Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відсвяткувати Новий рік в Іспанії: самі незвичайні місця

  1. В оперному ресторані в Мадриді
  2. На борту катамарана в Севільї
  3. На пляжній вечірці на Тенеріфе
  4. Займаючись спортом на вулицях Мадрида
  5. У будинку на дереві в регіоні Наварра
  6. Вважаючи зірки в заміському будинку в Астурії

Новий рік   - час, коли відбуваються чудеса і збуваються мрії

Новий рік - час, коли відбуваються чудеса і збуваються мрії. А подорож в чарівну новорічну країну - одне з найзаповітніших бажань, яке ми хотіли б виконати напередодні наступаючого року. Провести новорічну ніч в незвичайному просторі - це можливість здійснити давню мрію і отримати заряд позитивних емоцій на весь рік. Іспанські міста вже готові порадувати вас яскравими вогнями, святковими заходами і різдвяними смаколиками . Запрошуємо познайомитися з найцікавішими місцями, де ви можете відсвяткувати Новий рік в Іспанії. Прийшов час придумувати фантастичні новорічні пригоди!

В оперному ресторані в Мадриді

В оперному ресторані в Мадриді

Музика - незмінний супутник новорічних святкових заходів, вона звучить на площах, в барах, ресторанах і торгових центрах, об'єднуючи всіх жителів. Але є місця, де можна побути наодинці з музикою і коханою людиною. Якщо ви хочете, щоб талановиті оперні виконавці співали в цю ніч тільки для вас, вирушайте на новорічну вечерю в ресторан El Café de la Ópera в самому центрі Мадрида . Ресторан приготує своїм гостям розкішний новорічний вечеря з індивідуальним музичним супроводом, під час якого творча група готова виконати будь-які музичні бажання.

Новорічне меню пропонує традиційні закуски, кілька основних блюд, де любителі м'яса і риби знайдуть для себе щось нове, а також традиційні десерти і місцеві вина . Ресторан символічно розташовується поруч з Королівським театром опери (Teatro Real de la Ópera) і вражає уяву розкішним елегантним інтер'єром і унікальною авторською кухнею. Столики необхідно бронювати заздалегідь на сайті або по телефону.

  • Вартість: новорічна вечеря - 185 євро / особа, для дітей до 12 років - 85 євро.
  • Адреса: C / Arrieta, 6, 28013 Madrid.
  • Телефон: +34 915 426 382.
  • сайт: www.elcafedelaopera.com .

На борту катамарана в Севільї

На борту катамарана в Севільї

Єдина судноплавна ріка в Іспанії Гвадалквівір - унікальне і романтичне місце, де ви можете проводити рік, що минає, милуючись прекрасними нічними пейзажами Севільї з борта круїзного катамарана. Севілья постане перед мандрівниками в абсолютно новому ракурсі, радісно виблискуючи яскравими прикрасами. Річковий круїз в новорічну ніч буде супроводжуватися грандіозним фламенко-шоу і чудовим святковою вечерею з великою кількістю традиційних різдвяних страв і закусок. Перед настанням нового року гості отримають коробку з 12 виноградинами, які необхідно з'їсти під бій курантів, загадуючи свої найпотаємніші бажання згідно найпопулярнішою іспанської новорічної традиції . Бронювання столиків проводиться по електронній пошті і телефоном.

  • Вартість: новорічна вечеря з розважальною програмою - 168 євро / особа.
  • Телефон: +34 954 561 692.
  • Електронна пошта: [email protected] .
  • сайт: crucerosensevilla.com .

На пляжній вечірці на Тенеріфе

На пляжній вечірці на Тенеріфе

Гарна погода, пляж і запальна вечірка можуть радувати нас не тільки жарким літом, все це може статися і в новорічну ніч! Щоб виконати мрію, можна відправитися на острів вічної весни Тенеріфе , А точніше, на одну з її найпопулярніших пляжних дискотек Terraza Isla de Mar. Це серце нічного життя столиці Тенеріфе - Санта-Круз-де-Тенеріфе . Гостей запрошують проводити рік, що минає в ритмі динамічних танців і відмінної музики на величезній танцювальному майданчику, розташованої на відкритій терасі клубу. Святковий настрій в цю ніч будуть створювати кращі міжнародні діджеї та ведучі, а завершити веселощі можна прогулянкою по пустельних пляжів, зустрічаючи перший світанок нового року!

