Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карпати: приватний сектор - де відпочити недорого 2018

  1. Приватний сектор Буковель 2018
  2. Приватний сектор Яблуниці 2018
  3. Приватний сектор Берегово 2018
  4. Приватний сектор Шаян 2018
  5. Приватний сектор Міжгір'я 2018
  6. Приватний сектор Славське 2018
  7. Приватний сектор Верховина 2018
  8. Приватний сектор Трускавець 2018
  9. Приватний сектор Кваси 2018
  10. Приватний сектор Хуст 2018
  11. Приватний сектор Лумшори 2018

7 грудня 2017р. 7 грудня 2017р

Більшість туристів, які прагнуть провести відпочинок в Карпатах 2018 , Хочуть хоч трохи заощадити, особливо, коли обирають Карпати на Новий рік. І дійсно, в цей час ціни на житло в Карпатах виростають рази в 2-3. Це особливо помітно по найпопулярнішим курортів Карпат - Буковелю , Яремче , Татарову , Яблуниці , Славському і Драгобрату .

Зняти житло недорого в Карпатах можливо в приватному секторі. Це може бути як звичайний цегляний будинок, так і невеликий котедж в Карпатах, який найчастіше здають повністю на компанію з 7-10 чоловік. Приватний сектор Карпат ціни зазвичай пропонує різноманітні - від 100 і до 1000 грн з людини на добу.

Приватний сектор Буковель 2018

Найпопулярнішим курортом залишається звичайно ж Буковель. Ціни на відпочинок зазвичай високі на Новий рік, а навесні (особливо в березні) дуже різко знижуються. Приватний сектор Буковеля - це найчастіше садиби Поляниці, які знаходяться в деякій віддаленості від підйомників. Особливою популярністю користуються приватні садиби Буковеля : «Анастасія Голд», «Ранчо в Карпатах» , «Топірец» , «Рандеву» , «Гражда» . Тут вам запропонують хороші умови проживання та сервісу, тому відпочинок в Буковелі пройде комфортно, затишно і недорого. Зняти житло в Буковелі потрібно буде заздалегідь, особливо в зимовий період, адже місця починають розкуповувати вже з вересня місяця.


Приватний сектор Яремче 2018

Яремче - відомий курорт в Івано-Франківській області. В Відмінність від Буковеля, тут всього 1 підйомник, так що покататися від душі на лижах не вийде. Дуже вигідно, наприклад, зняти житло в Яремче, а їздити кататися на лижах в Буковель . Приватний сектор Яремче набагато дешевше, ніж приватні садиби Буковеля , І стартує від 100 грн з людини на добу ( «Миколина хата» , «Яремчанка» , «Вишиванки» , «Гостинний газда» , «Гуцулочка» ). Відпочинок в Яремче може бути також і пізнавальним, адже тут дуже багато цікавих місць і пам'яток, а екскурсії Яремче користуються особливим попитом серед туристів.

Приватний сектор Яблуниці 2018

Яблуниця, зважаючи на свою близькість до Буковелю, теж є популярним курортом Карпат. У зимовий період тут працює 12 бугельних підйомників, які піднімуть на гірськолижні траси в основному середньої складності. Житло в Яблуниці зняти недорого теж можна - зазвичай бюджетних місць існує досить багато. Приватний сектор Яблуниці вибирають туристи, які віддають перевагу усамітнення і відпочинок в Карпатах недорого. Популярні садиби Яблуниці, такі як «Гуцульський край» , «Росіш» , «У Павла» , «Гуцульська хата» , «У Сівера» пропонують хороші умови проживання і при цьому недорогі ціни.


Приватний сектор Берегово 2018

Берегово - відомий курортне містечко на кордоні з Угорщиною. Пологі гірські схили з виноградниками і наявність термальних вод роблять відпочинок в Берегово дуже популярним і затребуваним. Сюди їдуть за смачним вином, оздоровленням та знайомством з місцевою культурою і традиціями. Приватний сектор Берегово відмінно підходить для тих, хто не хоче переплачувати за житло в Берегово біля басейнів термальних вод. Такі приватні садиби, як «4 сезони», «Практик», «Вероніка», «Петровська садиба», зможуть прийняти досить туристів і порадувати гостинністю господарів.

Приватний сектор Шаян 2018

Відпочинок в Шаяні найчастіше з'єднують з лікуванням і оздоровленням в місцевих санаторіях. Цей компактний курорт - справжнє джерело корисних мінеральних вод. Приватні садиби Шаяна вибираю ті, хто не хоче переплачувати за проживання в санаторіях, а просто ходити на лікувальні процедури. Популярні приватні садиби Шаяна: «Закарпатський прованс», «В гостях у Володі і Віти», «У Миколи», «Перлина Закарпаття».


