Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в Італію на травневі свята і скільки це коштує

  1. I. Пляжний ВІДПОЧИНОК В ІТАЛІЇ В ТРАВНІ
  2. Ріміні, АДРІАТИЧНЕ УЗБЕРЕЖЖІ
  3. ПЛЯЖІ Лігурія і Сардинія
  4. ОСТРІВ ИСКЬЯ
  5. СИЦИЛИЯ
  6. ЕКОНОМІЧНІ ПРОПОЗИЦІЇ ПО екскурсійним турам В ІТАЛІЇ
  7. Паломницькі тури ПО ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ
  8. Гастрономічний, ВИННІ І ... фіалковий ТУРИ ДО ІТАЛІЇ
  9. ТЕРМАЛЬНІ КУРОРТИ ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ ДАТИ

Ця стаття - про те, як з користю для душі і тіла провести ці травневі свята в Італії. Своїми порадами і конкретними пропозиціями щодо екскурсійним і пляжним турам до Італії діляться експерти компаній-туроператорів «Російський Експрес», «НТК Інтурист», TUI Росія, PAC Group і BSI Group.

I. Пляжний ВІДПОЧИНОК В ІТАЛІЇ В ТРАВНІ

Пляжний ВІДПОЧИНОК В ІТАЛІЇ В ТРАВНІ

Італія заслужено є одним популярних туристичних напрямків у росіян. Країну люблять за кухню, шопінг, музику, прекрасні великі і малі міста, і, звичайно ж, сонце і море. У травні в італійських регіонах вже досить тепло і на багатьох пляжах уже відкривається купальний сезон. Звичайно, найчастіше водичка бадьорить (+ 17-18 за Цельсієм), але сама атмосфера приморських міст, насичений сіллю і йодом повітря, прогулянки вздовж моря - все це коштує того, щоб провести на італійському узбережжі кілька днів в травні.

Ріміні, АДРІАТИЧНЕ УЗБЕРЕЖЖІ

Ріміні, АДРІАТИЧНЕ УЗБЕРЕЖЖІ

«Ріміні - це шикарна рибна кухня за дуже доступними цінами, економічний шопінг, прогулянки по широким і ще повністю вільним пляжам, гарантовані екскурсії в популярні міста мистецтв, такі як Рим, Венеція і Флоренція. Великим плюсом, звичайно ж, є і відмінна погода, адже вже зараз в Ріміні 22 градуса тепла », - так характеризують основні переваги цього італійського курорту фахівці туроператора «Російський Експрес» .

Переліт в Ріміні у туристів «Російського Експресу» здійснюється регулярними рейсами «Уральських авіаліній» (без доплат по перельоту). Вартість туру з вильотом на 29.04 і проживанням в ½ DBL готелю категорії 3 *, на сніданках, 7 ночей - від 345 євро на людину. У вартість, крім розміщення, також входить авіапереліт, трансфер і медстраховка.

«У травні в Ріміні вже відкриваються пляжі, прибережні кафе та ресторанчики. Для любителів активного нічного життя працює велика кількість дискотек і барів. До того ж італійський курорт - ідеальне місце для шопінгу, тут велика кількість магазинів на будь-який смак і гаманець »- розповідають експерти туроператора «НТК Інтурист» .

Вартість туру в Ріміні на 7н. / 8 днів, включаючи проживання 3 *, сніданки, авіапереліт, страховку і трансфер, у цього туроператора стартує від 22 000 рублів на людину.

ПЛЯЖІ Лігурія і Сардинія

ПЛЯЖІ Лігурія і Сардинія

У Лигурию їдуть за неспішним відпочинком. У травні прекрасна сонячна погода і красиві види Лигурийской Рив'єри і її міст і містечок вам гарантовані. Вартість програм на Лігурійському узбережжі на перші травневі дати на одну людину у туроператора BSI Group стартує від 17 500 рублів з розміщенням на 7 ночей в готелі 4 * без авіаперельоту.

Вартість програм на Лігурійському узбережжі на перші травневі дати на одну людину у   туроператора BSI Group   стартує від 17 500 рублів з розміщенням на 7 ночей в готелі 4 * без авіаперельоту

Сардинія - престижний район пляжного відпочинку, на острові понад 250 пляжів загальною довжиною понад 1800 км, висококласні готелі і найчистіше тепле море, цілком придатне для купання в травні. Тури на Сардинію на другі травневі свята у BSIGroupначінаются від 37 700 рублів на людину з харчуванням за системою «напівпансіон».

