Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оформлення візи в Естонію для громадян України

  1. Терміни оформлення естонської візи
  2. Віза в Естонію, як оформити

Тип візи Ціна одноразова Від 70 € * на пів року Від 280 € * на рік Від 320 € * на 2 роки Від 580 € * на 3 роки Від 830 € *   * У вартість не включений візовий збір   Терміни оформлення естонської візи   Туризм - 15 календарних днів;   Необхідні документи для отримання естонського шенгену   Закордонний

Тип візи Ціна одноразова Від 70 € * на пів року Від 280 € * на рік Від 320 € * на 2 роки Від 580 € * на 3 роки Від 830 € *

* У вартість не включений візовий збір

Терміни оформлення естонської візи

  • Туризм - 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання естонського шенгену

  1. Закордонний. паспорт;
  2. Ксерокопія українського паспорта;
  3. 2 фото 3,5 × 4,5;
  4. Копія ІПН;
  5. Довідка з роботи;
  6. Довідка з банку.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест

Віза в Естонію, як оформити

Щоб потрапити на територію Естонії, у осіб проживають на Україні і СНД повинна бути віза. У складі країн, які взяли участь в ухваленні шенгенської угоди знаходиться і ця країна. В'їзд на територію Естонії можна виробляти будь-яким транспортом, будь то власна машина, автобус або літак, проте зробити це є можливим тільки в тому випадку, якщо у людини є в паспорті діюча шенгенська віза , Такі умови були поставлені бажаючим відвідати країну з 21.12.2007 року.

Через те, що був підписаний владою Естонії шенгенський договір, громадянам України складно отримати естонську візу і правила відвідування цієї країни постановлені саме шенгенськими документом.

Так як естонці є громадянами Євросоюзу, вони можуть безперешкодно подорожувати, але ось на жаль, українцям не отримали шенген, в'їзд на територію країни заборонений.

От не завдання, щоб отримати естонську мультивізу людині доведеться набратися терпіння і виділити на цю справу достатню кількість часу. Доведеться витратити не один день, щоб зібрати всі потрібні папери для отримання естонської візи. Але не все так погано, відправляти анкети в посольство можна на рідній мові, і тільки є лише кілька обов'язкових рядків, які все ж доведеться писати англійською.

Але якщо ви не профі в оформленні віз, то краще довірити цю справу Кадровому агентство «VIRO». У ньому працюють професіонали своєї справи, які мають досвід і зв'язки, що допоможуть вам отримати будь-яку візу дуже швидко.

Новости