Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсійний тур в Єрусалим

Тур в Ізраїль "Подорож по Святій Землі"
Ціни: весною 2019

Під час цього восьмиденного подорожі ви зможете ознайомитися з основними святинями Землі Обітованої, побачити три не схожих один на одного моря (Галілейське, Середземне і Мертве) і, звичайно ж, відвідати Святий для 3-х релігій місто - Єрусалим Під час цього восьмиденного подорожі ви зможете ознайомитися з основними святинями Землі Обітованої, побачити три не схожих один на одного моря (Галілейське, Середземне і Мертве) і, звичайно ж, відвідати Святий для 3-х релігій місто - Єрусалим.

Екскурсійний тур до Ізраїлю з проживанням в Єрусалимі
Заїзди всі дні тижня, тур 8 днів / 7 ночей

Харчування в готелях по програмі в Єрусалимі (ВВ) сніданки
3 екскурсії входять у вартість: Єрусалим 3-х релігій або Єрусалим Християнський + Віфлеєм (Палестина), Мертве море, Галілея Християнська

ПОДИВИТИСЯ ВАРТІСТЬ ТУРУ "Подорож по Святій Землі" (натиснути)

ПРОГРАМА ТУРУ:
1 день
Прибуття в аеропорт Бен-Гуріон. Переїзд і розміщення в Єрусалимі

2 день

Екскурсія: Єрусалим - місто 3-ех релігій. Панорама Єрусалиму з Оливної (Оливній) гори: старе місто, Храмова гора, Марія Магдалина і інші церкви (оглядово) .Гефсіманія. Відвідування Гефсиманського саду - місце арешту Христа і «Церква Всіх Націй». Православна підземна церква Успіння Богородиці. Чудотворна ікона Єрусалимської Божої матері, могила Богородиці, Святої Анни і Святого Йоахіма. Грот, в якому заснули учні Христа. Храмова гора і мечеті «Купол скелі» і «Ель-Акса». «Світлиця Тайної Вечері», Сіонська Гора. Руїни та археологічні розкопки на місці зруйнованого римлянами Єврейського Храму, мусульманські святині Єрусалима. Золоті ворота, через які чекають приходу месії. Відвідування Храм Гробу Господнього і старого міста. Останні зупинки Скорботної шляху (Віа-Делароза). Стіна плачу.

"Сходження" в місто Єрусалим. Єрусалим, столиця Ізраїлю, єдине місто світу, у якого більше сімдесяти назв, місто, зображений на стародавніх картах в центрі світу і зберігає своє особливе місце в серцях людей. Поряд з найважливішими історичними та археологічними об'єктами, цінителі культури, мистецтва, театру, музики, архітектури та вишуканої кухні зможуть знайти в Єрусалимі багато цікавого, дивного і існуючого тільки тут.

3 день
3 день

Вільний день для відпочинку або опціонарная екскурсія -Екскурсія: Єрусалим Християнський + Віфлеєм. Віфлеєм (Бейт Лехем). Храм Різдва Христового. Панорама міста з оглядового майданчика «Палац Намісника» (гора Злого ради): Оливної (Олійна) гора - церква і монастирі, Спасо-Вознесенський монастир, Храмова гора - мечеті «Купол Скелі» і «Ель-Акса», старе місто і міські стіни (оглядово). Сіонська гора. Відвідування місця, де Христос прощався з учнями. Старе місто і його квартали. Храм Гробу Господнього (храм Воскресіння Христового): Голгофа, де був розіпнутий Христос, камінь Миропомазання, Кувуклия (гробниця) Христа. Останні зупинки хресного шляху. Благодатний Єрусалимський огонь.Стена Плачу - Західна стіна зруйнованого Єрусалимського храму.

4 день
День відпочинку на Мертвому морі. Іудейська пустеля. Фабрика - магазин косметики Мертвого моря, відпочинок на пляжі (вівторок середа і субота)
нас очікує переїзд через Йорданську долину до найнижчої точки нашої планети, де знаходиться знамените Мертве море з його чудовими цілющими властивостями (приблизно 421 метр нижче рівня моря).
Вода, сіль і морські грязі Мертвого моря володіють цілющими і лікувальними властивостями. Купання в Мертвому морі є дуже захоплюючим і корисним заняттям: не докладаючи ніяких зусиль можна лежати на воді, читати або дивитися в небо, всі м'язи тіла повністю розслабляються і залишається відчуття, що тільки що ви пройшли курс оздоровчого масажу.

