Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Райони Дубаї. Де жити туристу?

  1. Де жити в Дубаї ? Питання, яке турбує багатьох, хто їде відпочивати до цього міста. І це правильно,...
  2. Аль-Суфух і Умм-Сукейм
  3. The Palm Jumeirah (Пальма Джумейра)
  4. Dubai-Marina (Дубаї-Марина) і Jumeirah Beach (Джумейра Біч)
  5. Downtown Dubai (Даунтаун Дубай)
  6. Deira (Дейра)
  7. Bur Dubai (Бур Дубай) і Al Karama (Аль Карама)
Де жити в Дубаї ?

Питання, яке турбує багатьох, хто їде відпочивати до цього міста. І це правильно, адже усвідомити важливість цього питання в повній мірі можна лише тоді, коли вже приїжджаєш в Дубаї і бачиш його масштаби. Прогулявшись по місту і проаналізувавши його, я склала особиста думка про райони Дубаї з точки зору проживання. Наступна інформація - суто суб'єктивною думку, яке базується на єдиному відвідуванні Дубаї і прогулянкам. Та й, природно, вимоги до місця перебування і фінансові можливості у всіх різні.

Для орієнтування варто взяти перелік районів, який дає Бук ( http://www.booking.com/ ), Адже найімовірніше, що джерелом пошуку відповідного готелю для туризму і відпочинку, стане саме він.

Умовно Дубаї можна розділити на кілька великих зон для проживання: зона торгових центрів (до неї можна віднести райони Дейра, Бур-Дубай, Аль-Карама, Уд-МЕТХІМ, заливши Дубай Крик) і зона узбережжя (до неї можна віднести райони Дубай-Марина , Джумейра-Біч, Аль-Барша, Пальма Джумейра, Аль-Суфук, Умм-Сукейм і інші). Тепер же розглянемо найпопулярніші райони і оцінимо їх.

Al Barsha (Аль Барша)

Ціна двомісного номера 70-400 $ / добу

Новий, що будується район недалеко від архіпелагу-пальми Джумейра, пляжу Джумейра Біч Парк,   готелю Бурдж-аль-Араб   , Аквапарку Wild Wadi Новий, що будується район недалеко від архіпелагу-пальми Джумейра, пляжу Джумейра Біч Парк, готелю Бурдж-аль-Араб , Аквапарку Wild Wadi. Головною визначною пам'яткою району є нереально великий ТЦ Mall of Emirates (Молл оф Емірейтс), всередині якого знаходиться гірськолижний курорт, величезна кількість магазинів і станція метро.

Транспорт: метро, ​​таксі

Гарний настрій і порівняно недорогі ціни на проживання дозволяють рекомендувати цей район для проживання.

Аль-Суфух і Умм-Сукейм

Ціна двомісного номера 140-530 $ / добу

Прибережні райони на західному узбережжі Прибережні райони на західному узбережжі. тут знаходиться знаменитий Бурж-аль-Араб , Аквапарк Wild Wadi і головна пристань. Іноді ці райони навіть не виділяють в окрему область, зараховуючи їх до району Джумейра.

Транспорт: метро, ​​таксі.

Особливих пам'яток тут немає, розташування в цьому районі підійде тим, кому потрібен в першу чергу пляж.

The Palm Jumeirah (Пальма Джумейра)

Ціна двомісного номера 230-2000 $ / добу

Намивний архіпелаг у вигляді пальми, який є по суті одним з найдорожчих місць для проживання Намивний архіпелаг у вигляді пальми, який є по суті одним з найдорожчих місць для проживання.

Транспорт: таксі

Ідеальне місце для спокійного пляжного відпочинку.

Dubai-Marina (Дубаї-Марина) і Jumeirah Beach (Джумейра Біч)

Ціна двомісного номера 80-600 $ / добу

Один з престижних, що будуються районів міста, розташований навколо великого штучного каналу протяжністю 4 км Один з престижних, що будуються районів міста, розташований навколо великого штучного каналу протяжністю 4 км. Безпосередня близькість до пляжу, а також розвинена інфраструктура роблять цей район дуже привабливим для відпочинку. Тут є яхтова пристань, безліч торгових центрів, серед яких величезний торговий центр Dubai Marina, різних ресторанів і нічних клубів, променад для прогулянок.

Транспорт: метро, ​​таксі.

Цей район прекрасно підходить для туристичного проживання і прогулянок.

Downtown Dubai (Даунтаун Дубай)

Ціна двомісного номера 230-600 $ / добу

Це престижний район навколо   знаменитого хмарочоса Burj Khalifa Це престижний район навколо знаменитого хмарочоса Burj Khalifa . Тут знаходиться найбільший в світі торговий центр - Dubai Mall, знамениті Дубайська фонтани , Величезна кількість бізнес-центрів, готелів і житлових будинків.

Транспорт: метро, ​​таксі

Велика концентрація основних визначних пам'яток Дубаї робить цей район дуже привабливим для проживання.

Deira (Дейра)

Ціна двомісного номера 50-370 $ / добу

Це один з найстаріших районів Дубаї, який прилягає до аеропорту Це один з найстаріших районів Дубаї, який прилягає до аеропорту. У ньому зосереджені невеликі і середні житлові і торгові будівлі, що належать переважно вихідцям з Пакистану та Індії. Тут же знаходяться кілька знаменитих базарів, серед яких Gold souk (Голд сук) - золотий базар, Спайс Сук - ринок спецій, а також кілька торгових центрів, серед яких Deira City Centre (Дейра Сіті Центр) і Al Ghurair City (Аль Гурейр Сіті) . В даному районі розташовано багато будинків, в яких живе місцеве населення, а в подальшому тут планується побудувати ще один зі штучних архіпелагів - пальму Дейра.

Траснпорт: метро, ​​таксі

Побувати в Дейр варто заради того, щоб відчути старовину і еклектику Дубаї, відвідати ринки і базари, але для проживання є райони і трохи краще.

Bur Dubai (Бур Дубай) і Al Karama (Аль Карама)

Ціна двомісного номера 50-330 $ / добу

Вважається торговим районом, хоча колись це було місце проживання багатіїв. Зараз тут розташовані базари, торгові центри, музеї, дельфінарій, парки і місця відпочинку. Тут можна прогулятися по старовинному кварталу Бастакия, відвідати музей Дубаї або купити недорогі речі на ринку Al Karama (Аль Карама), але приготуйтеся відбиватися від настирливих продавців.

Транспорт: метро, ​​таксі

Варто відвідування, але для туристичного проживання можна підібрати щось краще.

Ось приблизно так виглядає моя рекомендаційна карта для проживання в Дубаї, адже хочеться, щоб кожен, хто приїжджає залишився задоволений і повіз із собою тільки найкращі спогади.

Де жити в Дубаї ?

Новости