Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжний відпочинок в Туреччині влітку 2019 (в червні, липні, серпні)

  1. Ціни на тури в Туреччину 2019. Де краще купити путівку самостійно?
  2. Скільки можна заощадити при ранньому бронюванні?
  3. Основні курорти Туреччини для пляжного відпочинку
  4. Сезон і погода в Туреччині влітку (у червні, липні, серпні)
  5. Пляжний відпочинок в Туреччині в червні 2019
  6. Пляжний відпочинок в Туреччині в липні 2019
  7. Пляжний відпочинок в Туреччині в серпні 2019
  8. Де краще відпочивати в Туреччині влітку з дітьми?
  9. Курорти Туреччини на мапі

Для тих, хто з країною ще на «ви», написали міні-гайд: кращі місця для відпочинку, де купити тур, і що готує погода?

Для тих, хто з країною ще на «ви», написали міні-гайд: кращі місця для відпочинку, де купити тур, і що готує погода

Туреччина влітку - напрямок №1. Ну, а що - віза не потрібна, путівка, як правило, обходиться недорого, а після прильоту туриста зустрічає тепле море, хороший пляж і всепокоряющее все включено. Плюс, турки давно вивчили російську мову і відточили сервіс до зразкового рівня.

Звучить чудово, але все ж є моменти, на які варто звернути увагу, розглядаючи Туреччину для відпочинку на морі.

Ціни на тури в Туреччину 2019. Де краще купити путівку самостійно?

Пляжний відпочинок в Туреччині влітку 2019 року як і раніше залишається в категорії «бюджетно», будь то сімейний відпустку з дітьми або поїздка удвох. Якщо говорити про ціноутворення, прийнятно з'їздити на море можна на початку-середині червня. Наступні два місяці - найбільш популярні і виходять на порядок дорожче.

В середньому, ціна туру з перельотом з Москви стартує від 50 000 рублів за тиждень на 2 осіб - проживання в 4 * готелі, все включено.

Щоб знайти дійсно вигідну путівку, пошук треба вести відразу по всім туроператорам. Для себе ми виділяємо три великих агрегатора:

Вони аналізують, що цікавого є у туристичних операторів, і показують мінімальні ціни на обрані вами дати.

Скільки можна заощадити при ранньому бронюванні?

Скільки можна заощадити при ранньому бронюванні

Кемер, поруч з готелем Queens Park Resrot 5 *

Раннє бронювання Туреччини відкривається в кінці січня. Другий етап завершується на початку березня, і з цього періоду цінник потроху починає рости.

Відгуки туристів - і наш власний, тільки у випадку з Таїландом - підтверджують, що за 5-6 місяців тур коштує на 20-40% дешевше, ніж за тиждень-два до вильоту. Інша річ, якщо вам попадеться палаюче пропозицію. Різниця буде відчутна і в порівнянні з ранньої бронью, але наштовхнутися на подібну удачу, та ще й в пристойний готель - непросто.

До слова, і ранню бронь, і гарячий тур зручно робити / ловити на вищевказаних сайтах.

Основні курорти Туреччини для пляжного відпочинку

Туреччина - країна чотирьох морів, все узбережжя являє собою практично суцільний пляж.

Середземне море - царство системи all Inclusive і магніт для росіян. нещодавно ми зібрали ТОП 10 країн - все включено , Природно Туреччина теж туди потрапила.

  • Анталія - ​​найближча до аеропорту курорт. Велике місто, галасливий і марного, але з широкими пляжами. Так само називають і провінцію, куди входять перелічені нижче місця для відпочинку
  • Аланья - розташована незручно, в півтора годинах їзди на автобусі, зате тут можна дешево організувати відпустку в Туреччині за рахунок недорогих путівок. Єдиний мінус - багато готелів знаходяться через дорогу від моря
  • Сіде - оптимальний вибір для батьків з малюками: піщаний пляж, відмінний вхід в воду, і недалеко від аеропорту

Сіде або Кемер? >>

  • Кемер - головна відмінність серед всіх локацій - соковита природа з горами і сосновими лісами. Тут вологіше клімат, через що спека переноситься гірше, і галькові пляжі
  • Белек - типова «вилизана» туристична резервація з зашкалює концентрацією 5 * готелів і відповідним сервісом. Аеропорт - в 25 км
  • Фетхіє - це про гори, кедрові ліси, найчистіше море і яскраві бірюзові і зелені кольори. Більш європейський курорт

Тури на Середземне море >>

Егейське море відрізняється м'яким кліматом. Сезон на цьому узбережжі починається пізніше, але в самий розпал літа, коли Анталія схожа на розпечену сковороду, тут дихається легше. Тури коштують дорожче, і переважають європейці.

  • Бодрум - тусовочний центр і молодіжна мекка
  • Мармарис - симпатичне містечко з бурхливим нічним життям, широкої набережної і портом
  • Кушадаси - європейський рівень і велика кількість визначних пам'яток
  • Дідім - високий сервіс і мале число співвітчизників

Тури на Егейське море >>

Чорне море - тут ще менше росіян, і перед поїздкою краще вивчити кілька фраз на турецькому або німецькою мовами. Основні курорти, бажані самими турками, розташовані поруч зі Стамбулом - Кільос, Шиле, Агва, Синоп і Самсун. Доведеться обійтися самостійним подорожжю, тому що туроператори не возять на Чорне море.

Авіаквитки >> Готелі >>

Сезон і погода в Туреччині влітку (у червні, липні, серпні)

Коли краще їхати в Туреччину? ось наша докладну статтю .

Якщо коротко, пляжний відпочинок можна планувати вже на травень: повітря прогрівається до + 27 ° C, а вода до + 21 ° C. Сміливо засмагати і купатися в морі - з червня.