5 день
Екскурсія: Християнська Галілея. Назарет - місто Доброї Новини. Великий Храм Благовіщення: будинок Святого Сімейства, руїни древніх церков-синагог, стіна середньовічного храму, мозаїки - подарунки Храму Благовіщення із різних країн світу. Фонтан Діви Марії. Панорама Галілеї і гори Фавор, де преобразився Христос Море Галілейське. Капернаум - місто Ісуса Христа. Відвідування церкви 12-ти апостолів, збудованої на місці, де Христос зцілив розслабленого. Табха - чудо множення риб і хлібів. Церква в Табхи. Унікальна мозаїка 5-6 століть з Нільській тематикою. Йорданіт - витік річки Йордан з Галілейського моря - традиційне місце обмивання (хрещення) християнських паломників. У цій екскурсії є можливість спробувати знамениту рибу "Святого Петра". Панорама Галілейського моря і околиць. (Понеділок і середа)
5 день   Екскурсія: Християнська Галілея Назарет - місто, де, за переказами, архангел Гавриїл повідомив Марії про зачаття від Святого Духа, де проходили дитинство і юність Христа. Тут ми прогуляємося по Старому Місту, місця, де є чимало старовинних церков, найдавніша серед них історично - Церква Благовіщення, побудована на тому самому місці, де, за переказами, раніше був дім Йосипа і Марії. У заново побудованої церкви зберігаються залишки попередніх церков, що залишилися ще з часів хрестоносців і візантійського періоду. У церкві зібрана вражаюча колекція картин - в тому числі, дивовижна серія зображень Богоматері з усього світу.
Потім ми продовжимо поїздку по зелених горах Галілеї до синього Галілейського моря (озера Кінерет). Саме тут, на Кинерет твориться біблійна історія - історії, пов'язані з життям і чудесами Ісуса Христа, включаючи ходіння по водах, відбуваються тут.
Табха - Храм Прімноженія Хлібів і Риб. За переказами, Ісус прийшов сюди помолитися на самоті, коли дізнався про смерть Іоанна Хрестителя. Але за ним пішли його учні, а за ними народ з проханнями про зцілення. Весь день він займався зціленнями, а до вечора зголоднілий народ вирішив послати гінців найближчим поселення за їжею, так як саме місце було безлюдно, а провізії з собою ніхто не взяв. Ісус сказав, що ходити не треба, їжа є - 5 хлібів і 2 риби. Ісус поламав їжу і промовив до Симона: нагодуй народ. Той став роздавати шматочки і в кінцевому підсумку вистачило всім, не дивлячись на те що всього було 5 тис. Чоловік, не рахуючи жінок і дітей.
Потім ми поїдемо в Капернаум. Згадується в Новому Завіті як рідне місто апостолів Петра, Андрія, Івана і Якова. Ісус Христос проповідував в синагозі Капернаума і зробив в цьому місті багато чудес. Сьогодні ми відвідаємо річку Йордан і передбачуване місце хрещення Ісуса Іоанном Крестітелем.Купаніе в річці Йордан.

6 день
Вільний день в Єрусалимі. За бажанням - безкоштовна екскурсія в Яффо.
Сьогодні ми ознайомимося з околицями Тель-Авіва і Яффо. Якщо Єрусалим вважається душею Ізраїлю, то Тель-Авів - це його серце, що працює і пашить життям 24 години на добу. Тель-Авів, або дослівно з івриту "пагорб весни", є економічним і культурним центром країни. Це без сумніву місто молодих: тут розташовані численні ресторани, бари і дискотеки, вулиці і набережна завжди освітлені і багатолюдні.
До сучасного Тель-Авіву примикає одне з найдавніших міст не тільки Ізраїлю, але і всього світу - древній Яффо. Перші згадки про Яффо були виявлені в стародавніх єгипетських письменах вже в 1470 році до нашої ери! Стародавні звивисті вулички Яффо носять назви знаків зодіаку і буквально усипані маленькими і цікавими галереями мистецтв, майстернями, «блошиними» ринками, мініатюрними театрами, салонами, музеями, ресторанами і археологічними розкопками. Основне населення тут теж своєрідно - художники, музиканти, скульптори і інші люди «творчих спеціальностей». Тель Авів і Яффо доповнюють один одного і підтверджують можливість існування нового поряд із старим, сучасного поряд з древнім, світського поряд з духовною спадщиною декількох поколінь країни.

