Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шопінг тури в Мадрид від туроператора

Живемо модно! Шопінг-тури в Іспанію ЛІТО 2019
Шопінг в Мадриді - поєднуємо з екскурсіями!

У програмі туру:

1 день (субота)
У перший день шопінг-туру в Іспанії Ви приходите в Мадрид, розміщуються в готелі і можете самостійно прогулятися вулицями міста, щоб скласти про нього перше враження.

2 день (неділя)
У другий день Вашої подорожі Ви зможете взяти участь в пішохідній екскурсії по Мадриду, яка займе приблизно 1,5-2 години, з назвою "Мадрид Художній". Під час екскурсії Ви не тільки познайомитеся з історією мистецтва Іспанії, але і відвідайте музеї Прадо і королеви Софії, одні з найбільш значущих зразків образотворчого мистецтва Європи. Ці музеї є складовою частиною так званого "Золотого трикутника мистецтв" Мадрида і Вам буде надана можливість самостійно оглянути експозиції, приділивши належну увагу цікавлять Вас зразкам (вартість екскурсії 45 EUR, початок о 12:00).


3 день (понеділок)
У цей день Вам представиться можливість ближче познайомитися з найбільш відомими і значущими місцями столиці, взявши участь в оглядовій екскурсії. Її маршрут прокладений таким чином, що частина часу Вас буде супроводжувати автобус, а решту часу - чекає піша прогулянка по місту. Тривалість екскурсії буде близько 4 годин, початок о 10 ранку (вартість на людину - 45 EUR).

5 день (середа)
Сьогодні Вам представиться можливість взяти участь в дуже цікавою і такою, що запам'ятовується екскурсії "Мадрид Королівський". Її пішохідний маршрут прокладений по найбільш значущим місцях для королівської династії і передбачає відвідування таких чудових пам'яток архітектури, як Королівський Палац, а також Кафедральний собор Альмудена, який вражає своїми розмірами, красою і вишуканістю! (Вартість - 35 EUR / чол). Крім того, в цей день Ви зможете відправитися до палацу-монастир Ель Ескоріал, який знаходиться в околицях Мадрида. Поїздка займе близько 5 годин, і за цей час вам належить побачити всю розкіш і непередаваний вишукування резиденції короля Філіпа II. Комплекс має величезну територію, що вражає своїми садами, архітектурними рішеннями і стельової обробкою (вартість екскурсії 80 EUR, початок о 15:00).

6 день (четвер)
У цей день у Вас буде можливість відправитися в середньовічну столицю Іспанії - Толедо. Тут безліч визначних пам'яток, які особливо улюблені мандрівниками, адже перебувають в обрамленні незайманих часом справжніх середньовічних вулиць (вартість 80 EUR / чол, тривалість - 6-7 годин).

7 день (п'ятниця)
У п'ятницю, при бажанні, Ви можете замовити екскурсію в Сеговию, що займає 6-7 годин (початок о 10:00). Місто знаходиться в 90 кілометрах від Мадрида і входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тут безліч соборів, монастирів і музеїв, які занурять Вас в історію Іспанії і зможуть передати справжній дух міста-музею (вартість участі 80 EUR / чол, тривалість - 6-7 годин).

8 день (субота)
Останній день в Мадриді. Після виселення з готелю відправлення в аеропорт і переліт до Києва (або інше місто України згідно квитках).

Вартість туру, в залежності від обраного готелю, на 1 людину (при 2-х місцевому розміщенні):

ACTA MADFOR 3 * DBL / Standard - 410 eur / чол

CASON DEL TORMES 3 * DBL / Standard - 414 eur / чол

REGENTE 4 * DBL / Standard 491 eur / чол

SENATOR ESPANA SPA HOTEL 4 * DBL / Standard 599 eur / чол

MARIA ELENA PALACE 4 * DBL / Standard 648 eur / чол

LI CASTILLAS MADRID 4 * DBL / Standard 670 eur / чол

EMPERADOR 4 * DBL / Standard 704 eur / чол

BEST WESTERN MAYORAZGO 4 * DBL / Standard 752 eur / чол

- проживання 7 ночей в готелі 3 * або 4 *;

- трансфер а / п - готель - а / п;

- медична страховка.