ОСТРІВ ИСКЬЯ

ОСТРІВ ИСКЬЯ

Він неповторний. Так ємко і захоплено відгукуються про італійському острові Іскья експерти туроператора «НТК Інтурист». Искья - дійсно унікальний острів, що поєднує в собі принади пляжного відпочинку Середземномор'я і термального курорту. Ви оціните дивовижні пейзажі, смачну кухню і захоплюючі екскурсії.

Вартість туру на о.Іскья на травневі свята у «НТК Інтурист» від 36 051 рублів на людину (7 н. / 8 дн, включаючи проживання 3 *, сніданки, авіапереліт, страховку і трансфер).

Искья знаменита своїми термальними парками. Найвідомішим є парк "Сади Посейдона" з більш ніж 20 басейнами і термально-косметологічних центром. Повний день в термальному парку коштує 32 євро, вигідніше брати абонемент на неcколько днів.

Туроператор PAC Group пропонує тури на Искью від 8 днів з авіаперельотом в Неаполь, ціни із заїздом 29 квітня стартують від 502 євро на людину.

СИЦИЛИЯ

Зустрітися з Сицилією у Вашому власному ритмі - оцініть красу місцевих краєвидів, спробуйте сицилійські вина і насолодитеся італійською кухнею, а у вільний час вирушайте вивчати околиці.

Ексклюзивна екскурсійна новинка від туроператора PAC GROUP «Відкриваючи Сицилію» дає таку можливість. У тур включені рожіваніе в одному з кращих готелів острова і дві екскурсії: на вулкан Етна і «Слідами хрещеного батька», але при бажанні їх кількість може бути збільшена. Це оптимальний варіант для тих, хто любить самостійно планувати програму відпочинку.

Вартість турів з найближчим заїздом 27 квітня стартує від 759 євро на людину.

II. ЕКСКУРСІЙНІ ТУРИ ПО МІСТАХ ІТАЛІЇ І НЕПЛЯЖНИЙ ВІДПОЧИНОК

Міська історична Італія - ​​окреме і дуже популярний напрям у російських туристів. Взяти від Італії максимум допоможуть екскурсійні тури з відвідуванням одразу кількох італійських міст.

Погода Італії в травневі свята вже цілком нагадує літню, але ще немає такого спеки, як в липні-серпні. У цей період приємно їздити по екскурсіях і ознайомчим прогулянкам, ну а на півдні країни вже можна цілком зайнятися пляжним відпочинком.

Температура вдень на півдні Італії до 24 градусів тепла, в північних регіонах близько 20 градусів.

У цьому травні, за прогнозами синоптиків, середньоденна температура в центрах італійського міського туризму буде не менше +20 градусів тепла.

Вдень у Венеції, Ріміні і Генуї буде +21 ° C, у Вероні, Мілані і Пізі очікується +22 ° C, а в Римі, Неаполі та Флоренції - 23 градуси тепла.

На ці травневі дати у туроператорів є доступні екскурсійні програми.

Так «Російський Експрес» пропонує відправитися в тур «Італійська класика» . Класичний маршрут в рамках пропозиції: Ріміні - Венеція - Мілан - Флоренція - Рим - Неаполь - Помпеї - Сан-Марино з зупинками в Римі на 3 ночі і Ріміні на 4 ночі.

Вартість такого туру на 6.05 в ½ DBL готелю категорії 3 *, на сніданках, 7 ночей складе від 584 євро на людину. У вартість входить авіапереліт, медстраховка і екскурсійна програма.

У вартість входить авіапереліт, медстраховка і екскурсійна програма

У туроператора TUI на травневі свята - цілий розсип екскурсійних турів по Італії з перельотом через Ріміні. В рамках однієї поїздки передбачено відвідання найбільш популярних міст, таких як Рим, Венеція, Флоренція.

Одне з найбільш захоплюючих подорожей чекає туристів в екскурсійному турі «Класична Італія» . Серед міст можливих варіантів маршруту - Ріміні, Рим, Неаполь, Помпеї, Флоренція, Монтекатіні, Піза, Сієна, Венеція, Сан Марино.

Вартість туру з відправленням 29.04 на 7 ночей з харчуванням ВВ - від 36 500 руб. на людину.

