Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крим! Крим! Крим! Кращі курорти і готелі для відпочинку з дітьми

  1. Феодосія: золоті піщані пляжі в пос. Берегове
  2. Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми
  3. Євпаторія: прославлена дитяча здравниця
  4. Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми
  5. Саки: море, мінеральні джерела і грязелікування
  6. Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми
  7. Піщане: демократичний курорт з небагатолюдними пляжами
  8. Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми
  9. Південний Берег Криму: галькові пляжі, гори, краси
  10. Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

Багато крутять чурчхелою біля скроні, коли запрошуєш їх на сімейний відпочинок до Криму :) Але, на наш погляд, Крим - це чудово! Купуючи тури на його курорти, ви отримуєте: недовгий переліт, близький нам клімат, доступні ціни на екскурсії та харчування в кафе і ресторанах. Сервіс та інфраструктура не на належному рівні? Ви, ймовірно, не бували в сімейних готелях преміум-класу на ПБК. Фантастика! Доступні в Криму і сучасні готелі з демократичними цінами. До того ж для оздоровлення організму, особливо дитячого, Крим - то, що доктор прописав. Цілюще чисте повітря, велика кількість фруктів, відразу два теплих і лагідних моря, солоні озера з лікувальними грязями, чудова природа ... На які кримські курорти варто вирушити з улюбленим чадом і в яких сімейних готелях варто забронювати літній відпочинок? З радістю розповідаємо!

Феодосія: золоті піщані пляжі в пос. Берегове

Берегове

Кілька років тому прямо до популярного курорту Феодосія завзяті романтики мчали на поїзді. Зараз, заради економії часу і за цілком демократичною ціною літають літаком до Сімферополя, а там залишиться близько 2 годин трансферу на автобусі. Шлях не близький, але він того вартий! «Золотий пляж» Феодосії, а точніше є сусідами з містом селища Берегове - один з кращих піщаних пляжів півострова. Безтурботний відпочинок на гарячому м'якому пісочку, купання в тихому морі (шторм тут рідкість) можна поєднувати з поїздкою в Карадазький дельфінарій (півгодини до Коктебеля). Дитина старшого віку оцінить приголомшливий музей Олександра Гріна, стилізований під старовинний вітрильний корабель, чудовий музей Айвазовського.

Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

Атлантик 3 * - прямо на березі Чорного моря, до «Золотого пляжу» 10 хвилин, гарне харчування, відкритий басейн, безкоштовний wi - fi, СПА-центр; для дітей: ігровий майданчик, анімація з 5-ти років, дитяче ліжечко в номер за запитом, дитяче меню, дитячі стільчики в ресторанах, послуги няні, плавальні круги, іграшки.

Тури в готель з перельотом з Москви від 31596 руб / чол

готель Феодосія 3 * - на другій лінії, у небагатолюдно піщано-галькового пляжу і парку, з чудовим сервісом і харчуванням (можна замовити дієтичні страви для дитини), з дитячим майданчиком, приголомшливим видом на панораму Феодосійської затоки, в самому центрі міста.

Тури в готель з перельотом з Москви від 9520 руб / чол

Багряні вітрила 4 * - поруч з міським пляжем, трансфер на власний пляж готелю, високий рівень сервісу і харчування (багатий вибір страв шведського столу, спеціальне дитяче меню), є дитяча кімната, майданчик, послуги няні.

Тури в готель з перельотом з Москви від 31150 руб / чол

Євпаторія: прославлена дитяча здравниця

Євпаторія: прославлена дитяча здравниця

Кожен з нас, напевно, бував в юні роки в легендарній Євпаторії. Хворе горло проходило на другий день, величезним щастям було валятися на гарячому пісочку, вчитися плавати в дрібному, теплому морі, ловити крабів. До цього дня дитячий курорт №1 в Криму користується величезною популярністю у відпочиваючих з дітьми. Трансфер від аеропорту Сімферополя забере не більше години. Інфраструктура міста помітно оновилася, з'явилося безліч місць для дитячих розваг. Наприклад, «Динопарк» - знаменитий парк атракціонів з «живими» тиранозаврами, як в американських блокбастерах. П'янке видовище як для малечі, так і для дітей старшого віку! Там же є і боулінг, і каток, майданчик. Порадує дітей і Дельфінарій, і катання на бананах, найбільший в Криму аквапарк.

Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

Санаторій «Дружба» 3 * (колиш. «Дніпро») - із затишною, зеленою територією, є дитячий майданчик, дитяча ігрова кімната (платно), казкове море в трьох хвилинах - зі зручним заходом і невеликою глибиною, можна замовити лікувальні процедури.

Тури в готель з перельотом з Москви від 13475 руб / чол

Ukraine Palace 4 * - один з кращих готелів, сучасний і комфортабельний, поруч з центральним парком розваг, класичний дизайн в палацовому стилі сусідить з високими технологіями, 3 відкритих басейну з водою, що підігрівається (в тому числі дитячий) об'єднані в один комплекс, є дитячий майданчик.

Тури в готель з перельотом з Москви від 16400 руб / чол

імперія 3 * - в самому центрі курорту, в 50 метрах від власного пляжу, з чудовою кухнею, комфортабельними номерами, харчуванням «Все включено», для дітей: дитяча анімація з іграми, конкурсами та майстер-класами, дитячий майданчик, гойдалки і карусель, спортивний майданчик, є сучасний медичний центр з лікувальною гряззю, привезеної з озера Саки.

Тури в готель з перельотом з Москви від 43404 руб / чол

Саки: море, мінеральні джерела і грязелікування

Саки: море, мінеральні джерела і грязелікування

Відпочинок з дітьми на знаменитому курорті Саки західного Криму може бути дуже приємним і безтурботним і в той же час оздоровчими. Це древній бальнеологічний курорт (в годині їзди від Сімферополя) із золотистими широкими пляжами і зручним заходом в морі, з повітрям, просоченим ароматами степових трав, морською сіллю і йодом. Головне достоїнство курорту - сакські озера (в перекладі з тюркського саки означає «бруд»). Грязелікування в Саках рекомендують тим, хто страждає захворюваннями шкіри, суглобів, опорно-рухового апарату, нервової системи. Можна сміливо відправляти дитину на відпочинок з бабусею або самим підлікуватися! Прямо на пляжі малечу чекає дитячий парк розваг. Щогодини курсують автобуси до аквапарку.

Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

Золота Нитка 4 * - комфортабельна приватний готель в європейському стилі, з номерами стандарт, люкс, апартаменти, в 100 метрах від моря і 200 метрах від цілющого озера Саки.

Тури в готель з перельотом з Москви від 17068 руб / чол

Сакрополь 3 * - сучасний санаторно-курортний комплекс, з високими стандартами лікування, проживання та сервісу, розташований на березі Сакського озера, в 3 км від моря, триразове замовлене харчування, є майданчик для засмаги з видом на озеро, для дітей: ігровий майданчик, дитяча кімната.

Тури в готель з перельотом з Москви від 19180 руб / чол

Санаторій Північне Сяйво 3 * - оздоровниця р Саки, з комфортабельними номерами, пропонує лікування і відпочинок в атмосфері спокою і затишку. Н а території - чудовий сад, відкритий басейн. Пляж знаходиться буквально в двох кроках від санаторію.

Тури в готель з перельотом з Москви від 23436 руб / чол

Піщане: демократичний курорт з небагатолюдними пляжами

Піщане: демократичний курорт з небагатолюдними пляжами

Селище Піщане розташувався на південному заході Криму, між Севастополем і Євпаторією. Трансфер займе у Вас близько півтори години. Перевага цього курорту відображено в його назві, він може похвалитися чудовими піщаними і піщано-гальковими пляжами. Ідеальне місце для відпочинку з маленькими дітьми! Тут чисте море і не так багатолюдно, як, наприклад, в Євпаторії. Ні в Піщаному гір або буйної екзотичної рослинності, але сосновий ліс з білочками в наявності, а також питна вода з артезіанських джерел і вкрай привабливі ціни на відпочинок. З розваг: батути, катання на банані. У сімейних готелях є все, що потрібно, для маленьких непосид.

Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

крапля моря 3 * - чудовий готель на першій береговій лінії, поряд з чистим піщано-галькові пляжем, відмінною дитячої анімацією, дитячим відділенням в басейні, дитячим майданчиком, на пляжі працює дитяча кімната «Теремок», де влаштовують майстер-класи, творчі заняття, доступні послуги няні .