У вартість НЕ включено:

- авіапереліт Київ - Мадрид - Київ;

- особисті витрати.

- оформлення візи в Іспанію 57 eur / паспорт.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ІНШІ ТУРИ В ИСПАНИЮ

Список літератури:

- Авіапереліт з Києва до Мадрида можливий в п'ятницю, суботу або понеділок. Вартість від 300 eur (залежно від дат вильоту). - Термін відкриття візи в Іспанію від 7 робочих днів (документи необхідно подавати мінімум за 10 робочих днів до дати виїзду).

- під запит можливий розрахунок вартості туру на 4 або 6 ночей.

- на екскурсійні програми для дітей до 12 років знижка 50%

- Запити від туристичних агентств приймаються менеджерами туроператорського відділу на [email protected] (умови співпраці згідно договору).

- Запити від мандрівників приймаються менеджерами клієнтських офісів на [email protected]

- Детальну інформацію про турах до Іспанії, Андорри, питання з оформлення віз Ви можете дізнатися у менеджера по напряму. Телефон: +38 (057) 705-33-77. Також, у Вас є можливість залишити заявку у нас на сайті (внизу сторінки ФОРМА зворотного зв'язку) - з Вами зв'яжеться наш менеджер в той же день.

Прекрасний іспанське місто - Мадрид!
Прекрасний іспанське місто - Мадрид Говорити про це місто можна багато, але головне, що цьому місту випала подвійна честь: він не тільки столиця Іспанії, але і найбільше місто країни. Мадрид вільно розтягнувся вздовж берегів річки Мансанарес. Якщо Ваш вибір припав саме на відпочинок в Мадриді, то будьте готові побачити барвисті пейзажі, цікаві містечка в місті і звичайно ж знамениті мадридські магазини. Якщо Ви вагаєтеся, яким же місту або містечку Іспанії присвятити свій відпочинок - чи буде це Коста Брава, Барселона, Аліканте або Гранада, тоді можете відкинути всі сумніви - правильний вибір саме Мадрид.

