Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі поруч з аеропортом Риму Фьюмічіно: який краще вибрати

  1. Готелі у аеропорту Фьюмічіно 5 зірок
  2. Готелі в аеропорту Риму 4 зірки
  3. Hotel Tiber
  4. Готелі поруч з аеропортом Риму Фьюмічіно 3 зірки
  5. Hotel De La Ville Relais
  6. Інші цікаві статті:

Якщо ви прилетіли в міжнародний аеропорт Рима імені Леонардо да Вінчі у Фьюмічино , То абсолютно не факт, що заради поїздки саме в Рим. Для безлічі туристів Фьюмічіно стає своєрідним «перевалочним пунктом» перед подальшим подорожжю. Тому для багатьох виникає важливе питання - де можна переночувати і добре відпочити, при цьому отримавши якісний сервіс за адекватні гроші. І ще дуже бажано, щоб не потрібно було далеко і дорого добиратися. І вже зовсім в ідеалі було б побачити море, адже воно зовсім-зовсім поруч.

Готелів різного рівня і вартості в самому Фьюмічіно і його околицях є понад сотні, і в цьому розмаїтті легко «загубитися». Тому ми для вас підготували огляд добірки готелів у аеропорту Фьюмічіно, які можна об'єктивно вважати гідним вибором для тимчасового перебування. Наводимо приклади в порядку убування «зірковості».

Готелі у аеропорту Фьюмічіно 5 зірок

QC Termeroma Spa and Resort

Якщо ви, навіть будучи в околицях Риму проїздом, віддаєте перевагу розміщення по вищому розряду, і готелі біля аеропорту Фьюмічіно менше «п'яти зірок» не розглядаєте, об'єктивно кращим варіантом для вас буде курортний спа-готель QC Termeroma. Тут відмінно практично всі - затишні номери, широкий набір безкоштовних опцій, якість сервісу і навіть саме місце, в якому знаходиться готель.

QC Termeroma Spa and Resort розташований на території мальовничого заповідника Оасі-ді-Порто. Відстань до аеропорту Леонардо да Вінчі всього 3.5 км, але навіть цю невелику дистанцію вам, можливо, не доведеться долати самостійно - готель забезпечує своїм гостям безкоштовний трансфер від і до аеропорту за попереднім запитом в період з 9:00 до 20:00.

Якщо ви прилетіли в міжнародний   аеропорт Рима імені Леонардо да Вінчі у Фьюмічино   , То абсолютно не факт, що заради поїздки саме в Рим

Номери готелю оформлені в класичному стилі

Номери оформлені в класичному стилі, вікна виходять на мальовничий сад. У кожному номері є кондиціонер, телевізор з плоским екраном, міні-бар, сейф, безкоштовні туалетно-косметичні засоби та халати у ванній.

Вранці персонал готелю сервірує «шведський стіл» зі сніданком. Якщо вважатимете за краще на сніданок щось більш суттєве - в готелі працюють два ресторани, де подають класичну італійську кухню.

Чи не головна перевага QC Termeroma Spa and Resort - це його «спеціалізація» на водних оздоровчих процедурах. Тут працює спа-салон з сенсорними і гідромасажними ваннами, саунами, турецькою лазнею, солярієм. Також працюють критий і відкритий басейни і навіть водна гірка.

Найближчі пам'ятки, а також корисні місця, які можуть вас зацікавити - Гольф-клуб Parco de 'Medici, древнє місто Ostia Antica, Гольф-клуб Parco de' Medici, торговий центр Parco Leonardo.

Забронювати номер в готелі QC Termeroma Spa and Resort >>

Готелі в аеропорту Риму 4 зірки

Hilton Rome Airport

Для мандрівника, якому після прильоту в аеропорт Леонардо да Вінчі потрібно всього лише як слід відпочити перед подальшої поїздкою, важко придумати кращий варіант розміщення, ніж готель Hilton Rome Airport . І не в останню чергу тому, що до готелю навіть не доведеться добиратися будь-яким транспортом - вона безпосередньо з'єднана з першим, другим і третім терміналами критої естакадою з траволатор. Це, фактично, готель в аеропорту Риму.

Номери виконані в класичному стилі, оснащені телевізором, кондиціонером, міні-баром. Звукоізоляція номерів дуже якісна. У кожному номері власна ванна кімната.

Готель мережі Hilton знаходиться прямо в аеропорту Фьюмічіно

Вранці ви можете поснідати - для гостей сервірують «шведський стіл». Якщо захочете перекусити протягом дня - закуски і напої завжди можна замовити в кафе-бістро Tevere або в барі Artists. Щільно поснідати чи повечеряти можна в ресторані Le Colonne.

