Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії в Нячанге

  1. Парк розваг Вінперл (Vinpearl Nha Trang)
  2. Острів мавп в Нячанге
  3. Вежі Чамов (Po Nagar Cham Towers)
  4. Водоспади Бахо (Ba Ho Waterfall)
  5. Мінеральні джерела Тхапа Ба
  6. висновок

Нячанг великий курортне місто у В'єтнамі. Тут широкі пляжі, найрізноманітніші кафе і ресторани, і звичайно ж величезний вибір екскурсій.

Екскурсії в Нячанге можна розділити на 2 види, оздоровчі та розважальні. Детальніше про кожен вид ви можете ознайомитися в змісті статті.


зміст

  1. Парк розваг Вінперл (Vinpearl Nha Trang)
  2. Острів мавп в Нячанге
  3. Вежі Чамов (Po Nagar Cham Towers)
  4. Водоспади Бахо (Ba Ho Waterfall)
  5. Мінеральні джерела Тхапа Ба

Парк розваг Вінперл (Vinpearl Nha Trang)

Екскурсія в Вінперл швидше розважальна, тому що включає в себе величезний ігровий зал, найбільший океанаріум, аквапарк зі всілякими гірками, власний пляж і звичайно ж велика кількість атракціонів. Увечері на відвідувачів чекає гарне шоу фонтанів.

Увечері на відвідувачів чекає гарне шоу фонтанів

Вид на канатну дорогу з острова Вінперл

Все ще думаєте? Тоді ще один момент, дістатися до острова можна на канатній дорозі! Ви сідаєте в кабіну і в спокійному режимі добираєтеся до острова, а в цей час перед вами відкривається чудовий вид на Нячанг, острів Вінперл.

Усередині океанаріуму в Вінперл

Кожен атракціон продуманий до дрібниць, наприклад, на острові є електросані. Ви сідаєте в них і катаєтеся по острову самостійно регулюючи швидкість руху. На деяких ділянках вона дуже навіть пристойна, а по дорозі розставлені фотокамери. Після поїздки за невелику плату ви можете купити гарний альбом з вашим фото.

Після поїздки за невелику плату ви можете купити гарний альбом з вашим фото

Океанаріум буде цікавий будь-якої вікової групи, тут ви побачите акул, великих скатів, все це супроводжує спокійна музика і рухається доріжка. Тобто ви просто стоїте, а дорога сама відвозить вас вглиб океанаріуму. Просто чудово!

На території острова єдине за що ви швидше за все заплатите, це за їжу. На жаль, вона не входить в ціну вхідного квитка, також бажано для дитини взяти їжу з собою, а не купувати в кафе.

Вартість екскурсії 550 000 VND

Наш рейтинг 5/5

Як дістатися

до списку екскурсій

Острів мавп в Нячанге

На острів мавп ви можете відправитися самостійно або купити екскурсію в будь-якому туристичному агентстві Нячанга, яких на вулиці курорту дуже багато. Якщо відправитися на острів у другій половині дня, ближче до вечора, є можливість, що інших туристів буде зовсім небагато і ви зможете спокійно насолодитися прогулянкою по острову. Правда ви також пропустіть різні уявлення для туристів, які починаються з 10:00.

Правда ви також пропустіть різні уявлення для туристів, які починаються з 10:00

Скільки мавп на фото?

На острові всюди розміщені правила поведінки, наприклад, не можна годувати мавп з рук. Також, можна непомітно піти вглиб острова, тоді співробітник може попросити вас розвернутися і пройти по доріжках, а не місцям, де вона закінчується і починається просто стежка.

Також, можна непомітно піти вглиб острова, тоді співробітник може попросити вас розвернутися і пройти по доріжках, а не місцям, де вона закінчується і починається просто стежка

В цілому екскурсія на острів цікава. Тут крім прогулянки є невеликі атракціони, можна купити сувеніри, прогулятися по пляжу. Якщо ви доберетеся сюди самостійно, то можете відпочити на пляжі.

Ціна туру ~ 250 000 VND

Наш рейтинг 4/5

до списку екскурсій

Вежі Чамов (Po Nagar Cham Towers)

Багато туристів самостійно відвідують вежі Чамов орендуючи байк або на автобусі №4 (ціна проїзду 4000 VND), вартість вхідного квитка в комплекс ~ 20 000 VND. Час роботи з 6:00 до 18:00

Вежі Чамов цікаві своєю історією, красивою архітектурою. Місцеві жителі приходять сюди помолитися, а значить, це не просто пам'ятка, а культурне і духовне місце. Ви також зможете зайти всередину веж, правда, потрібно буде надіти безкоштовний балахон, який можна взяти тут же, якщо ви прийшли в шортах. Головний убір потрібно буде зняти, а плечі повинні бути закриті.