Приватний сектор Міжгір'я 2018

Район Межигір'я - дивовижної краси місцевість, різноманітність туристичних об'єктів і велика кількість об'єктів розміщення. Все це робить відпочинок в Міжгір'ї відмінною можливістю насолодитися природою і відвідати безліч екскурсій по Закарпаттю. Найпопулярнішими курортними селищами Межигір'я є Пилипець, Воловець і Подобовець.

Так, наприклад, приватний сектор Пилипця представлений численними садибами, серед яких можна виділити «У Юлі» , «У Василя» , «У Ані і Михайла» , «Кантрі хаус» .

Приватний сектор Подобовця ціни на проживання пропонує від 100 грн в низький сезон і від 350 на Новий рік з людини в добу. Найдорожчими варіантами житла в Подобовці стануть «Барвінок» , «Дерсу Узала» , «Подобовець 2000» , "Загублений світ" .

Приватні садиби Воловця підійдуть навіть найвибагливішим туристам, адже сервіс тут завжди на високому рівні ( « Під Плаєм » , « Гостинний двір", «Сурми роса» , «Над Вічей» ).

Приватний сектор Славське 2018

Вигідною альтернативою Буковелю може стати курорт Славське . Відпочинок в Карпатах взимку може пройти саме тут - велика кількість гірськолижних трас і розвинена інфраструктура робить Славське гідним курортом цього регіону. У теплу пору року туристів тут не менше, а приватні садиби Славського пропонують дуже непогані варіанти проживання - кімнати з вигодами, телевізором і холодильником. Приватний сектор Славського представлений багатьма садибами, але найпопулярнішими є «Зелена садиба у Ліди» , «Будинок пані Марії» , «Карпатський двір» , "Коло друзів" , «Славік і Марія» .


Приватний сектор Верховина 2018

Житло в Верховині представлено в більшості випадків приватними садибами. Щоб відпочинок в Карпатах 2018 запам'ятався лише з кращого боку, зняти приватний сектор у Верховині бажано заздалегідь. Це буде гарантією, що по приїзду вас чекатимуть в садибі або котеджі. Найвигіднішими за ціною варіантами проживання в Верховині є садиби: «Білий слон» , «Теремок» , «Білий дім» , «Затишок» .

Приватний сектор Трускавець 2018

Найвідоміший бальнеологічний курорт України щороку приймає тисячі туристів, які обирають лікування та оздоровлення в Карпатах . санаторії Трускавця в останні роки активно роблять реновації і оновлюють номерний фонд. Але найвигідніше з нять житло в Трускавці в приватному секторі . Хорошим вибором будуть садиби Трускавця недалеко від санаторіїв.


Приватний сектор Кваси 2018

Туристи зазвичай вибирають відпочинок в Квасах з кількох причин. По-перше, мінеральна вода в Квасах допомагає при лікуванні і профілактиці багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту. По-друге, перевагою селища є його близькість до відомого гірськолижного спорту та високогірного курорту Драгобрат. І по-третє, зовсім поруч знаходиться найвищий водоспад Закарпаття - Труфанец. Житло в Квасах зняти не складе труднощів - варто лише заздалегідь подбати про броні, особливо в високий період. Приватний сектор Кваси представлений невеликими котеджами або приватними домоволодіннями, в яких комфортно можуть розміститися до 10 осіб.

Приватний сектор Хуст 2018

Невелике містечко Хуст прекрасний у будь-яку пору року. Багато туристів особливо люблять це місце навесні, адже саме недалеко від міста розташувалася знаменита Долина нарцисів . Можна дістатися туди з Хуста самостійно, а можна замовити тур в Карпати. Також, зовсім близько від міста знаходяться знаменитий комплекс «Теплі води» (сел .Велятін).

Приватний сектор Хуст в основному - це квартири в самому місті або приватні садиби в передмісті.

Приватний сектор Хуст в основному - це квартири в самому місті або приватні садиби в передмісті

Приватний сектор Лумшори 2018

Відпочинок в Лумшорах - це купання в чанах, близькість до природи і спокій. Дістатися в Лумшори найпростіше або на власному транспорті, або, замовивши тури в Закарпатті. Приватний сектор Лумшори дуже розвинений, тут немає великих готелів або відпочинкових комплексів, а практично всі садиби мають власні чани для купання , Де вільно можуть поміститися від 6 до 10 осіб одночасно. Так, наприклад, садиби «Зелена садиба» , «Лумшори» , «Чан у Цімбора» зможуть прийняти гостей, а їх гостинні господарі створять всі умови, щоб відпочинок в Лумшорах пройшов ідеально.

Відпочинок в Карпатах може бути різним - катання на лижах взимку або прогулянки, екскурсії в теплу пору року. Але однозначно можна сказати одне - байдужим не залишиться ніхто. А щоб відпочинок в Карпатах пройшов без накладок і проблем, радимо заздалегідь звернутися до менеджерів турагентства «ARTravel. ks » і забронювати тур або житло в Карпатах.

Залишити свій коментар:

Новости