7 день
Вільний день в Єрусалимі

8 день
Від'їзд в аеропорт Тель-Авіва імені Бен Гуріон. Виліт до Києва (Харків, Дніпро)
Пропоновані готелі в Єрусалимі: JERUSALEM GOLD, JERUSALEM GATE, MONTEFIORE, JERUSALEM TOWER
** Можлива зміна порядку екскурсійних днів, відповідно до розкладу екскурсій на поточний період
*** МОЖЛИВІ ЗМІНИ У ПРОГРАМІ У зв'язку з єврейських свят.
У вартість включено:
- проживання в обраному готелі на харчуванні сніданки 7 ночей
- трансфер аеропорт - готель - аеропорт
- екскурсійне обслуговування з російськомовним гідом
- мед.страховка
Додатково оплачується:
Авіаквиток Київ - Тель-Авів - Київ (можливо прорахувати стикувальні перельоти з Харкова, Дніпра, Львова)
Вартість і наявність квитків за спецтарифами запитуйте, будь ласка, у наших менеджерів +38 (057) 701-53-07
ПЕРЕГЛЯНУТИ ІНШІ ТУРИ В ІЗРАЇЛЬ

Туристичні поїздки в Ізраїль з відвідуванням святинь Єрусалима, відпочинком на середземноморських курортах, лікуванням в здравницях Мертвого моря стають все більш популярними а нашій країні після скасування візи Туристичні поїздки в Ізраїль з відвідуванням святинь Єрусалима, відпочинком на середземноморських курортах, лікуванням в здравницях Мертвого моря стають все більш популярними а нашій країні після скасування візи. Прямий виліт в Тель-Авів з Києва, відсутність збору документів на візу, забезпечення професійних прорахунків будь-яких запитів на індивідуальні екскурсії в Ізраїлі прямо в офісі в Києві або в Харкові, роблять відвідування цієї країни доступним і звичайною справою. Результат перевершить Ваші витрати.
Поєднання сучасності і старовини в Ізраїлі вражає! Тритисячолітній Єрусалим - злиття трьох релігій і їх реліквій: святиня християнського світу - Храм Гробу Господнього; найважливіше святилище ісламу - Мечеть скелі - найдавніша з усіх нині існуючих мусульманських споруд світу, звідки пророк вознісся на небо, де йому були відкриті заповіти ісламу; священне для кожного іудея місце - складена з величезних кам'яних блоків Стіна Плачу.
Також пропонуємо Вашій увазі Ейлат - найвідоміший курорт Червоного моря в Ізраїлі - це 11 км сонячних пляжів, дайвінг і серфінг, досить високий рівень сервісу в готелях. Курорти Середземномор'я Нетанія, Тель-Авів, Бат Ям, Герцлія і інші поєднують прекрасні пляжі і сервіс з близьким розташуванням від історико-релігійних святинь та визначних місць, екскурсії до яких - важлива складова будь-якого туру в Ізраїль.
Вартість індивідуальних турів в Ізраїль з Харкова, з Дніпра запитуйте у наших менеджерів на [email protected] . Для поїздки в Ізраїль вам знадобиться тільки закордонний паспорт, вільний час, бажання і гроші! Візи для українців скасовані!
Оформити терміново закордонний паспорт в Харкові ви зможете за допомогою компанії "ВОЯЖ ДЕЛЮКС". Ласкаво просимо на Святу Землю з туроператором по Ізраїлю "ВОЯЖ ДЕЛЮКС"!

Google

Новости