Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

МЗС прокоментував затримання топ-менеджера KAZ Minerals в Киргизстані

26 травня слідче управління фінансової поліції Киргизстану повідомило, що громадянин Казахстану Ільяс Тулекеев звинувачується в ухиленні від сплати податків. Зараз посольство Казахстану підтримує постійний контакт з поліцією Киргизстану з цього питання, повідомляє прес-служба міністерства закордонних справ.

«В оперативному порядку, 26 травня 2018 року відбулася зустріч консула Посольства Казахстану в Киргизстані з представником Слідчого управління фінансової поліції КР З.Оморбековим, який повідомив про залучення І.Тулекеева в якості обвинуваченого в ухиленні від сплати податків. На наступний день, 27 травня 2018 року І.Тулекеев був звільнений з під варти в залі суду. Посольство Казахстану в Бішкеку перебуває на постійному контакті з правоохоронними органами Киргизької Республіки для забезпечення об'єктивного і неупередженого розгляду зазначеної справи », - йдеться в повідомленні.

25 травня 2018 незадовго до вильоту в Алмати в міжнародному аеропорту «Манас» представниками правоохоронних органів Киргизстану був затриманий гендиректор компанії KAZ Minеrals Bozymchak Ільяс Тулекеев.

KAZ Minerals Bozymchak володіє ліцензіями на геологорозвідку і розробку мідно-золоторудного родовища Бозимчак в Ала-Букинського районі Жалал-Абадської області в Киргизстані.

KAZ Minerals Bozymchak володіє ліцензіями на геологорозвідку і розробку мідно-золоторудного родовища Бозимчак в Ала-Букинського районі Жалал-Абадської області в Киргизстані

Loading ...

Новости