Кілька цікавих фактів про Мадриді:
1. Одним з найбільш позитивних фактів тут є те, що місто дуже зелене, він буквально потопає в зелені дерев, парків і садів. Гуляти в свіжості зелені - одна насолода. Мадрид офіційно оголошений одні з найзеленіших міст Європи. Хоча і крім зелені тут є на що подивитися;
2. Місто отримало свою назву Мадрид від арабського, в перекладі «magerit» звучить як «місце безлічі струмків», там дійсно є багато джерел;
Кілька цікавих фактів про Мадриді:   1 3. Офіційний символ Мадрида - це ведмідь, який стоїть на задніх лапах і апетитно ласувати ягодами з дерева Madroño (суничне дерево). Існує ціла історія, яка розповідає, що на місці столиці Іспанії раніше росли величезні суничні гаї. На думку самих іспанців, метафора «Ведмідь і Madroño» символізує прогресуючий зростання Мадрида і важливість Madroño для країни.
4. Aquasur - приголомшливе водний простір під відкритим небом, створене штучно. Тут є п'ять гігантських гірок та інші атракціони, які збирають безліч туристів.
5. Madrid's Bullfighting Museum - дивовижний музей кориди. Побувавши в цьому музеї Ви отримаєте повне уявлення про це національне виді спорту, про історію, про всі зміни в стилі одягу і звичайно ж про видатних тореадорів. Мало хто знає, що саме в цьому музеї зберігається костюм відомого на всю Іспанію матадора Манолете. Він загинув зовсім молодим від рогів бика на арені Лінаресі.
6. Футбольний клуб Real Madrid - найуспішніший і найпопулярніший футбольний клуб, який знають весь світ. Варто відзначити домашній стадіон клубу - Сантьяго Бернабеу, він розташований Chamartín на півночі Мадрида. Його розміри вразять навіть самого байдужого до футболу мандрівника.
7. Warner Brothers Movie World - рай для дітей. Діснейленд в Іспанії розташувався недалеко саме від Мадрида, тому навіть з дітками Вам буде куди відправитися і отримати море задоволення. Цей парк розваг складається з зовсім різних тематичних частин - Територія Дикого Заходу (Old West Territory), Бульвар Голлівуд (Hollywood Boulevard), Городок мультфільмів (Cartoon Village) і зона, присвячена студії World Warner Bros.Studios.
8. Середня висота над рівнем моря в Мадриді - 655 метрів. Мадрид - це найвища столиця Європи.
9. Розслаблення і поважність в роботі не могла не відбитися у іспанців і на кулінарні традиції. Як в Мадриді, так і у всій Іспанії немає загальноприйнятих годин прийому їжі. Тобто зайшовши в кафе вже в післяобідній час (скажімо так - годинки в три дня) - не варто сподіватися на легку спустошеність в залі, тому що результат може бути зовсім іншим. У Мадриді ресторани іспанці часто відвідують сім'ями, великими, дружними, люблячими добре і смачно поїсти і неодмінно запити все дивовижним вином.
Рекомендуємо скуштувати один із національних страв - тапас. З цією стравою пов'язано чимало історій, які беруть свої витоки з 13-го століття, які ви розповісте відвідуючи Мадрид.
10. Ще один факт про Мадриді, який повинен знати кожен мандрівник. Взаємозв'язок між таксі і дощами - як Ви думаєте, вона існує? У нашій країні звичайно ж немає, але ось в Іспанії ... Зв'язок абсолютно незрозуміла і незрозуміла, але візьміть собі на замітку - з першою краплею дощу почнуть зникати з доріг горда таксі, а з кожною наступною - машин буде ставати все менше і менше. Краще в цей час перебувати в музеї, щоб ви не намокли.
11. Небезпека залишитися без таксі в дощовий день звичайно існує, але Ви повинні також врахувати, що саме в Мадриді сонячних днів більше, ніж в іншому місті Європи!
12. Сафарі-парк Мадрида - побачити безліч різновидів тварин, рептилій і птахів - Ви зможете тільки тут. Величезна територія парку, великі вольєри для тварин, унікальні види тварин, а також вражаюче шоу сафарі-парку - це приборкання лева.
13. І головне, що важливо для стильних модників і модниць - ШОППІНГ. У Мадриді можна провести свій найкращий шопінг в Європі.
Ув. туристи, Ви зібралися і поїхали в шопінг-тур в Мадриді? І де все купити? Хочеться модного і красивого, дешево і не дуже, а головне, щоб все в одному місці. Тоді збираємося і вирушаємо в село бутиків Лас Росас Віледж. Тут шопінг буде зручним і вдалим, всі світові бренди Ви зможете знайти тут, покупки на будь-який смак і на будь-який гаманець. До цієї диво-модною села можна дістатися і автобусом і електричкою іавтомобілем, займе це хвилин 30.

Адреса Las Rozas Village, C / Juan Ramon Jimenez, 3, www.LasRozasVillage.com
Також у Вас буде можливість придбати дисконтну карту Las Rozas Village (орієнтовна вартість карти 3-5 євро) і після користуватися цією карткою у всіх містах Європи в мережі Chic Outlet Shopping® Villages.
Існує маса причин і приводів, щоб нанести візит древньому і сучасному самобутнього Мадриду. Не відкладайте в довгу шухляду тур в Мадрид. Поїдьте прямо зараз!
Туристична компанія Вояж Делюкс також Вам пропонує захоплюючі і екскурсійні авіатури до Іспанії, пляжний відпочинок на берегах сонячної Коста Брава, Коста Дорада і інших іспанських морських курортах, автобусні тури по всій країні з відвідуванням кількох міст Іспанії.

Шопінг-тури в Мадрид і інші міста Іспанії. У нас Ви завжди зможете придбати авіаквитки в Іспанію за контрактними цінами, Барселона з Києва, з Харкова або Львова. Ми завжди підберемо для Вас цікавий тур до Іспанії, а також надамо допомогу в оформленні візи в Іспанію. Бажаємо Вам тільки хороших покупок, веселого настрою і захоплюючих подорожей!
ДЕТАЛЬНА СПИСОК ДОКУМЕНТІВ НА ВІЗУ В ИСПАНИЮ

Google

Взаємозв'язок між таксі і дощами - як Ви думаєте, вона існує?
Исти, Ви зібралися і поїхали в шопінг-тур в Мадриді?
І де все купити?

Новости