Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вісім способів швидко продати автомобіль

  1. 1. Встановити вартість на автомобіль 5-10% нижче, ніж середня по ринку
  2. 2.Використання різних джерел інформації
  3. 3. Проведення передпродажної підготовки
  4. 4.Ісправний автомобіль
  5. 5. Правильний скласти оголошення
  6. 6.Фотографіі автомобіля
  7. 7.Срочний викуп автомобіля
  8. 8.Правільно вести торг

Доброго дня всім добрим людям. Сьогодні стаття розповість, як швидко продати автомобіль і заощадити більше часу. Неправильні дії продавця часто призводять до подовження термінів продажу. Старі машини з кожним роком втрачають у вартості і затягувати з пошуком покупця не потрібно.

Старі машини з кожним роком втрачають у вартості і затягувати з пошуком покупця не потрібно

Сезонність впливає на попит автомобілів. Найкращим часом для продажу машини є весна-літо. З початку осені настає «мертвий» сезон, коли ймовірність швидкого продажу автомобіля прагне до нуля.

У процесі підготовки машини не потрібно займатися шахрайством. Сучасні технічні засоби з легкістю визначають скрутку спідометра, наявність битих елементів і замінених стекол. Рано чи пізно, але обман розкриється.

Не рекомендується продавати машини в розстрочку. Охочих буде багато, але подібний спосіб продажу пов'язаний з численними ризиками.

1. Встановити вартість на автомобіль 5-10% нижче, ніж середня по ринку

Встановити вартість на автомобіль 5-10% нижче, ніж середня по ринку

Один з кращих способів, як швидко продати автомобіль. Не варто захоплюватися і надлишково знижувати вартість. Краще трохи втратити в ціні, ніж витратити час в марних спробах знайти покупця.

Трохи знижена вартість на машину обов'язково приверне увагу потенційних покупців. Не рекомендується вкладати гроші в передпродажну підготовку, а продавати як є.

2.Використання різних джерел інформації

Використання різних джерел інформації

Не варто обмежуватися розміщенням оголошення про продаж автомобіля тільки на одному спеціалізованому сайті. Чим більше інформації з'явитися в мережі про продаж автомобіля, тим більша кількість покупців відгукнеться.

Додатково рекомендується розмістити оголошення в газеті або розклеїти листівки. Непоганий ефект дає розміщення реклами про продаж безпосередньо на автомобілі.

3. Проведення передпродажної підготовки

Проведення передпродажної підготовки

Брудний і запорошений автомобіль продати набагато складніше і важче, ніж чисту машину, яка блищить відполірованим кузовом. У салоні потрібно прибрати зайві речі, навести порядок і протерти пил. Рекомендується пропилососити сидіння і вимити килимки для ніг.

Кузов автомобіля потрібно помити і натерти поліролью. Невеликі подряпини не варто прибирати, адже «ідеальне» стан кузова насторожить покупця.

4.Ісправний автомобіль

Ісправний автомобіль

Не варто продавати машину з помітними несправностями. Мало хто зважаться купити машину зі стуку і скрипом підвіски. Подібний стан автомобіля помітно ускладнить продаж і не дозволить виручити плановану суму грошей.

Матеріали перед продажем машини міняти не рекомендується. У будь-якому випадку новий власник все одно замінить фільтра і масла.

5. Правильний скласти оголошення

Правильний скласти оголошення

При складанні оголошення продажу машини не потрібно писати великий текст. Лаконічність дозволить потенційному покупцеві швидко ознайомитися з перевагами автомобіля.

Обов'язково потрібно вказати всі достоїнства машини і зробити акцент на ходових характеристиках і недорогому обслуговуванні. Найчастіше правильно складений текст дозволяє швидко продати автомобіль.

6.Фотографіі автомобіля

Фотографіі автомобіля

Наявність якісних фотографій машини на 50% збільшує ймовірність швидкого продажу. Багато покупців можуть практично не читати текст, але обов'язково переглядають фотографії.

Вигідні ракурси при фотографуванні дозволяють зробити акцент на перевагах дизайну кузова машини.

7.Срочний викуп автомобіля

Срочний викуп автомобіля

Коли потрібно швидко продати автомобіль, то можна звернутися до компаній, які займаються швидким викупом. Оптимальний спосіб, що дозволяє заощадити більше часу.

Алгоритм дій простий і нехитрий: дзвінок, оцінка машини, візуальний огляд і виплата грошових коштів. Для прикладу відвідали сайт autovikup66.ru, де можна швидко продати машину. Якщо терміново потрібні гроші, в такому випадку, можна на час закласти машину в автоломбард. Дорогий викуп авто являє собою один з кращих варіантів існуючих способів продажу машини.

8.Правільно вести торг

Правільно вести торг

Практично кожен покупець починає торгуватися. Не потрібно йти на поводу перших, хто зателефонував, адже дзвінків ще буде багато. Поступатися потрібно трохи, щоб зацікавити покупця.

Якщо отримано попередню згоду на покупку машини, то обов'язково слід взяти завдаток.

Новости