Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фламенко в Барселоні

Побачити даний іспанське фламенко в Барселоні - значить, подивитися виступ справжніх професіоналів.

Зародився цей пристрасний танець в Андалузії, але на сценах столиці Каталонії з'явився тільки в 18 столітті Зародився цей пристрасний танець в Андалузії, але на сценах столиці Каталонії з'явився тільки в 18 столітті. З тих пір він продовжує свій тріумфальний хід по Барселоні, приваблюючи туристів з усього світу.
Фламенко - це експресивний, пристрасний, яскравий танець, що відображає іспанську культуру. Він сповнений переживань і драматизму, які виражаються в кожному жесті і русі танцюристів. Фламенко вражає своєю виразністю і емоційністю. У нього є своя мова, зітканий з музики, рухів і слів. У цій мові ховається всю чарівність і сила фламенко, його неповторність, непередбачуваність і магія. Філософія танцю полягає в подорож вглиб себе, до свого внутрішнього голосу. На нього неможливо дивитися без співпереживання: на очах мимоволі проступають сльози, а по шкірі пробігають мурашки. Пропонуємо вам відчути на собі всю пристрасть і емоційність цього танцю, побачивши його на батьківщині - в Барселоні.

У Барселоні фламенко виконують у багатьох місцях. Ми організуємо для вас відвідування цього приголомшливого шоу, яке розбурхає ваші емоції і подарує масу яскравих вражень. Цю подію можна порівняти з походом в театр. Для вас будуть заброньовані квитки в Палац Фламенко (Барселона) або в один з концертних залів. Всі бажаючі можуть додатково замовити вечерю і спостерігати за тим, що відбувається на сцені, насолоджуючись стравами каталонської кухні. Також ми можемо зарезервувати для вас столик в кафе або ресторані, в програмі яких передбачено фламенко. Багато закладів спеціально запрошують танцівників для розваги публіки. Крім шоу вам також запропонують традиційний каталонський вечерю, закуски, келих сангрии або кращого іспанського вина. Сидячи за столиком, як у звичайному кафе, прямо перед вами, на невисоких підмостках, розгортатиметься чарівне дійство. Крім ресторанів в Барселоні є місця, де виступають справжні професіонали, випускники кращих шкіл фламенко. Іспанці їх називають tablao (таблао). Крім того, є невеликі зали, в яких даються ознайомчі виступу. Вони допоможуть вам отримати загальну картину того, що являє собою цей пристрасний танець.
Квитки на шоу фламенко в Барселоні, як правило, розкуповуються досить швидко, а деякі заклади не приймають пізні бронювання. Однак ми подбаємо про те, щоб ви змогли побачити цей запальний танець своїми очима. Співробітники компанії «Віва Барса» зарезервують необхідну кількість квитків на цікаву для вас дату.

замовити

  • 40 Євро - Вхідний квиток + Келих вина або інший легкий напій.
  • 55 Євро - Спеціальна пропозиція (Салат + Паелья + Каталонський крем + стакан сангрии або інший напій).
  • 70 Євро - Меню Барселона (Фламенко) (ФІДЕ з креветками + Конфіт з паштету у вині + десерт (Каталонський крем). У меню Барселона також включена пляшка вина Añares на двох і вода.
  • 80 Євро - Меню Gaud í (Паелья + Антрекот + Каталонський крем. Пляшка вина на двох, келих шампанского- кава (ігристе вино) вода і кава).
  • 80 Євро - Меню Gaud í II (Салат зі свіжого сиру + Куряче філе, фаршироване зеленню + Каталонський крем. Пляшка вина Añares на двох, келих шампанского- кава (ігристе вино), вода і кава).
  • 90 Євро - Меню Palacio (Салат з фуа-гра + запечений морський чорт з картоплею + Тірамісу). Напої: Біле вино Viñasol de Torres (пляшка на 4), червоне вино Añares (Beltxenea Brut Nature (келих на 1 людину пляшка на 2), ігристе вино і напої.
  • 90 Євро - Меню Palacio (Салат з креветками + м'ясна вирізка з грибами + шоколадний мус)
    Напої: Біле вино Viñasol de Torres (пляшка на 4), червоне вино Añares (пляшка на 2), ігристе вино і напої
  • 30 Євро - Мінішоу - келих сангрии або інший легкий напій.
  • 36 Євро - Мінішоу - меню Паелья (Паелья + Каталонський крем + келих сангрии або інший напій).
  • Доплата за місця в VIP секторі - 35 Євро / людина
  • 49 євро шоу + закуски: м'ясна тарілка + хліб з томатом. Келих гаспачо, часникові шампіньйони, кальмари по Андалузії + десерт. Сангрія або домашнє вино + вода, кава.
  • 39 євро дитяче меню: макарони по-неаполітанські, курячий ескалоп з картоплею, напій і морозиво.
  • 77 євро шоу + вечеря: Перше блюдо на вибір: андалузький салат, запечений помідор, рагу з сочевиці з ковбасою чорісо, овочі на грилі з розмарином. Друге блюдо на вибір: відбивна зі свинини, ніжка ягняти приготована на грилі, курячі ніжки запечені з рисом і зеленню, тріска в часниковому соусі, млинці з грибами, кабачком в гарбузовому соусі.

замовити

Новости