Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знаходиться Ібіца і чому туди багато хто хоче потрапити: готелі, пляжі, нічні клуби

  1. Готелі Ібіци
  2. пляжі Ібіци
  3. Ціни на Ібіці

Яскраве сонце і тепле море - далеко не найголовніші чинники, заради яких туристи готові змиритися з недешевими цінами, чергами в ресторанах і з штовханиною на пляжах курортів Ібіци Яскраве сонце і тепле море - далеко не найголовніші чинники, заради яких туристи готові змиритися з недешевими цінами, чергами в ресторанах і з штовханиною на пляжах курортів Ібіци.

Острів Ібіца (Івіса) знаходиться на Середземному морі і належить Іспанії.

Основний контингент столиці острова і міста Сан Антоніо - тусовочна англійська молодь, але також там можна зустріти французів, німців, іспанців, і наших співвітчизників.

Життя на Ібіці влітку кипить, тому досить складно знайти там відокремлене місце для відпочинку. А ось в період міжсезоння вже стає спокійніше.

Вежа Пікассо в Мадриді   дивує своєю архітектурою Вежа Пікассо в Мадриді дивує своєю архітектурою.

дивіться тут пам'ятки Валенсії (Іспанія).

Собор Альмудена в Мадриді: http://moya-europa.com/kuda-poedem/strany/ispaniya/madrid/sobor-almudena.html

Готелі Ібіци

Який готель вибрати, вирушаючи на Ібіцу? Ось список і опис найбільш рейтингових готелів:

Готель Sa Vinya d'en Palerm Готель Sa Vinya d'en Palerm. Побудовано будинок готелю було ще в 6 столітті. Для будівництва використовувалися такі матеріали як ібіціанскій камінь і дерев'яні балки.

А вже в наш час підприємливий власники вирішили перетворити будівлю в готель.

Розташований Sa Vinya d'en Palerm в прекрасному природному куточку і являє собою унікальне поєднання міської сучасності і сільського стилю. Для відпочинку гостей передбачені садові зона, лаундж і басейн.

Номери в цьому готелі прохолодні, освітлення здебільшого природне, меблі - шикарна, а підлога викладена теракотової плиткою. На терасі - улюбленому місці відпочинку гостей готелю, розташовані запашні рослини. З вікон готелю відкривається чудовий вид на фруктові сади і околиці Ібіци.

Пляжі знаходяться на відстані 7 км від будівлі готелю. Вранці гостям готелю пропонується сніданок, а обід і вечерю можна замовити заздалегідь за додаткову плату, в вартість проживання вони не включені. Практично всі продукти, з яких готуються страви, вирощуються у власному городі готелю.

Готель Agroturismo Can Jaume Готель Agroturismo Can Jaume. Цей готель розташувався на околиці міста Пуїг-ден-Валлас і славиться своєю спокійною атмосферою і оточуючими його апельсиновими гаями.

Тиша, чисте повітря і близькість до Ібіці - ось головні переваги готелю. Будівля - колишня молочна ферма, побудована ще в початку 19 століття.

Просторі зали, веранди, тераси і дворики виготовлені в основному з каменю. Також на території готелю є басейн.

Готель Hotel Rural Can Partit. Цей готель, оточений гаями мигдальних дерев, розташований в передмісті Ібіци Санта-Агнес-де-Корона.

Будівля готелю є маєток 19 століття з традиційним для цього часу декором. У номерах є присутнім всі зручності: кондиціонер, сучасний телевізор, окрема ванна.

Поза номера можна провести час, відпочиваючи на шезлонгах біля басейну або на терасі. Сніданок подається в сад або в обідній зал, за бажанням. Також в готелі є зона відпочинку - лаундж з м'якими диванами, де можна перепочити від спеки і вийти в інтернет. Від готелю до пляжів близько 20 хвилин їзди.

Agroturismo Can Pere Sord - це перероблена в готель садиба 19 століття, розташована за містом Agroturismo Can Pere Sord - це перероблена в готель садиба 19 століття, розташована за містом. До послуг гостей - величезний басейн, гідромасажні ванни, майданчики для барбекю-пікніків і безкоштовний Інтернет.

Всі ці принади знаходяться на відкритому повітрі. У номерах - як традиційні кондиціонер, міні-бар, душ і телевізор, так і справжнісінький камін.

В елітних номерах також є свої власні окремі тераси і гідромасажні ванни. У цьому готелі крім сніданку, гостей також пригощають обідом і вечерею.

Готель Ibizazen розташований в будівлі колишньої фермерської садиби 18 століття. З кондиціонованих номерів відкривається чудовий краєвид на басейн або сад. На території готелю є безкоштовна парковка.

Ibizazen славиться як дизайн-готель: номери декоровані унікальними предметами інтер'єру. У деяких номерів є своя власна тераса, всередині - телевізор, кавоварка і сейф.

Ванна кімната відокремлена від житлового приміщення перегородкою зі скла. Вранці гостям пропонується послуга шведського столу.

Поряд з готелем розташовані безліч ресторанів, де можна покуштувати істинно «морських» страв. Всього в двохстах метрах від готелю знаходиться пристань для яхт.

пляжі Ібіци

Нічні клуби Ібіци

Нічні клуби Ібіци - це Мекка для всіх завзятих тусовщиків, кожен з яких просто зобов'язаний обійти всі дискотеки цього ніколи не засинає острова.

Клуб Amnesia Клуб Amnesia. Цей клуб - один з кращих не тільки на Ібіці, але і в світі. Легендарні пінні вечірки, театралізована вистава «Cocoon» і жива електронна музика під час фієсти «Cream» - це все справжня Amnesia!

Space - перша в світі вечірка after hour, все найкраще з Техно і традиційна музика островів. Цей клуб не закривається навіть удень, коли інші дискотеки «засипають».

Pacha Ibiza - легендарний клуб, на майданчиках якого мріє виступити кожен ді-джей.

Відрізняють Pacha поєднання різноманітних музичних стилів і національні вечірки, на які приїжджають найвідоміші зірки світового масштабу.

Pacha Ibiza не закривається навіть в міжсезоння і готовий приймати тусовщиків в будь-який час року.

Privilege - це найбільший за своєю місткості клуб в світі. А наявність в клубі басейну робить його практично самим незвичайним на Ібіці.

Читайте про будинку воротаря в парку Гуель в Барселоні .

Дізнайтеся, ніж так приваблює туристів фонтан Каналетес: http://moya-europa.com/kuda-poedem/strany/ispaniya/barselona/fontan-kanaletes.html

Ціни на Ібіці

Ібіца - дорогий острів, але це не означає, що відпочивають там лише дуже багаті люди. спробуємо підрахувати, у що може обійтися відпочинок:

  • Переліт: близько 350 євро.
  • Проживання (тиждень): самі бюджетні варіанти - від 210 доларів, вартість найдорожчих практично не обмежена.
  • Клуби: за вхід ви заплатите в середньому від 20 до 70 євро, залежно від дискотеки і вечірки. Ціни на напої стандартні.
  • Їжа: зазвичай в готелях в вартість включений тільки сніданок, а ось зайнятися проблемою обіду і вечері доведеться самим. В середньому один похід в кафе обійдеться в суму від 20 до 60 євро.
  • Транспорт: таксі оплачується по лічильнику - од 1 до 1.5 євро за кілометр.

От і рахуйте. Але, в будь-якому випадку, відпочинок на Ібіці залишить вам настільки незабутні враження і купу непередаване емоцій, що про гроші ви і думати забудете.

Новости