Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Недорогий відпочинок в Криму у вересні 2018 - готель «У моря», Вітіно

  1. Вересень Криму по праву називають четвертим літнім місяцем
  2. Готель «У моря» в сентбяря - Крим продовжує приймати гостей!
  3. У Криму вересня відпочинок з дітьми перетворить в осінню казку
  4. Відпочинок в Криму в кінці вересня має масу плюсів і особливими можливостями.
  5. Ті, хто їдуть в Крим, вересень, відпочинок з дітьми проведуть просто відмінно!

Вересень Криму по праву називають четвертим літнім місяцем

Відпочинок в Вітіно у вересні

Для туристів, які хочуть провести відпочинок в Криму у вересні недорого, відмінно підійде селище Вітіно. Він знаходиться на заході півострова, недалеко від міста Євпаторія. Відпочинок в Вітіно у вересні має свої принади.

  • Клімат стає більш м'яким.
  • Температура води в морі в вересні тримається на позначці в 20-22 градусів. Тому в цьому місяці можна спокійно купатися і відпочивати на березі.
  • В цей час сюди приїжджають, щоб поправити здоров'я і набратися нових сил і енергії.
  • Крім того, вибираючи в Євпаторії, Вітіно відпочинок у вересні, можна непогано заощадити на відпочинку, так як в цей час ціни значно знижуються, а якість сервісу залишається на тому ж високому рівні.

Крім того, вибираючи в Євпаторії, Вітіно відпочинок у вересні, можна непогано заощадити на відпочинку, так як в цей час ціни значно знижуються, а якість сервісу залишається на тому ж високому рівні

Готель «У моря» в сентбяря - Крим продовжує приймати гостей!

Якщо Ви ще не вирішили, де відпочити в Криму у вересні недорого, Ви можете зупинитися в готелі «У моря» в селищі Вітіно.

  • Тут Вам запропонують відпочити в затишних номерах від «економ» до «люкс» класу. У номерах є всі необхідні меблі, техніка, доступ до інтернету.
  • Туристи, що вибрали для відпочинку готель «У моря» у вересні, Крим, можуть замовити комплексне харчування у власному кафе.
  • Також тут можна скористатися послугами сауни, масажиста, пограти в більярд, настільний теніс.
  • Для дітей на території готелю встановлено дитячий майданчик.
  • Поруч знаходиться басейн з підігрівом. Тому, вибравши готель Криму біля моря з басейном , Навіть якщо на море буде прохолодна вода, ви зможете відмінно провести час.
  • Вибираючи відпочинок в Криму у вересні 2018 у готелі «У моря», Ви можете замовити екскурсію по визначних пам'ятках Криму.
  • При необхідності готелі Криму у вересні 2018 запропонують Вам послугу трансферу.

Для туристів, які планують провести недорогий відпочинок у вересні в Криму, готель «У моря» стане найпрекраснішим варіантом розміщення. Тут можна зняти комфортне житло і скористатися добре розвиненою інфраструктурою.

Варто відзначити, що в Криму готелі в вересні ціни на свої послуги значно знижують. Тому тут можуть відпочити туристи навіть з самим обмеженим бюджетом.

Якщо Ви плануєте провести в Вітіно, Крим, відпочинок в вересні 2018, ціни в готелі «У моря» Вас приємно порадують.

Вітіно Крим відпочинок 2018: ціни в рублях за номер на добу

Перелік послуг Вартість в рублях Категорія номера з 01.09 по 31.12 "Люкс" 2-х кімнатний 4000 "Стандарт" (2-х місцевий) 1-кімнатний 2000 додаткове місце (розкладачка) 500 діти до 3-х років безкоштовно Якщо в номері 2 людини, один з яких дитина до 12 років, надається знижка на дитину 10%

Дізнатись детальніше: Ціни на відпочинок в Вітіно

У Криму вересня відпочинок з дітьми перетворить в осінню казку

Сім'ї з дітьми зможуть відпочити в тиші, насолоджуючись спокійною домашньою обстановкою. Якщо Ви хочете провести в Криму у вересні відпочинок з дітьми, то Вам нема про що переживати. Ваші діти зможуть чудово відпочити, набратися нових сил і отримати масу задоволення від проведеного тут відпочинку.

Відпочинок в Криму в кінці вересня має масу плюсів і особливими можливостями.

Так, ціни на проживання в готелях стають все нижче, людей на пляжах, вулицях і в музеях все менше. Море залишається теплим ще до середини жовтня, його температура цілком підійде для дитячого купання, а загартовані люди можуть продовжувати купатися аж до зими. Так що відпочинок на морі у вересні (Крим) буде хвилі доречним і комфортним.

  • Клімат Вітіно досить сприятливий, що сприятиме Вашому безтурботному проведення часу і веселому дозвіллю.
  • Дощі не зіпсують Ваших планів, адже у вересні в Криму панує бабине літо з сонячними днями і гарною погодою.
  • Водні атракціони і каруселі ще працюють до кінця сезону, тому малюки не будуть нудьгувати.

Ті, хто їдуть в Крим, вересень, відпочинок з дітьми проведуть просто відмінно!

Вже немає тієї метушні і тисняви, що властива літніх місяців, містечко на пляжі знайдеться для кожного. На багатьох диких пляжах і зовсім можна залишитися наодинці з природою, вдихнути на повні груди найчистіше морське повітря і подумати про найголовніше ...

Недорогий відпочинок у вересні Криму - це розкіш оксамитового сезону, доступна кожному.

повернутися наверх

Новости