Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Європі - Куди Можна Поїхати Відпочити

  1. Вікно в Європу - Дюссельдорф
  2. Відігрівати на сонці - Кіпр
  3. В гості до Санта Клаусу - Фінляндія
  4. За обновками - Італія
  5. Активний Новий рік в Європі - гірськолижні бази Австрії, Італії, Швейцарії

Новий рік в Європі ... Погодьтеся, для більшості подорожуючих - це казка, але не в дуже хорошому сенсі - ціни на авіаквитки, номери в готелях і оренду авто в цей період підлітають так високо, що стає страшно за свої витрати. Але було б так здорово відчути справжнє диво свята на новорічних ринках, серед вузьких старовинних вуличок або навіть на сонячному березі, де замість снігу - пісок, замість ялинки - пальми ...

Ми розповімо, куди можна поїхати на Новий рік 2020 недорого і де можна чудово провести свята.

Зміст статті:

Вікно в Європу - Дюссельдорф

26 грудня - 4 січня, Москва Домодедово - Дюссельдорф Інтернешнл, S7, туди-назад від 13 тис. Руб.

Дюссельдорф - по-справжньому чарівне місце. І не тільки завдяки Королівської алеї, палацу Бенрат і безлічі сучасних вражаючих будівель.

Це місто знаходиться в такому зручному місці, що краще не придумаєш - німецький Кельн, нідерландський Рурмонд (де знаходиться аутлет McArthurGlen), старовинний Маастрихт і футуристичний Ейндховен, Брюссель і Антверпен, Гаага і Амстердам, Мюнстер, Ганновер і Бремен - всі ці міста знаходяться в легкій транспортної доступності в межах від півгодини до 3 годин на поїзді або автобусі.

А з Амстердама можна сісти на нічний автобус FlixBus в Копенгаген - і перед туристом відкриється новорічна Скандинавія!

Залишимо на хвилинку захоплення і фантазії про те, які можливості відкриває перед туристом це маленьке «віконце в Європу» і пояснимо, в чому саме суть. Москвичі і петербуржці можуть і не зрозуміти, в чому сіль, тому що зараз в той же Брюссель на ті ж дати квиток коштує дешевше.

Дійсно дешево летіти в Дюссельдорф буде не зі столиці, а з «глибини» країни. З Новосибірська або Барнаула, наприклад, в будь-якому випадку доведеться робити пересадку в Москві, ось тільки квиток Новосибірськ - Москва - Брюссель і назад коштуватиме 29 тис. Руб., А варіант з Дюсельдорфом - вже 25 тис. Руб. Особливо вражає різниця в цінах на напрямки в один кінець - квиток з Дюссельдорф може бути дешевше в два рази.

Та ж тенденція більш-менш чітко простежується при пошуку квитків з інших міст в інші найближчі столиці - в Дюссельдорф летіти дешевше.

Ми самі вирішили не упускати можливість і включили гілку Дюссельдорф - Москва - Барнаул в свій складний новорічний маршрут. На момент покупки (червень 2016) квиток за цим напрямком коштував 12 тис. Руб. на людину, в той час як виліт додому з Амстердама, де і заплановано святкування Нового року, коштував вже 28 тис. руб. На момент написання матеріалу ціни 17 і 32 тис. Рублів відповідно.

Відігрівати на сонці - Кіпр

5-11 січня, Москва Домодедово - Ларнака, туди-назад (з пересадкою в Греції) від 10 тис. Руб. Якщо летіти туди в грудні, назад - в січні, то ціни на прямі рейси близько 15 тис. Руб.

Якщо на Новий рік хочеться просто розслабитися на сонечку в гарячому басейні, то радимо звернути увагу на Кіпр. Звичайно, в море купаються тільки найсміливіші (температура води в грудні на Кіпрі в середньому 16-18 °, повітря - 16-20 °), але погода для розміреного відпочинку дуже навіть комфортна.

Взимку туристів на Кіпрі набагато менше, ніж спекотним літом, тому, щоб не було зовсім нудно і самотньо, радимо планувати відпочинок в великих містах - Лімасолі, Ларнаці або Нікосії.

Взимку туристів на Кіпрі набагато менше, ніж спекотним літом, тому, щоб не було зовсім нудно і самотньо, радимо планувати відпочинок в великих містах - Лімасолі, Ларнаці або Нікосії

На Кіпрі безліч місцевих новорічних традицій, але ялинки на великих площах, феєрверки, святкові вистави - все це є і тут.

В гості до Санта Клаусу - Фінляндія

29 грудня - 2-6 січня, Москва Шереметьєво - Рованіємі (з пересадкою), Finnair, туди-назад від 20 тис.руб., Є поїзда

Фінляндія - напрямок поза конкуренцією на Новий рік для росіян, особливо для жителів Санкт-Петербурга і області. А сама країна-сусідка і не проти - новорічних розваг для туристів тут вистачає по всій країні.

