливість цієї місцевості - це її рекреаційні можливості. Курортні зони і кращі місця для відпочинку в Карпатах влітку тут знаходяться практично на кожному кроці. Всі, хто звик до традиційного курортного відпочинку, можуть спокійно шукати   готелі   або санаторії в Буковелі, Мукачеве та інших відомих містах

Всім, хто хоче отримати незабутній відпочинок в Карпатах влітку 2017 го, варто відвідати такі місця:

  • Верховина. Це містечко існує вже не одне століття. Якщо ви не були раніше в цьому регіоні і не знаєте, куди поїхати в Карпатах влітку, просто засіли в будь-який гостинний двір Верховини. Люди тут дуже добре знають свою історію. Вони можуть розповісти чимало незвичайних казок, легенд і повір'їв. Верховина знаходиться на стрімкій річці Черемош, по якій можна сплавитися на байдарках. Є і клуб рафтингу.

Для більш спокійного відпочинку в Карпатах влітку підійдуть музеї міста, серед яких є справжній Музей гуцульської магії і виставка найстаріших музичних інструментів гуцулів. До того ж, від Верховини рукою подати до гір Говерла, Петрос і Піп Іван. Та й ціни в Карпатах влітку не дуже високі в цьому регіоні.

Навколо містечка зосереджені невеликі селища, де є багато недорогих віталень дворів. Їх власники часто влаштовують своїм постояльцям походи в гори або поїздки на екскурсії. Самі ж двори знаходяться в дуже відокремлених і спокійних місцях. Завжди можна знайти житло з невеликим еко-прудиком і дерев'яними альтанками. Спокійно відпочити в Карпатах влітку можна саме тут.

Автентичний відпочинок в Татарові

Відпочинок в Карпатах влітку - це шанс поправити здоров'я і відпочити від суєти мегаполісів Відпочинок в Карпатах влітку - це шанс поправити здоров'я і відпочити від суєти мегаполісів. Городок Татарів в Івано-Франківській області - це саме те місце, де можна доторкнутися до автентичним гуцульським речей і оздоровитися на курорті.

Місто знаходиться на річці Прут. Чистий і швидка гірська річка приваблює туристів ще з 1912-го року, коли доктор Жураковський побудував над нею свій знаменитий санаторій. З того часу природа і її цілющі властивості відмінно збереглися. Але тепер в місті є чимало цікавих місць, де можна жити в комфорті та затишку. Є навіть готель-музей, в якому звичайні меблі і текстиль замінюють традиційні елементи побуту гуцулів. Відпочити в Карпатах влітку і не відвідати Татарів - просто блюзнірство.

Від містечка курсують автобуси у всіх напрямках. Звідси легко дістатися до туристичних локацій і самого Івано
Франківська.

Новости