  • Погода в Туреччині в червні: середня температура повітря + 30 ° C
  • Погода в Туреччині в липні: + 33 ° C
  • Погода в Туреччині в серпні: + 35 ° C

Опадів влітку практично не буває.

Ціна вказана за одну людину при покупці туру на двох

Пляжний відпочинок в Туреччині в червні 2019

Відпочинок в Туреччині в червні пропонує безмежний вибір курортів і можливість поєднати «тюленьство» з екскурсійна або шопінгом, благо, що погода ще дозволяє - до + 27 ° C ... + 30 ° C в повітрі і + 24 ° C у воді.

На початку червня комфортно провести канікули в бюджетному Кемері - вологість не дає про себе знати. З дітьми, звичайно, в Сіде. Відпочинок в Туреччині влітку на Егейському узбережжі в цей час може порушити прохолодне море. Все-таки тут сезон відривається з кінця червня, зате сонце не виснажує в разі відвідування легендарної Трої і античного Ефеса. Перлина Туреччини, де відпочинок в червні - суцільне задоволення - Аланья. Курорт розташований в бухтах, тому сюди можна їхати вже в кінці травня , А оксамитовий сезон закінчується у жовтні .

  • Ціна на путівки Туреччину в червні - від 50 000 рублів на двох на 7 днів в 3 * готелі «все включено»

Якщо в плани входять не тільки пляжі Туреччини, але і її визначні пам'ятки, бронюйте готель хоча б на 10 днів або навіть на 2 тижні.

Тур на червень >>

Пляжний відпочинок в Туреччині в липні 2019

Відпочинок в Туреччині в липні припадає на високий сезон. Чи можна влаштувати відпустку недорого?

  • Ціна в липні 2019 року на тур до Туреччини - від 55 000 рублів за тиждень на двох. Якщо брати готель від 4 *, початкова сума підвищиться до 60 000 рублів

Плануючи відпустку на липень-серпень, намагайтеся вибирати готелі з парковою зоною. У цей час уже досить спекотно, і тінь не завадить - хоча б для перебіжок від номера до моря. Погода дійсно спекотна, а за відгуками туристів - і зовсім страшне пекло.

Відпочиваючи в Туреччині в липні , Можна бути впевненим, що весь час буде світити яскраве сонце. На цей місяць припадає найбільший наплив туристів, так що уникнути суєти вийде, усамітнившись в Фетхіє або на невеликих курортах західного узбережжя. Пляжний відпочинок також хороший на Чорному морі, особливо якщо знаєте німецьку мову і втомилися від співвітчизників.

Задуматися про відпочинок в Туреччині на липень краще завчасно: ціни на путівки при ранньому бронюванні можуть відрізнятися на 40% в розпал сезону. Безпосередньо це стосується популярних російськомовних курортів all inclusive, що розкинулися на Середземноморському узбережжі.

Тур на липень >>

Пляжний відпочинок в Туреччині в серпні 2019

Відпочинок в Туреччині в серпні припадає на самий жаркий час року, але від поїздки мало хто відмовляється. Курорти в західній частині країни відрізняються більш м'яким кліматом: тут не буває різких перепадів температур і навіть в кінці літа прохолодніше, ніж на середземноморських локаціях.

На Егейське море можна поїхати з дітьми, не турбуючись про акліматизацію. Особливо гарні ці курорти для любителів активного відпочинку. У західній частині країни зосереджені центи світової культури: ви зможете побродити по руїнах і навіть побувати всередині знаменитого Троянського коня.

Хоча якщо звикли до Середземного моря, курортний сезон і там в самому розпалі. Море занадто тепле? Завжди можна викупатися в басейні, а від сонця сховатися в тіні парасольки.

  • Тижневий відпочинок в Туреччині в серпні 2019 року за системою все включено в 5 * готелі на першій лінії обійдеться від 75 000 рублей на двох

Тур на серпень >>

Де краще відпочивати в Туреччині влітку з дітьми?

Де краще відпочивати в Туреччині влітку з дітьми

Плануючи відпочинок в Туреччині влітку з дітьми , Можете бути впевнені, що отримаєте максимальний сервіс за прийнятну ціну. Переліт з Москви займає приблизно 3,5 години: для подорожі з дитиною це великий плюс.

Хочете на літні канікули відпочити сім'єю? Враховуйте поради досвідчених мандрівників. Вирушаючи в поїздку з дитиною, розставте пріоритети і дізнайтеся, де кращий пляжний відпочинок, де більше пам'яток, в яких готелях працюють дитячі аніматори.

  • Вибираючи місце, зверніть увагу на віддаленість готелю від аеропорту: чим він ближче, тим простіше буде до нього дістатися з дітьми. В цьому плані виграє Анталийское узбережжі і курорти Сіде (пісок) і Кемер (галька). Знайти тур ->
  • В першу чергу розглядайте готелі 5 * через різноманітність харчування.
  • Якщо відпочиваєте з малюками, перше, на що варто звернути увагу - наявність в готелі міні-клубів, басейнів і розваг, дитячого харчування і віддаленість від моря.

Анталія, Белек, Сіде, Кемер беззастережно підходять для сімей з дітьми будь-якого віку, але можна знайти відповідний готель і на інших курортах.

Курорти Туреччини на мапі

Передрук матеріалів сайту лише з обов'язковим зазначенням прямим, активним і відкритою до індексації гіперпосилання на howtrip.ru.

2019. Де краще купити путівку самостійно?
Скільки можна заощадити при ранньому бронюванні?
2019. Де краще купити путівку самостійно?
Скільки можна заощадити при ранньому бронюванні?
Чи можна влаштувати відпустку недорого?
Море занадто тепле?
Хочете на літні канікули відпочити сім'єю?

Новости