Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в Сінгапур з України з перельотом 2017 ★ «Царський відпочинок»

  1. Сінгапур на карті світу
  2. Сінгапур пам'ятки відео
  3. острів Сентоза
  4. Сінгапур Вікіпедія

Сама процвітаюча країна Південно-Східної Азії, де передові технології світу переплелися з красою древніх традицій

Сама процвітаюча країна Південно-Східної Азії, де передові технології світу переплелися з красою древніх традицій. Бруд, сміття, злочину і екзотичні тропічні хвороби - все, чого ви ніколи не зустрінете в Сінгапурі. Вас очікують яскраві фарби, вогні і сучасні технології. Серед білосніжних пляжів, буйних джунглів і відмінного сервісу кожен мандрівник знайде своє ідеальне місце відпочинку.

Сінгапур - це місто-держава. Розташовується на півсотні дрібних островів. Перше що вражає - це ідеальна чистота. Можна по праву назвати Сінгапур самої цивілізованою країною світу. Рівень життя тут найвищий в усій Азії. За кількістю великих банків знаходиться на третьому місці, а за умовами ведення бізнесу на першому в світі. Сінгапурський аеропорт Чангі займає перше місце в світі за рівнем обслуговування. Кількість готелів просто вражає. Їх більше чотирьох сотень. Такий порядок підтримується більшою мірою строгими законами, тому обов'язково ознайомтеся з правилами поведінки в цій державі. Ще мегаполіс унікальний тим, що будувався за всіма законами Фен Шуй. Вся архітектура і дизайн тут до дрібниць відповідає вченню про вплив енергії на добробут людини.

Сінгапур на карті світу

Сінгапур пам'ятки

Колесо огляду "Singapore Flyer". Подивитися на місто з висоти пташиного польоту і оцінити його розміри можна прокотившись на колесі огляду діаметром 165 метрів. Тут вам відкриється чудовий вид на хмарочоси, набережну і гоночну трасу формули один.

Незабутні враження залишаться після відвідування Сінгапурського зоопарку. Тут немає жодної клітини, а тварини спокійно прогулюються уздовж вольєрів. Це один з кращих зоопарків світу, а кількість тварин більше трьох тисяч. Варто обов'язково побувати на «Нічному сафарі». Адже після шести годин вечора зоопарк перетворюється і починається шоу. Вночі в світлі ліхтарів можна поспостерігати за тваринами, які ведуть нічний спосіб життя.

Ботанічний сад Сінгапуру «Singapore Botanic Gardens» різко контрастує з кам'яними джунглями міста. Тут можна послухати спів птахів, помилуватися садом орхідей і імбиру. Обов'язково виберіть собі на сувенір красиву орхідею. До того ж вхід в ботанічний сад безкоштовний.

«Gardens by the Bay» - це нова визначна пам'ятка розміром в 101 гектар. Це цілий ландшафтний комплекс, з тропічним лісом, величезними деревами, оранжереєю квітів, хитромудрими доріжками для прогулянок і містками.

Дуже популярне місце серед самих сінгапурців - Парк Птахів. Пернаті живуть фактично на волі, в умовах максимально близьких до природних. Весь парк розділений на кілька павільйонів, кожен з яких відтворює певну природну зону. Тут є штучний водоспад в тридцять метрів заввишки.

Бажання про благополуччя можна загадати біля Фонтану Багатства в центрі Сінгапуру Suntec City. Він вважається найбільшим в світі і має химерну круглу форму. Тут же починається захоплююча екскурсія на автобусі-амфібії, який спочатку вас покатає по місту, а потім і по морю. Така екскурсія називається Ducktours.

Сінгапур пам'ятки відео

Карта Сінгапуру з визначними пам'ятками

Карта Сінгапуру з визначними пам'ятками

острів Сентоза

Острів Сентоза або «Острів тиші і спокою». Потрапити на нього можна або пішки, або по монорельсової дорозі, або канатною дорогою. Острів являє собою суцільний парк розваг. Тут знаходяться найчистіші пляжі, атракціони, "Universal Studios", океанаріум, лагуна дельфінів, парк Метеликів, фігура Марлайона - символу Сінгапуру висотою в сорок метрів. Це міфічна істота, покровитель всіх сінгапурців. На острові знаходиться три пляжу, які ретельно контролюються і підтримуються в ідеальній чистоті. Це пляж «Таньен» Tanjong Beach, який підійде для відокремленого тихого відпочинку. Пляж «Палаван» Palawan Beach, який підійде для сімейного відпочинку з дітьми. Тут безліч атракціонів для самих маленьких. Пляж «силос» Siloso Beach місце активного спортивного відпочинку.

Серце Сінгапуру і його візитна картка - набережна Marina Bay. Тут можна сфотографуватися на тлі будівлі театру Esplanade, і побачити знамениту готель Marina Bay Sands. Увечері тут йде шоу фонтанів - суміш лазерів, фонтанів і музики, тривалістю в 15 хв. Чудовою панорамою міста варто помилуватися з оглядового майданчика Sky Park на даху готелю на висоті двохсот метрів. Ще тут на даху, що об'єднує три 55 поверхових вежі готелю величезний басейн, але тільки для проживаючих в готелі

У нічний час життя Сінгапуру переміщається на набережну Clark Quay. Тут ви знайдете безліч барів, кафе, ресторанів і нічних клубів. Найвідоміший - клуб ZOUK, місце відпочинку багатої молоді.

У місті є два унікальних за своєю архітектурою і атмосфері кварталу: китайський і індійський. Сама запам'ятовується пам'ятка в Chinatown - це індійський храм Шрі Маріамман. А в індійському районі Little India, який всього в декількох хвилинах ходьби, варто прогулятися по головній вулиці Serangoon Road і заглянути в безліч магазинчиків.

На нашому сайті ви знайдете кращі тури в Сінгапур з України Києва, Харкова, Львова, Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська від провідних туроператорів України. Індивідуальний підбір турів, будь-яка цінова категорія. Гарячі тури в Сінгапур на двох. Тури в Сінгапур в березні, квітні, травні, червні, липні 2017р. Великий вибір екскурсій по Сінгапуру. Є спецпропозиції і гарячі путівки в Сінгапур.

Сінгапур Вікіпедія

Посилання

Новости