Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Іспанія в січні: як і де відпочити, скільки коштують тури

  1. зміст:
  2. Січень на гірськолижних курортах Іспанії
  3. Відпочинок на узбережжі Іспанії в січні
  4. Іспанія в січні - Канарські острови
  5. Скільки коштують тури в Іспанію в січні

Де краще відпочивати в Іспанії в січні: які працюють гірськолижні курорти; як заощадити на житло; які пляжні курорти працюють цілий рік.

зміст:

  1. Січень на гірськолижних курортах Іспанії
  2. Відпочинок на узбережжі Іспанії в січні
  3. Іспанія в січні - Канарські острови
  4. Скільки коштують тури в Іспанію в січні

Погода в Іспанії в січні - м'яка, сніг можливий лише в разі північних і високогірних районів країни. Така зима - подарунок для тих, хто втомився від мінусових температур. У Галісії, Каталонії, Астурії можуть йти дощі. Тільки в центральних районах країни вночі заморозки, а денна температура зрідка піднімається вище 5 градусів тепла до 10-12. Різкі добові перепади температури пояснюються яскраво вираженим континентальним кліматом цього регіону.

Січень на гірськолижних курортах Іспанії

Де краще відпочивати в Іспанії в січні: які працюють гірськолижні курорти;  як заощадити на житло;  які пляжні курорти працюють цілий рік

Курорти Іспанії в січні - Сьєрра-Невада

У горах Іспанії щосили працюють гірськолижні курорти Сьєрра-Невади і Піренеїв. Від Сьєрра-Невади до Кордови всього 30 кілометрів, так що необов'язково влаштовуватися біля самого підйомника. Набагато дешевше і зручніше буде зняти житло в Кордові, а до трас їздити на орендованій машині. Тут відкриті перші нічні траси в Іспанії, спуск з яких представляє собою феєричне видовище.

Траси в Піренеях доступніше з боку Каталонії, одна з них - Расос-де-Пегера - знаходиться в 115 кілометрах від Барселони. Вона має 6 підйомників і 10 гірськолижних трас довжиною 20 кілометрів.

Арагонский гірськолижний курорт Серлер лежить біля підніжжя гірського ланцюга висотою майже 3 кілометри. Тут 59 трас, їх довжина становить 71 кілометр, а перепад висот коливається від 2 630 до 1 500 метрів. Цілком гідні параметри, щоб задовольнити найвимогливішого гірськолижника-любителя. Мадридці ж вважають за краще кататися на лижах в Невасерраде, куди можна доїхати на автомобілі за 40 хвилин. Не менш популярна Система Іберіка - ланцюжок невеликих гірськолижних станцій в 150 кілометрах від Валенсії, не надто складних, не обтяжених зайвою сервісом, зате і недорогих.

Авіаквитки в Іспанію в січні:

Вибір на користь відпочинку в Іспанії в січні сильно залежить і від вартості авіаквитків. Оскільки гірськолижні курорти Каталонії (і сусідньої Андорри) найпопулярніші у наших співвітчизників, кидаємо вам посилання на календар низьких цін. Як бачите, ціни на авіаквитки Москва-Барселона в січні одні з найнижчих:

Відпочинок на узбережжі Іспанії в січні

Ще м'якше погода Іспанії на східному, середземноморському узбережжі Іспанії, де від самого кордону з Францією простягнувся ланцюг курортів, назва яких починається зі слова «Коста», в перекладі з іспанської - «берег». Від «Дикого» Коста-Брава і до суперсучасного «Сонячного» Коста-дель-Соль, всі вони завмирають на час зими.

Вибирати відпочинок в Іспанії в січні на узбережжі можуть тільки ті, хто шукає тиші і самоти, хоча температура води в морі рідко падає нижче 18 градусів тепла, а на пляжі цілком можна засмагати. Але переважна більшість готелів і ресторанів закриті, розраховувати варто тільки на приватні пансіони, які особливою зручністю не вихваляються. Але повітря чисте, як ніколи, море сяє, навіть шторм в січні - досить рідкісне явище.

Іспанія в січні - Канарські острови

Відпочинок в Іспанії в січні: Канари - шикарний вибір!

А Канари зустрічають туристів у всеозброєнні круглий рік - тут можна купатися навіть взимку. Температура води не падає нижче 20 градусів тепла, є і працюють готелі. Сезон дощів закінчився, природа розквітає, все покрито квітами, і при цьому надзвичайно приємна прохолода, найчистіше повітря і океан. Навіть вітер з Сахари не несе хмари піску, часто отруйні літній відпочинок на Канарських островах.

А найприємніше - нечисленність туристів. Тільки зробивши несподіваний вибір на користь відпочинку в Іспанії в січні, можна відчути, як це здорово!

Скільки коштують тури в Іспанію в січні

Наше дослідження туристичного ринку показало, що ціни на тури в Ллорет-де-Мар в січні вкрай низькі - 20-25 тис. рублів з людини. Канарські острови обійдуться трохи дорожче - тисяч в 30-35 на людину.

Читайте більше:

Читайте також:


Новости