Тури в готель з перельотом з Москви від 13267 руб / чол

Ателіка Таврида 3 * - відмінне місце для спокійного сімейного відпочинку, зовсім поруч підтримуваний в чистоті піщаний пляж, чисте море, для дітей на території: дитячий басейн, ігровий майданчик, хороша дитяча анімація.

Тури в готель з перельотом з Москви від 13013 руб / чол

Лагуна 3 * - новий готель, який подарує позитивні емоції від відпочинку по демократичного ціною, варто на самому березі моря, в тихому місці, з невеликою, але доглянутою територією, поруч є дитячий майданчик, прокат дитячих велосипедів; смачне харчування в кафе, звичайно, не ресторанного рівня, а хорошою їдальнею.

Тури в готель з перельотом з Москви від 6481 руб / чол

Південний Берег Криму: галькові пляжі, гори, краси

Південний Берег Криму: галькові пляжі, гори, краси

Курорти неймовірно красивого Південного берега Криму - дуже різні. Десь Вас чекають стрімкі скелі і спуск від готелю до моря, наприклад, на старовинному фунікулері. А десь, в Гурзуфі або Місхорі, до моря Ви будете добиратися з меншою кількістю пригод, за більш короткий час. Однак на кожному кроці батьків з дітьми чекають не завжди зручні для заходу у воду галькові пляжі. Трансфер до південних курортів від аеропорту теж не близький, понад дві години. Це треба враховувати при виборі південного напрямку. Зате тут чисте море (якщо не селитися в самій Ялті) і казкова природа, про яку Ви ще будете не раз згадувати! Дивна краса кримських гір, квітучі і пахучі заповідники, сади і парки, унікальний мікроклімат з цілющим повітрям.

Рекомендовані готелі і пансіонати для відпочинку з дітьми

Морський 3 * поблизу Алушти - розташований на самому березі моря, в ялівцевого гаю, між Алуштою і Новим Світом, в селищі Семидвір'я, навколо ростуть реліктові рослини (ялівець, фісташка, дуб), з берега бухти відкривається вид на гору Аю-Даг (Ведмідь-гора) , зліва Мис Меганом; біля готелю найчистіший пляж, відмінне харчування з кримськими винами, передбачено вегетаріанське і дитяче меню, для малюків: послуги няні, дитяча кімната, майданчик, ліжечко в номер.

Тури в готель з перельотом з Москви від 14234 руб / чол

Park Hotel Porto Mare 4 * в Алушті - мабуть, найкращий готельний комплекс ПБК для відпочинку з дітьми, в тому числі і з немовлятами (для Криму це рідкість), розташувався в 500 метрах від берега моря, серед хвойних дерев, в старовинному тінистому парку; на чудовому пляжі готелю є піщана зона, для дітей від 3 років - Mini Club, для дітей від 0 до 3 років - Nano club, з ігровими кімнатами, дитячим майданчиком, кімнатами для сну і навчання, доступні послуги няні, для малюків ясла і дитячий сад; чи варто говорити про відмінне харчування для будь-якого віку, літній кінотеатр під відкритим небом, магазин «Все для дітей».

Тури в готель з перельотом з Москви від 30908 руб / чол

Palmira Palace 4 * в Курпатах - курортний СПА-готель преміум-класу, що розташувався всього в 10 км від Ялти, запрошує на власний пляж з дрібною галькою, до якого курсує панорамний ліфт; місце воістину вишукане і респектабельне, гостей чекає чудове харчування і розкішний відпочинок; для дітей: дитячі ліжечка в номерах, стільчики для годування, дитячий клуб, анімація, оздоровчі послуги, няня.

Тури в готель з перельотом з Москви від 27369 руб / чол

Сподіваємося, завдяки нашим рекомендаціям, відпочинок в чудовому Криму з дітьми Вам сподобається ;-)

Марія Зинина, експерт Onlinetours

Сервіс та інфраструктура не на належному рівні?
На які кримські курорти варто вирушити з улюбленим чадом і в яких сімейних готелях варто забронювати літній відпочинок?

Новости