Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зустріти Новий рік 2019: кращі ідеї

  1. Зміна стереотипів в 2019 році
  2. Самий бюджетний варіант Нового року
  3. В гості до Йоулупуккі
  4. А не махнути на півдня?
  5. Креативні ідеї для святкування Нового року 2019
  6. Відео

Існує цікаве повір'я, випробуване століттями - як зустрінеш Новий рік так його і проведеш. Тому зустріти його потрібно так, щоб потім не шкодувати весь наступний рік.

Ми підібрали найбільш цікаві варіанти святкування Нового року 2019 на будь-який смак і достаток.

Щиро сподіваємося, що ви зможете підібрати свій варіант свята, який дозволить зруйнувати звичну рутину і, можливо, привнесе приємні зміни в спосіб життя.

Зміна стереотипів в 2019 році

Багато хто звик зустрічати Новий рік перед телевізором, переглядаючи знайомі з дитинства новорічні фільми, мало чим мінливий з року в рік концерт і поглинаючи традиційне олів'є, оселедець і мандарини.

Звичайно, святкування в колі сім'ї це теж непогано, але не варто потім нарікати на долю, що в нашому житті з року в рік абсолютно нічого не змінюється.

Новий рік 2019 саме час взятися за зміну стереотипів. Проходити він буде під головування Жовтої Земляний Свині. Свинка, як відомо, істота гучне, товариська, любить веселі компанії собі подібних і дуже радіє своїм господарям. Зустрічати рік Свині найкраще теж в галасливій компанії з піснями і танцями.

Але для початку варто придумати, де саме провести свято.

до змісту ↑

Самий бюджетний варіант Нового року

Для тих, хто не особливо розпорядженні фінанси кращим варіантом буде святкування Нового року біля головної ялинки міста.

Для веселого свята варто лише подбати, щоб було шампанське і багато мандарин, а також компанія з близьких і рідних людей поруч. А новорічна атмосфера, що панує на площі, що наповнює повітря п'янким веселощами і навіть морозець, трохи пощипує щічки, не дозволять засумувати ні на хвилинку.

до змісту ↑

В гості до Йоулупуккі

Якщо ж обстановка свого міста, та й своєї країни трішечки, так скажемо, приїлася, а так хочеться хоч трохи повернутися в дитинство, відчути на собі чари новорічної казки то саме час відвідати Лапландію. Цей невеликий регіон, що знаходиться в північній частині Фінляндії є батьківщиною Діда Мороза або як його там називають - Йоулупуккі.

Новорічний чарівник дуже радий усім гостям. Він із задоволенням вислухає ваше бажання і постарається його виконати. Але головне бажання у всіх відвідувачів Лапландії єдине - щоб час, відведений на новорічні канікули в цій чарівній країні, зупинилося і щоб обов'язково ще не раз сюди повернутися.

А час Йоулупуккі вміє зупиняти, він робить це кожну новорічну ніч, щоб встигнути всім відвезти подарунки.

Захопившись чарівною атмосферою панує навколо не забудьте про своїх рідних і близьких. Пошліть їм з пошти палацу Йоулупуккі вітальну листівку з печаткою самого казкового чарівника.

Ну а як побувати в Лапландії і не покататися на санях, в які запряжена трійка коней, олені або ж собаки. Можна відчути себе крижаною королевою або феєю і відправитися в крижане королівство. Так-так, саме в крижаному царстві! Таке існує і знаходиться воно в Лапландії.

Там можна пожити в крижаному палаці, покуштувати їжу в крижаному ресторані, помолитися в крижаній церкви, сфотографуватися з крижаними скульптурами і навіть переглянути фільм в крижаному кінотеатрі. Є також крижана сауна, попаритися в якій, звичайно ж, не вийде. Щороку створюються унікальні крижані споруди, адже з настанням теплої пори року вони повністю тануть.

до змісту ↑

А не махнути на півдня?

А не махнути на півдня

Багато в довгі зимові вечори, коли за вікном завиває хуртовина, мріють про блакитному березі Тихого океану або про чисту, з солонуватим присмаком, морській водичці. Так чому ж на Новий 2019 рік не сповнити це бажання? Адже Новий рік це свято, в який виконуються всі мрії.

Теплих країн, де туристи відзначають новорічні свята, є чимало. Підбираючи собі таку країну, варто звернути увагу на такі фактори як:

  • Ціна. Наскільки дорого це для вас обійдеться і чи здатні ви виділити таку суму з сімейного бюджету.
  • Репутація. Чим зарекомендувала себе ця країна. Особливо важливий цей фактор для сімей з маленькими дітками.
  • Різноманітність розваг. Це теж дуже важливо для туристів з дітьми.
  • Новорічні традиції. Важливо знати, що очікує в відвідуваною країні, щоб можна було підготуватися, взяти з собою потрібний одяг, атрибутику і т. Д.

Серед найбільш відвідуваних на новорічні свята теплих країн лідирують:

  • Єгипет;
  • Об'єднані Арабські Емірати;
  • Таїланд;
  • Індія;
  • Ізраїль;
  • В'єтнам;
  • Шрі Ланка;
  • Мальдівські та Сейшельські острови.
до змісту ↑

Креативні ідеї для святкування Нового року 2019

Новий рік - чарівне свято, так чому ж ви самі не додати в нього цього чарівництва, зустрівши його незвичайним способом і в незвичайному місці. Ідей як «скреатівіть» є безліч.

Ну, наприклад, можна зібрати всю компанію і відправитися в ліс. Дванадцять місяців навряд чи вдасться зустріти, але романтична обстановка біля багаття з шашликами і шампанським гарантована.

Дванадцять місяців навряд чи вдасться зустріти, але романтична обстановка біля багаття з шашликами і шампанським гарантована

Разом з друзями можна організувати тематичну ганстерскую вечірку або свято в стилі ретро. Все що потрібно - підібрати спеціальні наряди і відповідні подарунки. А щоб не стояти перед цим цілий день біля плити попередьте друзів, щоб кожен приходив зі своїм фірмовим блюдом.

Цікавим варіантом буде орендувати лімузин, і кататися на ньому по нічному місту розпиваючи шампанське і співаючи улюблені новорічні пісні.

Не менш захоплюючою і більш бюджетної буде така поїздка на своєму звичайному авто. По дорозі можна дарувати людям радість, вітаючи їх з наступаючим Новим роком і приймаючи взаємні привітання.

А чому б не зустріти Новий рік в сауні або басейні, зібравши туди всіх своїх друзів? Головне щоб не опинитися після цього на місці героя відомого фільму і не прокинутися в чужому місті.

до змісту ↑

Відео

Стаття написана спеціально для сайту "2019 рік Свині": https://2019god.net/

А чому б не зустріти Новий рік в сауні або басейні, зібравши туди всіх своїх друзів?

Новости