Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лікування псоріазу на Мертвому морі

Доброго дня Доброго дня!
Розкажіть, будь ласка, де на території Ізраїлю можна лікувати псоріаз, скільки це може коштувати і, взагалі, все що пов'язано з можливістю лікування псоріазу в Ізраїлі.
З повагою, Олександр
----------------
У мене 10 років псоріаз, я чула що в Ізраїлі лікують цю хворобу. Хотілося б дізнатися чи правда це? Адже псоріаз невиліковний. Світлана.

Перш за все, кілька слів про псоріаз. Це хронічне захворювання, яке викликає характерні зміни шкіри, і в деяких випадках призводить до ураження суглобів. У цієї хвороби є тенденція до спадкової передачі.

Як і в багатьох інших хронічних хворобах, в перебігу псоріазу періодично змінюються ремісії і загострення.
При загостреннях шкірні висипання стають більш поширеними, під час ремісій можуть істотно зменшуватися або зникати.
Вилікувати псоріаз не можна, але можна добитися і підтримувати тривалу ремісію. Лікування цієї хвороби в усьому світі приблизно однаково-мазі, деякі види ліків, ультрафіолетове опромінення.

В Ізраїлі є додаткові можливості по лікуванню цієї хвороби - клімато-бальнеолікування на Мертвому морі.
Це місце абсолютно унікально, ніде в світі немає іншого настільки ж ефективного для лікування псоріазу поєднання потрібного клімату, мінеральних вод та ультрафіолетового сонячного опромінення, як в цьому районі.

Район Мертвого моря - це найглибша в світі природна западина, вона знаходиться на 395 м нижче рівня моря. У зв'язку з цим, повітря там набагато багатше киснем, ніж де небудь ще, і до того ж шкідливі складові ультрафіолетового сонячного спектра на таку глибину просто не доходять. Вода і повітря багаті мікроелементами і бромом. Ну і звичайно, вражаючі пейзажі в околицях моря і самі купання в теплій воді, в якій неможливо потонути. Всі разом дозволяє відмовитися від всіх турбот і дати організму можливість очиститися від псоріатичних бляшок.

За даними ізраїльських дерматологів, у 88% хворих на псоріаз, що лікувалися на Мертвому морі, зникає від 80 до 100% площі шкірних поразок, і всього лише у 0,5% пацієнтів немає поліпшення або ж воно незначне.

Лікування на Мертвому морі допомагає так само страждають псоріатичний артрит, існують лікувальні ванни і бруду, істотно полегшують суглобові прояви хвороби.

Середній термін ремісії після лікування навіть у важких випадках-від 3 до 6 місяців, причому відмічено, що після перебування на Мертвому морі загострення менш гострі, тяжкість шкірних проявів менше. У деяких пацієнтів після лікування ремісія тривають по кілька років.

Лікування практично не має побічних явищ, дозволено для вагітних жінок і дітей.

Лікування не рекомендується при гострих серцево-судинних захворюваннях, гострих інфекційних захворюваннях, сонячних дерматозах, пузирчатке, системний червоний вовчак, розсіяному склерозі, загостреннях хронічних захворювань.

Рекомендований термін перебування на Мертвому морі - 28 днів. При цьому лікувальний ефект максимальний. При менших строках відповідно і лікувальний ефект трохи зменшується. Рекомендується перебування на сонці не більше 6 годин на день, в два прийоми, причому тривалість сонячних ванн повинна зростати поступово. Двічі в день, не більше 20 хвилин кожен раз, рекомендується купання у воді Мертвого моря. При необхідності можна так само приймати грязелікування, масаж, фізіотерапевтичні і бальнеопроцедури.

На узбережжі Мертвого моря розташований курорт Ейн Бокек , Там знаходиться багато готелів, і практично у всіх існує можливість отримати різноманітні лікувальні процедури і спостереження лікаря. Ціни звичайні готельні, плюс додавання в залежності від лікувальних процедур. Варто сказати, що за півгодини їзди від моря розташований курортне містечко Арад, в якому багато пансіонатів і санаторіїв. Там ціни зазвичай нижче, ніж на узбережжі, а до моря організована підвезення прямо від пансіонатів до пляжу.

Статті по темі:

Хотілося б дізнатися чи правда це?

Новости