Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія з Адлера до Абхазії

  1. Яку екскурсію вибрати?
  2. Втрата часу на «безкоштовних» дегустаціях
  3. Купівля товарів, заборонених до ввезення на територію Росії
  4. Небезпечне водіння і поганий технічний стан транспорту
  5. Замість яскравих емоцій - втома і розчарування
  6. Групова екскурсія в мікроавтобусі (6-10 чоловік)
  7. Індивідуальна екскурсія (тільки для вашої родини або компанії друзів)

Індівдуальние екскурсії до Абхазії

Групові екскурсії до Абхазії

Часто наші гості цікавляться екскурсіями в Абхазію з Адлера . У цій статті ми розповімо про те, як комфортно і безпечно поїхати на екскурсію в Абхазію і не пошкодувати про витрачений час і гроші. Список наших екскурсій в Абхазію можна подивитися тут .

Адлерский район міста Сочі межує з республікою Абхазія. Тому з Адлера поїхати на екскурсію в цю країну набагато ближче, ніж з центрального району Сочі. Абхазія - дуже красива країна. І відвідати її рекомендуємо всім гостям міста Сочі.

Чи не будь-яка екскурсія обернеться приємним подорожжю з масою позитивних спогадів. Щоб не пошкодувати про даремно витрачений час і гроші, варто врахувати кілька важливих моментів при виборі екскурсії.

Яку екскурсію вибрати?

Залежно від фінансових можливостей можна вибрати одну з трьох варіантів екскурсій:

· Групова екскурсія в великому автобусі (20-50 чоловік);

· Групова екскурсія в мікроавтобусі (6-10 чоловік);

· індивідуальна екскурсія (Тільки для вашої родини або компанії друзів).

Більшість гостей міста вибирають   групові екскурсії   у великих автобусах Більшість гостей міста вибирають групові екскурсії у великих автобусах. Ціна таких екскурсій відносно невисока. Але є ряд істотних мінусів, які замовчуються розповсюджувачами екскурсій. Поговоримо про ці мінуси.

Втрата часу на «безкоштовних» дегустаціях

Найбільший недолік великий групової екскурсії в тому, що частина часу, включеного в екскурсію гості витратять на всілякі «безкоштовні» дегустації низькоякісного вина, меду або сиру. Справа в тому, що при відносно невисокій вартості квитка туристичні компанії намагаються отримати додатковий дохід від всіляких відкатів, які платять абхазькі продавці вина, меду і т.д.

Тому від 30 до 50% екскурсії буде проведено на таких дегустаціях. Причому, в першу чергу екскурсантів везуть саме на торгові точки. Після того, як туристи накуплять вина і меду, екскурсія продовжиться по визначних пам'ятках.

І навіть якщо окремо взяті туристи не захочуть купувати те, що буде активно рекламуватися екскурсоводом, час, витрачений на такі стоянки буде витрачено даремно.

Купівля товарів, заборонених до ввезення на територію Росії

Також зверніть увагу на те, що ввезення сиру і меду на територію Росії з Абхазії заборонений. А кількість ввезеного вина обмежена трьома літрами на людину. Правда, туристи дізнаються цю інформацію тільки на зворотному шляху, при проходженні митниці. При покупці продуктів в Абхазії екскурсовод НЕ буде попереджати вас про це.

Тому часто при проходженні кордону груповим туристам доводиться залишати куплену провізію прямо на кордоні.

Небезпечне водіння і поганий технічний стан транспорту

Великі групи туристів можуть подорожувати по Абхазії тільки на місцевих абхазьких автобусах, технічний стан яких часто залишає бажати кращого. Відсутність техогляду, «лиса» гума і «гарячий» абхазький водій - все це створює небезпеку при пересуванні по території Абхазії.

Для того, щоб уникнути несподіванок на маршруті, при покупці екскурсії з Адлера до Абхазії переконайтеся в тому, що купуєте квитки у великій і добре зарекомендувала себе компанії. Тому що в іншому випадку, можете бути неприємно здивовані і розчаровані якістю і технічним станом наданого вам транспорту.

Більшість абхазьких водіїв вкрай неакуратно водять ввірений їм транспорт. Під час екскурсій в Абхазію, ми особисто не раз переконувалися в цьому. Обгін по зустрічній смузі, перевищення швидкості, небезпечне водіння - це лише невеликий список порушень, які здійснюють водії екскурсійних автобусів.

Замість яскравих емоцій - втома і розчарування

Вибираючи екскурсію в Абхазію з Адлера, туристи часто ведуться на вмовляння зазивав і, в надії заощадити час і гроші, купують так званий тур по Золотому кільцю Абхазії . Екскурсія включає в себе відвідування декількох основних визначних пам'яток за один день.

