Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Наша адреса - Крим. Казантип.

Легендарна "Республіка Каzантип" влаштувалася в Криму багато років тому. Пройшовши шлях від рейвов на покинутій атомній станції в Щолкіному до села Поповка, розташованому в 28 км на захід від Євпаторії. Тисячі молодих любителів електронної та авангардної музики спрямовуються сюди, в світ абсолютної свободи. Як знайти: доїхати до Євпаторії (електричка, автобус, маршрутне таксі) і далі до села Поповка (автобус, таксі). Від Євпаторії до села Поповка 30-40 хвилин на авто.
Діти помаранчевого сонця в горошок і з лимонного кольору валізою в руках залишаються молодими на все життя. Крихітна держава, поданими якого всі вони є, нудьгувати не дає ніколи, щороку пропонуючи нові нестандартні розваги. Тут можна себе спробувати в якості будівельника "Великої казантіпськой Вежі". Можна піднятися до хмар на повітряному змії - кайт-серфінг вже кілька років вважається на Казантипі національним видом спорту.

«Республіка Каzантип» - це величезна територія пляжу, де розташовуються танцполи, безліч барів, ресторанів і кафе, спортивні майданчики, сувенірні відділи, культові споруди. На проект «Казантип» приїжджають найпопулярніші ді-джеї України, Росії та інших країн Європи. Цілу добу протягом більше місяця проводяться дискотеки - 24 години на добу, спортивні заходи, покази кінофільмів, розважальні акції. Потрапити на територію Республіки не дуже складно. Сюди пускають як жителів, так і легальних тимчасових мігрантів (одноразовий вхід 500 грн в 2010 г). Але не пускають поганих людей - для цього існує чіткий візовий контроль. ВІЗА - це пропуск, що дозволяє проходити на територію протягом всього часу дії проекту (вартість близько 200 у.о. в 2010 г). Відмінність каzантіпского візового режиму від інших країн світу в тому, що, отримавши віzу, ви стаєте не просто туристом, але повноправним громадянином Республіки, з усіма наслідками, що випливають з цього привілеями та особливостями національного характеру.

З Конституції - «Республіка Каzантип має межі, але не має території, будучи державою, яке час від часу вільно переміщається в просторі туди, де краще. Столицею республіки є будь-який населений пункт, який, нехай і несподівано для себе, виявився в самому центрі республіки. Республіка Каzантип - демократична держава, на чолі якого стоїть преzидент. Раз на рік відбуваються преzідентскіе вибори, на яких преzидент обирає сам себе, забезпечуючи наступність демократичної влади ».

Основним досягненням казантипської демократії є внутрішня свобода особистості і незалежність її громадян навіть від самих себе, а також незалежність Республіки від сірого і одноманітного світу. Корінне населення Республіки КаZантип - це веселі і засмаглі ледарі, яким «все оранжево». Ідея КаZантипа полягає в тому, щоб зібрати разом всіх найрозумніших, веселих, красивих людей планети.

Ідея КаZантипа полягає в тому, щоб зібрати разом всіх найрозумніших, веселих, красивих людей планети

На КаZантип приїжджає молодь з великих міст колишнього радянського простору. Бувають приїжджі з країн Європи та Америки, але в основному з ближнього зарубіжжя. Кримчан трохи - все-таки віза недешева, та й в сезон основна частина кримської молоді працює, а не відпочиває. Громадяни Республіки - це молоді люди у віці від 17 до 35 років, студенти і молоді фахівці. Велика частина з них працює і зайнята інтелектуальним і творчим працею - це програмісти та ІТ-фахівці, топ-менеджери з продажу, рекламні агенти і фахівці по P-R'у, маркетологи, дизайнери. Весь рік вони працюють в сфері нових технологій, інформації і реклами, дизайну і «креативу», щоб влітку приїхати відпочити на Казантипі. Днем всіх чекає тепле море, чудовий піщаний пляж, безліч барів, нові знайомства, флірт. Напевно тільки такий відпочинок дає їм хорошу розрядку і натхнення для роботи на весь наступний рік. Звичайно, в Поповку приїжджають і «золота молодь» і представники «середнього і великого бізнесу», але в загальній масі вони губляться - днем ​​на пляжі або вночі на танцполі всі рівні.

Тому, вирушаючи на КаZантип, візьми з собою позитив і фотоапарат. Якщо ти до сих пір носиш труси, то негайно їх зніми і помахай ними всім, хто не зміг поїхати з тобою!

На головну
Визначні пам'ятки Криму
Подорожуємо по Криму
Відпочинок в Криму
міста Криму
Ваші історії, відгуки
Контакти

Новости