Якщо вам цікаві подробиці, кому присвячені вежі, чому їх 4 і скільки було всього, то напевно, краще приїхати сюди з гідом або заздалегідь вивчити історію місця з численних довідників. Але навіть без цього дана екскурсія повинна вам сподобатися, а провести можна тут і 30 хвилин, і кілька годин.

Наш рейтинг 5/5

Як дістатися

до списку екскурсій

Водоспади Бахо (Ba Ho Waterfall)

Ще одне місце, куди краще добиратися самостійно і без нічого. Справа в тому, що екскурсія на водоспади Бахо на увазі, що ви володієте невеликими навичками скелелазіння. Всього вам пропонують відвідати 3 рівня, на кожному з яких ви побачите своє озеро. Перший рівень, це місце куди приїжджають з екскурсією, тут можна стрибати в воду, поплавати. Це найпростіший рівень, де вам знадобиться лише зручне взуття, щоб спокійно рухатися по камінню, які можуть бути слизькими.

Другий рівень трохи складніше, але він хороший тим, що тут вже менш людно, ви більше йдіть в джунглі, а значить залишаєтеся один на один з дикою і практично не пошкоджене природою. По дорозі ви будете бачити червоні покажчики, вони намальовані прямо на каменях, так що заблукати досить складно, хіба що ви будете тут ходити ввечері, що явно не рекомендується.

Третій рівень найскладніший, і як мінімум відправлятися сюди слід без дітей. Та й дорослі можуть зіткнутися зі складнощами, тому ми радимо йти далі другого рівня, якщо у вас є досвід подібних прогулянок і ви впевнені в своїх силах. Але і результат того вартий, зустріти тут можна хіба що таких же ентузіастів, любителів екстриму, як і ви, так що ви напевно знайдете відокремлене місце, для відпочинку і милування красивою природою, озеро розташоване тут дуже красиве.

Але і результат того вартий, зустріти тут можна хіба що таких же ентузіастів, любителів екстриму, як і ви, так що ви напевно знайдете відокремлене місце, для відпочинку і милування красивою природою, озеро розташоване тут дуже красиве

Покажчик до водоспаду на камені

Дістатися до місця старту ви можете на байці, координати попросіть в будь-якому туристичному агентстві, вам обов'язково підкажуть, як дістатися.

Як дістатися

За вхід на водоспади і парковку також візьмуть невелику плату, але вона зовсім незначна.

Наш рейтинг 5/5

до списку екскурсій

Мінеральні джерела Тхапа Ба

Вище ми розповіли про розважальні екскурсії в Нячанге, а поїздка на мінеральні джерела Тхапа Ба, це вже оздоровча екскурсія, яка включає кілька пакетів відвідування центру, відповідно і ціни на пакети різні.

Найпопулярніший пакет включає купання в грязьових ваннах, басейн, мінеральний душ. На території комплексу організований справжній парк, вас буде оточувати зелень і, на жаль, натовпу інших відпочиваючих. Ціни починаються від 120 000 VND, самий бюджетний варіант, але зазвичай від 300 000 VND.

У Тхапа Ба бажано їздити зі своїми знайомими, щоб, наприклад, в тих же ванних поруч з вами був ваш знайомий, а не інший відпочивальник.

Не обов'язково купувати екскурсію, щоб відвідати джерела Тхапа Ба. Ви можете замовити таксі та приїхати самостійно, також виїхати на таксі або автобусі, яких тут дуже багато. Єдине, якщо ви приїжджаєте сюди ближче до вечора, то виїхати буде складніше, таксі може не виявитися і вам треба буде його замовляти, що без знання в'єтнамського може стати кілька проблематичним.

Як дістатися

Наш рейтинг 5/5

Сайт англійською http://thapbahotspring.com.vn/en.php

до списку екскурсій

висновок

Нячанг великий курортне місто В'єтнаму. Це місце, де кожен знайде собі розвагу і то, заради чого приїхав до В'єтнаму. Це і розважальний, і оздоровчий відпочинок, красиві пляжі, тепле море, велика кількість магазинів, кафе і ресторанів.

Увечері в Нячанге починається нічне життя, це цілі вулиці різних кафе, звідки чути музику на будь-який смак. Днем, ви можете відправитися на екскурсії як з гідом, так і самостійно.

Ми радимо відвідати це місто і сподіваємося, що він вам також сподобається, як сподобався нам.

Читайте також:

Новости