Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зіграти цього літа: кращі готелі на Мальдівах і Маврикії

Promotion

Засмага - золотистий, рівний, як у сексуальних серфінгісток , Які проводять цілий день на повітрі - один з головних трендів цього літа. Щоб його досягти, найкраще відправитися в тропіки - на Мальдівські острови або Маврикій, де цілий рік спостерігається максимальна активність сонця. Блакитні лагуни, коралові рифи, доглянуті пляжі, розкішні номери і вілли, розташовані на березі океану або заховані від сторонніх очей в густий тропічної зелені, першокласний сервіс - все це можна знайти в готелях мережі Constance Hotels & Resorts .

Constance Moofushi Resort

Це ідеальне місце для тих, хто хоче максимально зблизитися з природою: все вілли і бунгало розташовані або прямо на воді, або на березі океану. Всі бунгало побудовані з натуральних матеріалів, а затишок створюють дрібниці - наприклад, гамаки, як і меблі з тикового дерева, незвичайні деталі інтер'єру. Constance Moofushi Resort підійде тим, хто не мислить себе без водних видів спорту, які цього літа особливо популярні серед знаменитостей. Готель має в своєму розпорядженні власним великим дайвінг-центром і пропонує розваги як для новачків, так і для досвідчених дайверів. Катамарани, підводне плавання, каякінг, човни з прозорим дном, та й просто купання з рибками - нудьгувати тут не доведеться. А ввечері можна взяти участь в годуванні скатів - це ціле шоу. При бронюванні більше 8 ночей Constance Moofushi Resort, ви отримуєте в подарунок дві екскурсії на вибір: це може бути снорклинг, рибалка або дайвінг.

При бронюванні більше 8 ночей Constance Moofushi Resort, ви отримуєте в подарунок дві екскурсії на вибір: це може бути снорклинг, рибалка або дайвінг

Constance Halaveli Resort

Другий готель мережі на Мальдівах - Constance Halaveli Resort - дивує сервісом вже з самого аеропорту. Гостям готелю покладається окремий лаунж, де можна комфортно почекати свій гідроплан, який всього за півгодини доставить гостей на острів.

Особливість Constance Halaveli Resort в тому, що це дуже затишний, відокремлений курорт, де є все для чудового відпочинку: 60 водних вілл, доглянута берегова лінія з найчистішим піском, тропічні сади, а на прилеглому маленькому острові - розкішний спа-центр. Готель часто вибирають для сімейного відпочинку з дітьми - тут є спеціальні двоповерхові вілли сімейного типу зі своєю територією, виходом до моря і басейном, дитяче меню і великий дитячий клуб з насиченою програмою.

Constance Le Prince Maurice

Маврикій - дуже популярний серед туристів острів, і готелів там безліч, але кращим з них визнаний Constance Le Prince Maurice. За підсумками престижної премії The World Travel Awards 2016, він відзначений як «Найкращий готель класу люкс на узбережжі Індійського океану» і «Найкращий готель класу люкс на Маврикії». Плюс курорту - самітність, оскільки він розташований на затишному і тихому півострові, оточеному пляжем з одного боку і тропічними джунглями - з іншого. Якщо у вас має бути романтичну відпустку і хочеться відчути, що ваша пара - одна на цілім світі, Constance Le Prince Maurice - відмінний вибір.

Почати ранок можна з катання на човні з прозорим дном - безкоштовно в подарунок від готелю, а потім продовжити вивчення флори і фауни на катамарані. Пообідати можна, не йдучи з пляжу, в незвичайному рибному ресторані Le Barachous на воді, виконаному у вигляді павільйонів в заростях дерев. Насолодитися маврикійським заходом найкраще в ресторані Beach Deck у пляжу, на дерев'яній терасі з розкішним видом на океан, де кухарі приготують найвишуканіші страви.

Як бачите, готелі Constance Hotels & Resorts . - на будь-який смак: відокремлені і романтичні, для серфінгістів і любителів активного дозвілля, для комфортного сімейного відпочинку з дітьми. У будь-якому з готелів ви знайдете першокласний сервіс, який допоможе по-справжньому відключитися від всіх турбот.

Новости