Але не тільки територіальна близькість пояснює інтерес туристів. Фінляндія - батьківщина Санта Клауса, а Рівному в 8 км на південь від полярного кола - його «рідний» містечко.

Тільки не сподівайтеся, що зустріч Нового року тут буде бюджетної. Мало того, що Фінляндію і так не можна назвати недорогий для росіян країною, так і в самому Рівному всі ціни максимально «туристичні».

Деякі з вас напевно могли бачити випуск програми «Орел і Решка» про Лапландії - дія якраз відбувається в Рівному. Казка казкою, але не кожному бюджетному туристу побажаєш опинитися у Заполяр'я.

Як би там не було, навіть турагентства стали організовувати власні «чартерні поїзди» з Москви в Рівному. Якщо хочете відправитися в Рівному самостійно, то це вийде тільки з пересадкою в Гельсінкі.

Нічний потяг з Гельсінкі в один кінець коштує 80 € і йде майже 13 годин, а квиток на літак Москва-Гельсінкі-Рованіємі і назад коштує від 20 тис. Руб.

Руб

У самому місті Гельсінкі відзначають Новий рік з розмахом, і якщо в цьому році хочеться чогось більш оригінального, ніж олів'є і одноманітні святкові концерти по телевізору - вперед, з Петербурга в Гельсінкі всього 3 години на поїзді.

У самому місті Гельсінкі відзначають Новий рік з розмахом, і якщо в цьому році хочеться чогось більш оригінального, ніж олів'є і одноманітні святкові концерти по телевізору - вперед, з Петербурга в Гельсінкі всього 3 години на поїзді

За обновками - Італія

28 грудня - 4 січня, Москва Шереметьєво - Мілан Малпунса (з пересадкою), від 13 тис. Руб.

Початок січня - традиційно мертвий сезон для сфери торгівлі, але брендові аутлет знайшли рішення. Щорічно відразу після святкування Нового року в аутлетах по всій Європі стартують максимально можливі розпродажі. У зв'язку з цим можете сміливо вирушати святкувати Новий рік в Європі в свій улюблений аутлет в улюбленій країні - не прогадаєте.

Оскільки більшість найвідоміших брендів родом саме з Італії, можете почати з неї і її модною столиці, Мілана . Туди можна злітати на Новий рік за 12-15 тис. Руб. з пересадками і 25 тис. руб. без пересадок.

Після того, як закінчите дослідження міланських бутиків і аутлетов Серравалле і Мантова, можете відправитися у Флоренцію. По ній ми самі вже написали свій шопінг-гід .

Якщо збираєтеся відзначати Новий рік в Європі з дітьми, то по дорозі в Мантову можете заїхати в парк розваг Гардаленд. Він відкритий як раз на новорічні свята, графік роботи нижче:

Він відкритий як раз на новорічні свята, графік роботи нижче:

Активний Новий рік в Європі - гірськолижні бази Австрії, Італії, Швейцарії

Для любителів гірськолижного спорту і взагалі активного відпочинку не знайти кращого подарунка, як Новий рік в Європі на який-небудь мальовничій гірськолижній базі. Ми пропонуємо кілька варіантів:

  • Москва - Відень 1 - 4-5 січня, від 15 тис. Рублів. Можна спочатку прогулятися по ошатному місту, а потім зняти авто і поїхати в Зауберберг (100 км) або будь-яку іншу базу в околицях Відня. А на зворотному шляху можна зробити невеликий гак і заїхати в аутлет в Парндорф ;

А на зворотному шляху можна зробити невеликий гак і заїхати в   аутлет в Парндорф   ;

  • Москва - Женева, 28 грудня - 6 січня, від 18.5 тис. Руб. Найближча до Женеви гірськолижна база знаходиться приблизно в 50 км, і причому не одна - на швейцарсько-французькому кордоні знаходяться десятки гірськолижних баз на різній висоті і з трасами різної складності і протяжності;

Найближча до Женеви гірськолижна база знаходиться приблизно в 50 км, і причому не одна - на швейцарсько-французькому кордоні знаходяться десятки гірськолижних баз на різній висоті і з трасами різної складності і протяжності;

  • Москва - Мілан. Якщо подивитися на карту, побачимо, що північ Італії ніби накритий «шапкою» гір - вони простягнулися вздовж усієї північної італійської кордону. Тому в Мілан можна прилетіти не тільки за покупками, а щоб ще й покататися на лижах чи сноуборді. Гірськолижна база з однією з найдовших трас - Breuli-Cervinia - знаходиться в 190 км від міста.

Гірськолижна база з однією з найдовших трас - Breuli-Cervinia - знаходиться в 190 км від міста

Звичайно, це не всі напрямки, де можна зустріти Новий рік в Європі. Але ми дали вам достатньо інформації для старту організації вашої власної новорічної казки. Головне - не затягуйте з покупкою авіаквитків і бронюванням проживання.

IndependenTravel.Ru

Новости