Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Чорногорії ціни 2019года. Дешеві і гарячі тури в Чорногорію. Вартість путівок.

  1. Відпочинок в Чорногорії ціни 2019. Спецпропозиція і гарячі тури в Чорногорію на даний момент часу:
  2. Взимку в Чорногорії можна покататися на гірських лижах.
  3. Як користуватися системою пошуку:

Відпочинок в Чорногорії ціни 2019. Спецпропозиція і гарячі тури в Чорногорію на даний момент часу:

Ця невелика країна знаходиться на узбережжі Адріатичного моря і як, напевно, більшість Балканських країн увібрала в себе культурну спадщину і заходу і сходу. Відпочинок в Чорногорії і важко з чимось переплутати. Там в один і той же момент часу і тихо і голосно, і лаконічно і контрастно. Візантійський вплив на архітектуру і образотворче мистецтво абсолютно гармонійно поєднується із мечетями, наприклад, Хусейн-паші Боляніча в Плевлі і будинком поміщика Реджепагіча в Плав'є. Але в першу чергу в Чорногорію їдуть відпочивати з дітьми і просто лежати на пляжі.

Чорногорські готелі та апартаменти гарантують якісний і спокійний відпочинок з дітьми на хорошому пляжі і з хорошою системою обслуговування в готелях. Більш того ціни на тури в 2019году обіцяють бути порівняно не високими, якщо подбати про поїздку заздалегідь. Ціни на турпакети можна вже дивитися з лютого 2019 року (див. Систему пошуку і поборів турів над цим текстом).

І напевно останнім аргумент на користь подорожі в Чорногорію може бути те, що не дивлячись на нерідне нашому вухо назва - Монтенегро, за ним ховається класична слов'янська душа. Це саме той випадок, коли приїжджаючи на відпочинок в іншу країну, відчуваєш себе як вдома, і зовсім не тому, що навколо багато росіян, до речі, росіян не так і багато, навіть не дивлячись на те, що віза в Чорногорію не потрібна.

Відпочивати на пляжах в Чорногорії краще в період з травня по кінець вересня. В цей же період є шанс застати місцеві праздінікі та фестивалі. Раніше травня і поздее вересня вода в Котороском затоці прохолодна і купання буде некомфортним. Так що любителям скупатися в морській воді краще не ризикувати. У цей час є сенс присвятити відпочинок екускурсіі і прогулянкам. Часто по чорногорським маршрутами виїжджають групи велотуристів. Крім велопоходів можна зайнятися сплавом по річках і каньйонингом. Останній захід - це нове в списку послуг для гостей країни. Місцеві турфірми пропонують клієнтам прогулянку з гідом по каньйонах і гірським річечкам в "сухих" гідрокостюмах. На такому маршруті зустрічаються водоспади, з яких можна стрибнути вниз метрів на п'ять, скотитися з природного водної гірки.
Крім того, в розпал теплого курортного сезону є можливість потрапити на всілякі цікаві літні свята і фестивалі, які є традиційними для Чорногорії.

Взимку в Чорногорії можна покататися на гірських лижах.

Всі гірськолижні курорти розташовані на території національних парків. Чистота повітря і незаймана природа цих місць як не можна краще підходять для зимового відпочинку.
Гірськолижний курорт Жабляк знаходиться на висоті тисячі чотиреста п'ятьдесят-шість метрів над рівнем моря в гірському масиві Дурмітор. Жабляк самий високогірний курорт на Балканах. Максимальна верхня точка трас знаходиться на висоті 2300 метрів. Перпад найбільшою траси 800 метрів. Довжина трас коливається від 800 до 3500 метрів.
Гірськолижний курорт Колашин розташований на висоті 954 метра над рівнем моря. Максимальна точка катання знаходиться на 1930 м, перепад висот 560 метрів. Загальна довжина трас 15 км.

Як відомо все дешеві путівки найкраще шукати задовго до початку поїздки. Тільки гарячі тури можуть з'явитися за кілька днів до від'їзду. Для того, щоб завчасно опеределить з подорожжю використовуйте нашу систему пошуку (див. Вгорі над текстом).

Як користуватися системою пошуку:

1. Вибрати курорт
2. Вибрати період часу вильоту
3. Вказати кількість ночей в поїздці
4. Визначити готель (не обов'язково), харчування, кількість дорослих, дітей (дитину) їх вік.
5. Натиснути кнопку - "знайти".
6. Подивитися ціни на відпочинок 2019 року .

В результаті, зібравши дані безпосередньо з систем бронювання туроператорів, наш пошуковик видасть ціни на пакет послуг, куди будуть включені вартість авіаперельоту, трансферу аеропорт-готель-аеропорт і медичної страховки.
Видача результатів буде відсортована в міру зростання цін з верху вниз. Тобто на самому верху таблиці Ви побачите найдешевший варіант туру.
Зверніть увагу, що в нашій системі пошуку можна вибирати варіанти путівок з вильотами з інших міст Росії: Санкт-Петербург, Ростов-на-Дону, Самара, Єкатеринбург, Новосибірськ і ін.

Новости