на людину

Можливість побачити найкрасивіше узбережжі Італії і столицю італійської держави в одній поїздці надає і туроператор «НТК Інтурист». Екскурсійний тур «Lemon Tour» пройде за маршрутом Неаполь - Помпеї - о. Капрі - Рим - Музеї Ватикану / Романські Замки - Сорренто - (Барі) - (Амальфі) - (Позітано).

Вартість поїздки на 8 дн. / 7 н. стартує від 38 018 руб. на людину (в цю вартість входить переліт, сніданки, страхування, трансфер, екскурсії по програмі, російськомовний супроводжуючий на маршруті транспортування). Якщо хочете в одній поїздці побувати і на сонячному Капрі, і в музеях Ватикану і продегустувати знаменитий лікер лімончелло в Сорренто - то радимо вибрати цей тур.

Туроператор BSI Group пропонує на травневі дати тижневий тур «Перлини Італії» для тих туристів, які хочуть за поїздку охопити всі головні екскурсійні міста Італії.

Вартість програми (без авіаперельоту) в травневі дати починається від 22 700 рублів на одну людину і включає в себе відвідування Неаполя, Помпеї, Риму, Флоренції з оглядовими екскурсіями з російськомовним гідом, транспортним обслуговуванням.

ЕКОНОМІЧНІ ПРОПОЗИЦІЇ ПО екскурсійним турам В ІТАЛІЇ

ЕКОНОМІЧНІ ПРОПОЗИЦІЇ ПО екскурсійним турам В ІТАЛІЇ

У туроператорів є гідні пропозицію і для тих, хто звик оглядати визначні пам'ятки самостійно, і не хоче переплачувати за готелі і трансфери. Так, в «НТК Інтурист» для таких мандрівників розробили екскурсійний тур «Італія Класика« Супер Економ » .

Вартість поїздки на 8 дн. / 7 н. починається від 24 588 рублів на людину (включаючи переліт, сніданки, страховку, трансфер, російськомовного супроводжуючого на маршруті транспортування). Те, що в цю ціну вже включено авіапереліт - дуже і дуже привабливо.

Як економічного варіанта екскурсійного туру по Італії туроператор BSI Group пропонує і свою програму «Рим-Рим» з екскурсіями по трьом містам Італії - Риму, Флоренції, Венеції.

Також в тур входить відвідування стародавньої республіки Сан-Марино. Вартість програми (без авіаперельоту) на одну людину стартує від 18 500 рублів.

Паломницькі тури ПО ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ

Паломницькі тури ПО ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ

Італія багата християнськими святинями, практично кожен італійське місто має свого святого покровителя. Особливо віруючі люблять відвідувати місто Барі, столицю Апулії. Тут знаходиться храм святителя Миколая Чудотворця (Basilica di San Nicola), де зберігаються мощі шанованого святого.

У Салерно можна дізнатися все про житіє святого апостола Матвія, а в містечку Манопелло, біля підніжжя гірського масиву Маджелла в регіоні Абруццо можна поклонитися безцінної реліквії - Святому Ліку Манопелло (головна хустка з чудово збереженим чином лику Христа, подібний Туринської плащаниці).

У туроператорів є спеціальні програми для тих, хто мріє побувати в Барі і доторкнутися до інших християнських і православних святинь. Новинка сезону «НТК Інтурист» - екскурсійний тур «Святе і мирське» (Ріміні - Сан Марино - Рим - Музеї Ватикану - Неаполь - Помпеї - (Сорренто) - Салерно - Альберобелло - Барі - (Гротте Кастеллана) - (Поліньяно Лі Маре) - Манопелло - Ріміні).

Вартість такої поїздки у «НТК Інтурист» на 8 дн. / 7 н. - від 38 387 руб. на людину (включає переліт, сніданки, страх., трансфер, екскурсії по програмі, російськомовний супроводжуючий на маршруті транспортування).

Гастрономічний, ВИННІ І ... фіалковий ТУРИ ДО ІТАЛІЇ

фіалковий ТУРИ ДО ІТАЛІЇ

Хочете пізнати Італію через її гастрономію і виноробство? Тоді ласкаво просимо в тижневий винно-гастрономічний тур з відвідуванням основних визначних пам'яток 11 міст Італії під назвою «Квіти Тоскани і Лігурії» з обширною екскурсійною програмою, з дегустацією традиційних продуктів і кращих вин Італії.

