Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли краще відпочити на Кіпрі: дуже вдалий час для відпустки

  1. Найвищий сезон
  2. Пляжний сезон на Кіпрі
  3. Початок оксамитового сезону на острові Клеопатри
  4. Зима на Кіпрі

Вітаю вас, шановні читачі. Напевно, вас цікавить питання, який час найкраще підійде для відпочинку на Кіпрі? Це і зрозуміло, нікому не охота приїхати на відпочинок і просидіти в готелі з - за негоди, хоча і в цьому є свої плюси. Але, ви ж їдете купатися і засмагати на морі, тому вам просто необхідно знати відповідні для цього сезони. Отже, коли краще відпочити на Кіпрі?

Зміст статті

Найвищий сезон

Взагалі, острів Кіпр може похвалитися цілорічним туристичним сезоном: тут м'яка зима, рання весна, найкомфортніша осінь, де вас чекає оксамитовий сезон і звичайно ж спекотне сонячне літо.

Високий сезон настає з другої половини травня, коли встановлюється найбільш комфортна погода і море вже прогріте для купання. І закінчується у вересні, в цей час потік туристів починає знижуватися. Тим, хто планує відпочити на Кіпрі в пік сезону самостійно, слід заздалегідь потурбуватися про покупку авіаквитків і місце проживання, інакше ціни будуть високі і вибір не надто великий. «Пакетних» туристів це теж стосується, краще путівку купувати заздалегідь.

Пляжний сезон на Кіпрі

Пляжний сезон на острові стартує вже в квітні, тоді можна позасмагати, найбільш загартовані можуть і купуватися. Температура повітря вдень близько +23 градуси, море в цей час прогрівається до +19 - +20 градусів. У другій половині травня, коли починається повноцінний пляжний сезон, то море вже прогріте до +22 градусів, а повітря до +27 - +30. Можна спокійно купатися і дорослим і дітям.

У червні ще немає такої спеки, як в липні і серпні, повітря в середньому +30, море +24 градуси. Спекотна погода припадає на липень і серпень, температура повітря піднімається до +35 - +40, море +27. Після літніх місяців настає оксамитовий сезон.

Після літніх місяців настає оксамитовий сезон

Не забувайте користуватися сонцезахисними засобами, щоб не «обгоріти» і не отримати сонячний опік , І не зіпсувати собі свій відпочинок.

Початок оксамитового сезону на острові Клеопатри

У вересні настає оксамитовий сезон, сонце все також яскраво світить, зате вже не такими палючими променями, як влітку. І море ще тепле +24 градуси, а температура повітря + 25. Це найкращий час для тих, хто швидко «згоряє» на сонці і не дуже любить спеку.

У жовтні ще тепло, море +20 - +22, повітря в середньому +22. В цей час туристів не так багато, а ласкаве море і теплі деньки все також радують відпочиваючих.

У листопаді море вже прохолодне, хоча можуть бути і сонячні дні. Прекрасний час для екскурсій і для охочих придбати домашнє вино, яким так славиться Кіпр, а робиться воно саме восени.

Зима на Кіпрі

В середньому температура повітря становить +15 градусів, заморозки трапляються, але дуже рідко. Купатися природно взимку як - то холоднувато, хіба що «моржі» будуть відчувати себе комфортно. Грудень і січень вважаються вологими місяцями, а ось орхідеї вже починають цвісти в січні, а в лютому зацвітають луки і схили гір покриваються зеленим покривалом.

Сніг буває тільки в горах Троодоса з грудня по квітень, відмінний час і місце для любителів гірськолижного спорту.

Сніг буває тільки в горах Троодоса з грудня по квітень, відмінний час і місце для любителів гірськолижного спорту

Кращий час для відпочинку з маленькими дітьми припадає на травень - червень і на вересень, коли немає виснажливої ​​спеки, і діти відчувають себе найбільш комфортно, також цей час варто вибирати тим, хто не дружить зі спекою.

взагалі, Кіпр , Це цілорічний курорт і в будь-який час можна тут знайти для себе заняття до душі. Тепле ласкаве море, яскраве сонце, купа історичних пам'яток і великий вибір різноманітних екскурсій чекають вас на цьому незабутньому острові.

Бажаю вам доброго відпочинку і тільки позитивних емоцій.

Напевно, вас цікавить питання, який час найкраще підійде для відпочинку на Кіпрі?
Отже, коли краще відпочити на Кіпрі?

Новости