Якщо у вас досить багато часу до відправлення, можете відпочити в лаунж з безкоштовним Wi-Fi, поплавати в критому басейні, позайматися у фітнес-центрі або навіть з'їздити в Рим, скориставшись безкоштовним трансфером до центру столиці Італії.

Також у вашому розпорядженні цілий комплекс оздоровчих процедур - гідромасажна ванна, парова лазня, сауна. Для малюків завжди відкрита дитяча площадка.

Забронювати номер в готелі Hilton Rome Airport >>

Hotel Tiber

Чудова нагода не лише добре відпочити в околицях аеропорту Леонардо да Вінчі у Фьюмічино, але ще і помилуватися на хвилі Тірренського моря - це розміщення в готелі Tiber . Готель знаходиться на самому узбережжі в трьох кілометрах від аеропорту, і з номерів відкриваються прекрасні види на безкрайню блакитну гладь і великий канал.

Якщо аналізувати готелі у аеропорту Фьюмічіно, то Tiber серед інших виявиться чи не найсучаснішим і стильним. Номери з відмінним дизайном і чудовою звукоізоляцією виконані в світлих або нейтральних тонах. В кожному номері - телевізор з плоским екраном, кондиціонер, безкоштовний Wi-Fi.

На даху готелю розташований басейн і затишний рибний ресторан

Прямо на даху готелю розташована простора тераса з басейном, і чудовим рибним рестораном, в якому іноді проводяться спеціальні заходи для гостей. Можна заодно позасмагати - на терасі є безкоштовні шезлонги. Користування басейном теж безкоштовно. Також в готелі є солярій, а за окрему плату ви можете замовити професійний оздоровчий масаж.

Щоранку в спеціальному залі з панорамним видом сервірується італійський сніданок. Більш різноманітно поїсти можна в ресторані на першому поверсі.

Якщо захочете відпочити більш активно, за окрему плату можете взяти напрокат велосипед або навіть замовити виїзд на риболовлю!

Забронювати номер в готелі Tiber >>

Готелі поруч з аеропортом Риму Фьюмічіно 3 зірки

Academy Hotel

Один з кращих готелів у аеропорту Фьюмічіно за співвідношенням ціна / якість - це Academy Hotel . Він розташований в центрі міста в трьох кілометрах від аеропорту. Добиратися «туди і назад» дуже легко, замовивши трансфер.

Просторі номери обладнані новими меблями, телевізором з плоским екраном і всіма необхідними туалетно-косметичними засобами у ванній. У покращених номерах є гідромасажні ванни. В Academy Hotel є навіть окремий номер люкс для молодят.

Academy - відмінний готель на пару ночей поруч з аеропортом Риму Фьюмічіно

За попереднім запитом та, можливо, за додаткову плату допускається розміщення домашніх тварин.

В Academy Hotel облаштована безкоштовна парковка, працюють бар і ресторан, гостям надається безкоштовний Wi-Fi. На території є міні-маркет, кілька магазинів, салон краси, сувенірний магазин.

Якщо є час і бажання, ви навіть можете влаштувати собі невеликий пляжний відпочинок - в кілометрі від готелю знаходиться пляж Lungomare della Salute.

Забронювати номер в готелі Academy >>

Hotel De La Ville Relais

Ще один відмінний спосіб недорого і якісно відпочити перед вильотом або після прильоту - це готель у аеропорту Фьюмічіно De La Ville Relais в чотирьох кілометрах від аеропорту Леонардо да Вінчі. Готель надає послугу трансферу за помірну додаткову плату.

суттєва перевага De La Ville Relais в тому, що влаштувати собі пляжний відпочинок тут буде ще легше, ніж при розміщенні в Academy Hotel. Пляж знаходиться всього в ста метрах від готелю.

Сучасні номери готелю Фьюмічіно De La Ville Relais обладнані всім необхідним для комфортного відпочинку

Зручні сучасні номери з хорошою звукоізоляцією обладнані новими стильними меблями, телевізором зі світлодіодним підсвічуванням, кондиціонером, міні-баром. Деякі номери виходять вікнами на море, так що можете врахувати цей момент при бронюванні. В кожному номері є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Перекусити можна в снек-барі, ресторані або замовити сніданок в номер. Є також окремий бар, де подають найрізноманітніші напої.

Прямо на території готелю є міні-маркет, де можна докупити собі в номер продуктів, якщо гастрономічних можливостей місцевого ресторану раптом виявиться недостатньо.

Біля готелю є невеликий милий сад, де можна посидіти в тіні дерев. А якщо захочете позасмагати - у вашому розпорядженні спеціальна тераса для засмаги.

Забронювати номер в готелі De La Ville Relais >>

Інші цікаві статті:

Photos by: booking.com

Новости