Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знаходиться Іспанія на карті світу і на карті Європи? Детальна карта Іспанії російською мовою

  1. Де знаходиться Іспанія на карті світу?
  2. Де знаходиться Іспанія на карті Європи?
  3. Карта Іспанії з островами
  4. Географічне положення Іспанії
  5. Інтерактивна карта Іспанії з містами
  6. Карта Іспанії з регіонами
  7. територія Іспанії

Детальна карта Іспанії російською мовою. Карта доріг, міст і курортів на інтерактивній карті Іспанії. Показати на карті Іспанію.

Де знаходиться Іспанія на карті світу?

Іспанія - один зі світових лідерів з туристичного потоку, розташована на південному заході Європи і частково в Африці.

Іспанія - один зі світових лідерів з туристичного потоку, розташована на південному заході Європи і частково в Африці

Іспанія на карті світу

Де знаходиться Іспанія на карті Європи?

Іспанія - південно-європейська держава, що займає більше 80% Піренейського півострова, а також Пітіузскіе і Балеарські острови в Середземному морі і Канарські острови в Атлантиці. Іспанія має кордону з п'ятьма країнами - Британським володінням Гібралтар на південній частині Піренейського півострова, Португалією на його заході, Францією і Андора на півночі і Марокко в Північній Африці (напіванклави Сеута, Пеньон-де-Велес-де-ла-Гомера і Мелілья).

Іспанія має кордону з п'ятьма країнами - Британським володінням Гібралтар на південній частині Піренейського півострова, Португалією на його заході, Францією і Андора на півночі і Марокко в Північній Африці (напіванклави Сеута, Пеньон-де-Велес-де-ла-Гомера і Мелілья)

Іспанія на карті Європи

Карта Іспанії з островами

Крім відпочинку на материку Іспанія може запропонувати і чудовий острівної туризм на Канарських і Балеарських островах. Канарські острови знаходяться на північний захід від Африки в Атлантичному океані і включають в себе сім великих - Тенеріфе, Ла Пальма, Фуертевентура, Лансароте, Ла Гомера, Ель Ієрро, Гран-Канарія, і кілька невеликих островів вулканічного походження. Балеарські острови знаходяться на заході Середземного моря - це острів Ібіца, Майорка, Менорка і Форментера.

Балеарські острови знаходяться на заході Середземного моря - це острів Ібіца, Майорка, Менорка і Форментера

Карта Іспанії з островами

Географічне положення Іспанії

Географічне положення Іспанії виділяє її серед своїх європейських сусідів - вона є центром, який об'єднує відразу три континенти: Європу, Африку й Америку. Іспанія омивається Середземним морем на сході і півдні, а також Атлантичним океаном на півночі і заході. Географічні координати Іспанії: 40.0 північної широти і -4.0 західної довготи.

Інтерактивна карта Іспанії з містами

Іспанія - один з головних культурних центрів Європи, де кожне місто унікальний в своєму роді. Тут і величні міста зі своїми видатними архітектурними пам'ятками та визначними пам'ятками, і затишні, малонаселені села і містечка, що зачаровують спокоєм і традиціями місцевих жителів.

Карта Іспанії з регіонами

Іспанія ділиться на 17 автономних областей і включає Андалусію, Астурію, Арагон, Балеарські острови, Країну Басків, Валенсію, Галісию, Канарські острови, Кастилії Ла-Манча, Кантабрія, Кастилії і Леон, Мадрид, Каталонію, Мурсію, Ріоху, Наварро і Естремадуру. Також Іспанськими є два автономних міста в Африці - Мелілья і Сеута - і суверенні території в контіненальной Північній Африці.

Також Іспанськими є два автономних міста в Африці - Мелілья і Сеута - і суверенні території в контіненальной Північній Африці

Карта Іспанії з регіонами

територія Іспанії

Іспанія займає 504 782 квадратних кілометрів і є 51-й за цим показником у світі і 4-й в Європі. Велика частина території Іспанії покрита гірськими хребтами і плоскогір'ями, між якими розташовуються мальовничі низовини і рівнини. Ліси займають близько десятої частини Іспанії. Країна простягається на 870 км з півночі на південь, і близько 1000 км із заходу на схід. Протяжність берегової лінії Іспанії становить близько 2100 км, в тому числі 1130 км припадає на Середземноморське узбережжя і 970 км на Атлантичне і Біскайська затока.



Де знаходиться Іспанія на карті світу?
Де знаходиться Іспанія на карті Європи?
Де знаходиться Іспанія на карті світу?

Новости