Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Майорці. Тури на Майорку з Мінська

  1. Відпочинок на Майорці від 651 $ Майорка - найбільший з островів Балеарского архіпелагу, розташований...
  2. ТУРИ В ГОТЕЛЬ SOL ANTILLAS BARBADOS 4 *, МАЙОРКА
  3. Тур в готель на Майорці IBEROSTAR PLAYA DE MURO VILLAGE 5 *
  4. В ЦІНУ ТУРУ на Майорці ВКЛЮЧЕНО:
  5. ДОДАТКОВО ДО ТУРУ оплачуються:
  6. Рекомендуємо інші напрямки Іспанії:

Відпочинок на Майорці від 651 $

Майорка - найбільший з островів Балеарского архіпелагу, розташований в Середземному морі. Відпочинок тут дуже різноманітний: протяжні піщані пляжі, просторі або маленькі затишні бухти, величезні національні заповідники і парки, різноманітні екскурсії.

Демократична Майорка радо прийме вас і приємно здивує найвищим рівнем туристичної інфраструктури.

Для молоді підійдуть Магалуф з його численними барами та дискотеками. Для сімейного відпочинку ви можете вибрати готелі в Алкудія, Санта-Понса і Кала д'Ор. Готелі класу «люкс» знаходяться в Пагуера і Пуерто-Поленса.

Вам неодмінно варто відвідати дивовижні пам'ятки цього міста!

Якщо ви вибираєте тури на Майорку на нашому сайті, то варто відзначити, що ми допоможемо вам організувати і програму для дітей. Їм напевно буде цікавий будинок чудес "Катманду", парк водних атракціонів «WESTERN PARK», морський зоопарк «MARINELAND» - один з найбільших акваріумів Європи.

Відпочинок на Майорці з Мінська з компанією «Техно Стар» - це не тільки зручно, але й вигідно! Ми сформували для вас найкращі пропозиції для відпочинку на Майорці!

Підбір туру виліт з Мінська, Москви, Вільнюса.

ПРОЖИВАННЯ В ГОТЕЛЯХ на Майорці:

ВІДПОЧИНОК НА Майок, ГОТЕЛЬ PIONERO BAHIA DE PALMA 3 *

Готель знаходиться в 250 метрах від пляжу Ареналь і пристані
Готель знаходиться в 250 метрах від пляжу Ареналь і пристані. Поруч магазини, бари, ресторани Ель-Ареналь. Навпроти готелю зупиняються автобуси, які прямують до Пальми, відстань до якої становить 14 км. До послуг гостей відкритий басейн, ігрова кімната з настільним тенісом, більярд. Рекомендуємо для економічного сімейного відпочинку.

ТУРИ В ГОТЕЛЬ SOL ANTILLAS BARBADOS 4 *, МАЙОРКА

Один з кращих готелів в своїй категорії в Магалуфі
Один з кращих готелів в своїй категорії в Магалуфі. Елегантна декорація зон загального користування і функціональні зручні номери. Готель розташований в спокійному місці, на височині. Активна анімація, різноманітне харчування і розвинена інфраструктура, особливо дитячого дозвілля. Центр нічного і розважальному житті курорту знаходиться в крокової доступності. Виділяється серед готелів перш за все продуманої дитячої анімацією. Рекомендуємо для всіх категорій туристів, в першу чергу для відпочинку з дітьми.

Тур в готель на Майорці IBEROSTAR PLAYA DE MURO VILLAGE 5 *

Високий рівень сервісу, уважний персонал, стильний інтер'єр
Високий рівень сервісу, уважний персонал, стильний інтер'єр. Готель вдало розташований - в одному з найкрасивіших і спокійних місць на півночі острова Майорка. Рекомендуємо для сімейного відпочинку.

В ЦІНУ ТУРУ на Майорці ВКЛЮЧЕНО:

переліт Мінськ - Майорка - Мінськ;
проживання в готелі на вибір із зазначеним типом харчування;
трансфер аеропорт - готель - аеропорт.

ДОДАТКОВО ДО ТУРУ оплачуються:

  • віза в Іспанію: дорослий - 110 €, дитина 6-12 років - 85 €, дитина 0-5 років - 20 €;
  • медична страховка;
  • екскурсії та особисті витрати за бажанням.

ЩО ПОДИВИТИСЯ на Майорці

Місто Пальма-де-Майорка - красива столиця з багатовіковою історією. Містечко Дейя - колиска іспанських художників. Вас зачарує фантастично красивий мис Форментор, а щоб оцінити кухню Пальма-де-Майорки, ви просто зобов'язані спробувати густий Майоркскій суп.

Також ви можете відвідати печери з найвищим в світі 22-метроворостим сталагмітом і картезіанський монастир Вальдемосса, келії Ф. Шопена і Ж. Санд, музей-садибу Ла Гранха, монастир Льюк, бухту Са Кoлобра, печери Дракона, проїхатися на старовинному поїзді, трамваї і зробити морську прогулянку. Любителі шопінгу можуть зробити покупки в шкіряному магазині-фабриці в Інку і на фабриці перлів "Маjorica". Словом, відпочинок на Майорці подарує вам не тільки гарну засмагу, а й приємні спогади на все життя!

Рекомендуємо інші напрямки Іспанії:

Узбережжя Коста Дорада / Відпочинок на Коста Брава / Відпочинок на Тенеріфе (Канари)

Новости