Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В яких містах Іспанії найдешевша нерухомість - плюси і мінуси

  1. В яких містах Іспанії найдешевша нерухомість - плюси і мінуси Ціни на нерухомість в Іспанії знаходяться...
  2. Ціни на нерухомість в Мурсії
  3. Аліканте: туристичний центр з недорогий нерухомістю
  4. Торрвьеха. Курортне містечко з дешевими квартирами

В яких містах Іспанії найдешевша нерухомість - плюси і мінуси

Ціни на нерухомість в Іспанії знаходяться на привабливо низькому рівні, особливо якщо порівнювати їх з докризовим періодом, хоча останні фінансові показники говорять про поступове відновлення втрачених позицій. При цьому розкид у вартості житла істотний, навіть якщо порівнювати міста, що знаходяться в межах одного регіону. Це стосується, в першу чергу, середземноморського узбережжя - району, найбільш популярного для покупки нерухомості серед інвесторів . Тут багато місць з дорогими об'єктами, а є міста, де навпаки, можна придбати житло за невисокою ціною. Ми представляємо вашій увазі 3 міста з дешевою нерухомістю, які такими є в силу декількох причин (слабкою розкрученості, особливостей клімату та ін.) І мають зацікавити потенційних покупців.

Мурсія. Відмінне місце для вкладення коштів

Мурсія є великим адміністративним центром, розташованим в безпосередній близькості від середземноморського узбережжя Мурсія є великим адміністративним центром, розташованим в безпосередній близькості від середземноморського узбережжя. Це тихе місце, куди поки майже не дійшли туристи, але зарубіжні інвестори все частіше звертають погляди на нерухомість города.Клімат середземноморський з жарким літом і теплою зимою. З усіх боків він оточений горами, тому місце слабо продувається вітрами. Через це приїжджі часто називають його «гарячої сковородою».

Завдяки тому, що Мурсія не так популярна серед іноземних інвесторів, ціни на нерухомість тут тримаються на досить низькому рівні і є привабливими для вкладення коштів. Переваги міста:

  • Гарна природа.
  • Відстань від галасливих курортів.
  • Численні сади і плантації з мінімальними цінами на фрукти.
  • Пам'ятки (Мурсійскій собор, резиденції архієреїв і ін.).
  • Великі вищі навчальні заклади. Тут розташовується один з найстаріших світових ВНЗ - університет Мурсія.
  • Розвинута інфраструктура.

Незважаючи на перераховані переваги тут можна придбати, наприклад, особняк в 10 хвилинах від пляжу всього за 50-70 тис. Євро. Квартира з 2-3 спальнями в центрі міста обійдеться вам в 40-60 тис. Євро. Об'єкти, які були реалізовані недавно і підтверджують наші слова, представлені в таблиці нижче.

Ціни на нерухомість в Мурсії

Тип нерухомості Площа, кв.м. Кількість кімнат / санвузлів Примітки Вартість, € Дуплекс (приватний будинок на дві сім'ї) 60 2/1 Меблі, бойлер, підвал, солярій. 60000 Квартира (новобудова) 60 2/1 250 м. До моря, 3 поверх шестиповерхового будинку 60000 Будинок 71 2/1 15 хвилин їзди до Мурсії, тераса, розташований на території гольф-клубу 70000

Аліканте: туристичний центр з недорогий нерухомістю

Аліканте - туристичний центр на узбережжі Коста-Бланка. Економіка міста на 85% пов'язана зі сферою послуг, в першу чергу це туризм і торгівля. Для любителів спекотного клімату це місто справжній рай. Кількість сонячних днів перевищує 300 на рік, літо спекотне та сухе, а зима тепла. Великий вплив на мікроклімат міста надають гірські хребти, що захищають його від холодних північних повітряних мас.

Вартість нерухомості тут приваблива у порівнянні з іншими великими центрами середземноморського узбережжя і, як і в інших регіонах Іспанії, залежить від віддаленості до моря. І якщо житло поруч з пляжем можна придбати за 45-50 тис. Євро, то на околиці цілком реально купити трьохспальну апартаменти за 30-35 тис. Євро.

Наприклад, апартаменти на вторинному ринку в 10 хвилинах від пляжу з 3 спальнями і однією ванною кімнатою реалізуються лише за 35 тис. Євро. При цьому квартира потребує ремонту і продається без меблів. Ще один варіант, апартаменти в 5 хвилинах від центру міста і площею 85 кв.м. виставлені на продаж за 38850 євро з урахуванням всіх податків. Квартира має 3 кімнати і не потребує ремонту. Як видно, ціни на житло тут цілком доступні для жителів середнього класу.

Аліканте досить галасливий місто, справжній туристичний центр, що може не сподобатися любителям тиші, а в іншому, покупка нерухомості в цьому місці - вигідне вкладення коштів.

Торрвьеха. Курортне містечко з дешевими квартирами

Місто-курорт знаходиться на узбережжі Коста-Бланка. Клімат середземноморський, з максимальною кількістю сонячних днів (320) на рік. Літо спекотне, зима тепла. Щорічно Торрвьеху відвідують тисячі туристів. Їм подобаються:

  • Недорогий відпочинок.
  • Соляні лагуни.
  • Прекрасні піщані пляжі.
  • Велика кількість розважальних закладів.

Велика кількість розважальних закладів

При покупці нерухомості враховуйте гучну міське життя в курортний сезон.

У місті можна придбати недорогу нерухомість для власного проживання або здачі житла в оренду. Так, якщо вас влаштовує однокімнатна квартира поруч з пляжем, то ви можете придбати її за 30-35 тис. Євро, 2-3 спальні апартаменти обійдуться вам за 39-50 тис. Євро. Квартири в самому центрі міста коштують трохи дорожче. Наприклад, односпальні апартаменти на вул. Абанерас з терасою і салоном загальною площею 60 кв.м. продаються за 54 тис. євро. При цьому об'єкт повністю укомплектований меблями і знаходиться у відмінному стані.

Іспанія - це туристичний рай, в якому є багато місць з найдорожчою нерухомістю. Але якщо ви поставите метою знайти житло за невисокою ціною, то зверніть увагу на розглянуті нами міста, в яких квартири і особняки біля моря можна придбати за дуже невеликі гроші.

Новости