Не розуміючи, які відстані їм доведеться подолати і в якому ритмі буде проходити екскурсія, люди купують квитки на Золоте кільце Абхазії. Вирушаючи на таку екскурсію, вже до середини дня багато хто не раз пошкодують про свій вибір.

Вся справа в тому, що маршрут Золотого кільця Абхазії займає близько 450-500 км., які туристу пропонується проїхати за один день. Така екскурсія починається рано вранці (годин в 5-6 ранку) і закінчується далеко за північ.

В ході екскурсії, звичайно, відвідуються всі заявлені об'єкти. Але, як ми говорили вище, будьте готові 2-3 години провести на дегустаціях. А решту часу проїхати в автобусі «галопом по Європах». Багато визначних пам'яток на маршруті ви не тільки не побачите, але про них вам навіть не розкажуть.

Як підсумок - втрачений час і гроші. А замість яскравих вражень досада на себе і негативні емоції на адресу компанії, яка організувала екскурсію.

Однак, якщо вартість є важливим фактором, а час не дозволяє провести кілька днів в Абхазії, рекомендуємо звернутися за екскурсією до нашому партнеру. Тут ви отримаєте якісне обслуговування навіть при груповому форматі екскуріі.

Групова екскурсія в мікроавтобусі (6-10 чоловік)

Групова екскурсія в мікроавтобусі (6-10 чоловік)

Таку екскурсію туристи можуть придбати під виглядом індивідуальної. Адже кількість людей в такій групі значно менше, ніж у великому автобусі. Але, тим не менш, така екскурсія буде мало чим відрізнятися від групової. Адже, по суті, в автобус збираються різні люди і везуть їх за стандартним маршрутом, який вам був озвучений під час придбання квитків.

У разі такої екскурсії туристи стикаються з усіма «принадами» групових екскурсій . А якщо дуже «пощастить», то замість екскурсії ви отримаєте звичайний трансфер. Тому, купуючи таку екскурсію , Обов'язково поцікавтеся, чи буде в автобусі екскурсовод. Якщо екскурсовода не буде, і вам пообіцяють гіда-водія, то ймовірність отримати хорошу і цікаву екскурсію вкрай мала.

Індивідуальна екскурсія (тільки для вашої родини або компанії друзів)

Індивідуальна екскурсія з АЛЕРО в Абхазію - кращий варіант екскурсії, але такий варіант не кожному по кишені. Вартість індивідуальної екскурсії в кілька разів вище, ніж вартість груповий. І це обгрунтовано. Тільки для вас і вашої родини буде працювати гід і водій. Машина також буде в повному вашому розпорядженні.

В ході екскурсії у вас буде можливість за погодженням з гідом міняти маршрут і робити зупинки там, де вам буде зручно. Тривалість зупинок також залежить тільки від вашого бажання.

І, звичайно ж, на шляху не буде численних зупинок на всілякі дегустації. Звичайно, при бажанні ви зможете купити і мед, і вино, і сир. Але ці продукти будуть гідної якості. В інтересах гіда зробити так, щоб гостям сподобалася екскурсія, і залишилися тільки позитивні враження. Адже професійний гід зацікавлений в тому, щоб гості залишилися задоволені і порекомендували його послуги своїм друзям і знайомим.

Водій-гід або водій І гід?

Водій-гід або водій І гід

Купуючи екскурсію з Адлера до Абхазії поцікавтеся, чи буде водій і гід або водій-гід. Це дуже важливо. Як ми вже згадували вище, в Абхазії вкрай небезпечний рух на дорогах. Щодня на дорогах відбувається велика кількість аварій. І часто жертвами ДТП стають туристи, які приїхали з Адлера і Сочі.

Саме тому слід вибирати такі екскурсії, де за кермом автомобіля буде сидіти водій, а гід-екскурсовод працювати з гостями. Тільки в цьому випадку екскурсія буде безпечною.

Дотримуючись наших нехитрих рекомендацій, ви зможете купити відповідну екскурсію з Адлера в Абхазію і не пошкодувати про це. Ну а якщо ви вирішите скористатися послугами наших гідів, телефонуйте за телефоном, вказаним в шапці сайту або робіть замовлення на сторінці екскурсії . Прочитати і подивитися відгуки наших гостей можна подивитися в розділі «Відгуки» на нашому сайті.

Бажаю вам відмінного відпочинку і тільки позитивних вражень! Щиро Ваша, Тетяна Шеви.

Вам можуть бути цікаві



Яку екскурсію вибрати?
Яку екскурсію вибрати?
Водій-гід або водій І гід?

Новости