Тоді ласкаво просимо в тижневий винно-гастрономічний тур з відвідуванням основних визначних пам'яток 11 міст Італії під назвою   «Квіти Тоскани і Лігурії»   з обширною екскурсійною програмою, з дегустацією традиційних продуктів і кращих вин Італії

Вартість програми на травневі дати без авіаперельоту у BSI Group починається від 32 500 рублів - з розміщенням в готелі 3 * та харчуванням на базі сніданків.

Знаєте, де можна побачити справжні італійські фіалки? У Флоренції. Це місто ще називають «містом романтиків і фіалок». Собор Санта-Марія-дель-Фіоре, Галерея Уффіці, Понте Веккьо, Площа Синьорії, Базиліка Санта-Кроче, Палаццо Веккьо - одні назви цих пам'яток вже пестять слух і обіцяють безліч вражень.

«Поїздка до Флоренції - відмінна можливість погуляти по древньому місту і іншим містам Тоскани. Навесні тут особливо романтична атмосфера. Плюсом є економічний переліт а / к «Перемога» до Пізи зі зручним трансфером », - радять в« Русском Експресі ».

Вартість туру до Флоренції у цього туроператора з вильотом на 2.05 тривалістю 4 ночі складе від 469 євро на людину. У вартість включений авіапереліт, проживання (3 * ½ DBL), харчування (сніданки) і медстраховка.

ТЕРМАЛЬНІ КУРОРТИ ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ ДАТИ

ТЕРМАЛЬНІ КУРОРТИ ІТАЛІЇ НА ТРАВНЕВІ ДАТИ

Італія знаменита не тільки своїм культурно-історичною спадщиною, а й можливостями лікувально-оздоровчого відпочинку. Багато хто чув про італійські терми, відпочинок в яких заснований на благотворний вплив термальних вод.

Відновити сили після виснажливої російської зими (та й «весни» теж), поправити здоров'я і побалувати себе різними термальними процедурами можна на курорті Монтекатіні Терме. Цей найбільший і найвідоміший термальний курорт Тоскани розташований біля підніжжя Апеннін і здавна славиться своїми мінеральними джерелами, яких тут 8. Місцева вода використовується в лікуванні захворювань печінки, шлунка і суглобів.

«Головна особливість цього курорту - його розкіш і витонченість. У стінах термальних центрів пацієнти під час процедур насолоджуються живою класичною музикою, місцеві парки і сади вражають своєю красою, а якісний сервіс в готелях і ресторанах не розчарує навіть найвимогливіших гостей ».

Вартість лікувально-оздоровчих програм на Монтекатіні Терме на травневі дати (без авіаперельоту) у BSI Group починається від 14 900 рублів з розміщенням в готелі 4 * і харчуванням напівпансіон.

Ще один унікальний і самий знаменитий курорт для лікувально-оздоровчого відпочинку в Італії - Фьюджи. До того ж, Фьюджи - єдиний в Європі урологічний курорт.

Мінеральна вода Фьюджі - це не допоміжний засіб, а самостійне, ефективне природні ліки, з успіхом застосовується протягом багатьох століть. Вода, «запускає» в людському організмі цілий ряд механізмів, які продовжують працювати і після закінчення питного курсу.

Вартість програм на Фьюджи у туроператора BSI Group починається від 12 600 рублів на одну людину за 3 ночі без авіаперельоту з розміщенням в готелі 3 * харчуванням напівпансіон.

Вартість програм на Фьюджи у туроператора BSI Group починається від 12 600 рублів на одну людину за 3 ночі без авіаперельоту з розміщенням в готелі 3 * харчуванням напівпансіон

Багато шанувальників серед російських туристів і у Абано Терме - одного з найдавніших та найвідоміших термальних курортів світу з гарячими джерелами і цілющими грязями.

Вартість відпочинку на цьому курорті за програмами туроператора BSI Group в готелі 3 * на 3 ночі на травневі дати (без авіаперельоту) починається від 10 300 рублів.

У будь-якому випадку, тур на свій смак може вибрати кожен! Тим більше, що в Італії куди більше місць, що стоять відвідування, ніж ми описали. Залишилося купити тур! Вдалих травневих свят в Італії!

Знаєте, де можна побачити справжні італійські фіалки?

Новости