  • Вартість входу: загальний вхід - 10 євро, VIP-вхід - 15 євро.
  • Адреса: Av. Victor Zurita Soler s / n, 38003 Santa Cruz de Tenerife.
  • Телефон: +34 664 254 797 (для бронювання).
  • сайт: www.islademar.com .

Займаючись спортом на вулицях Мадрида

Займаючись спортом на вулицях Мадрида

31 грудня в Іспанії відзначається не тільки Новий рік , А ще й День святого Сильвестра, в честь якого, починаючи з 1964 року, в багатьох містах влаштовують 10-кілометровий атлетичний марафон, де можуть взяти участь всі бажаючі. Мадрид щорічно стає майданчиком для одного з найбільших забігів країни - San Silvestre Vallecana. Його учасниками щорічно стають понад 40 000 чоловік. На марафоні організовують два забігу: в першому беруть участь всі бажаючі, в іншому - професійні спортсмени з усього світу. Святковий забіг має більше розважальний, ніж змагальний характер, хоча переможці тут теж є. Головне - бажання займатися спортом і святковий настрій, який створюють кумедні костюми і штучний сніг.

Спонсором марафону виступають знамениті марки спортивного одягу, які постачають учасників екіпіровкою і необхідними аксесуарами. Найменші жителі міста не залишаються осторонь, для них організовують міні-марафон і захоплюючі ігри та конкурси. Стати учасником забігу можна, відправивши заявку на електронну пошту. Всі бажаючі можуть стати глядачами загального і міжнародного забігів. Відмінна можливість закінчити рік, що минає на спортивній хвилі і забігти в наступаючий рік з величезним запасом бадьорості та енергії!

  • Початок загального забігу: 17:30 на площі Plaza de los Sagrados Corazones.
  • Початок міжнародного забігу: 19-50 на площі Plaza de los Sagrados Corazones.
  • Електронна пошта: [email protected] (Для запитань і відправки заявок на участь).
  • сайт: sansilvestrevallecana.com

У будинку на дереві в регіоні Наварра

У будинку на дереві в регіоні Наварра

Виконання дитячої мрії про ночі на вершині величезного дерева - це унікальний досвід, який зробить новорічну ніч незабутньою. Еко-готель Basoa Suites розташувався в спокійній природній зоні Lizaso в самому серці мальовничої долини Valle de Ultzama в 30 хвилинах їзди від міста Памплони (Pamplona) і 50 хвилинах їзди від Сан-Себастьяна (San Sebastián). Кожен з будинків побудований на основі натуральних матеріалів і обладнаний всім необхідним для комфортного відпочинку: туалетна кімната, дерев'яні меблі, система опалення, відкрита тераса. Сніданок включений у вартість.

За додаткову плату гостям пропонуються вечері з екологічно чистих продуктів з дегустацією місцевих вин, які здивують гостей своїм насиченим ароматом. Тихий природний комплекс ідеально підходить для довгих пішохідних або велосипедних прогулянок по лісі або занять з верхової їзди. Тут ви зможете відволіктися від міської суєти, розслабитися і відновити сили, щоб почати наступний рік у всеозброєнні.

  • Вартість розміщення: від 90 євро / ніч.
  • Адреса: Robledal de Amati, Paraje de Oihana, 31797 Lizaso, Navarra.
  • Телефон: +34 608 300 249.
  • сайт: www.basoasuites.com .

Вважаючи зірки в заміському будинку в Астурії

Вважаючи зірки в заміському будинку в Астурії

Вважати зірки в новорічну ніч, сидячи на терасі заміського будинку в оточенні чудової природи стане прекрасною альтернативою традиції поїдання 12 виноградин. Хоча одне легко поєднується з іншим. Така можливість створена в заміському комплексі La Montaña Mágica, розташованому в провінції Льянес (Llanes) регіону Астурія . Ці землі зберігають багатовікову історію традицій астуріанскіх фермерів і красу оберігається ними природи . В регіоні світлове забруднення навколишнього середовища вважається мінімальним, так що місце ідеально для спостереження за зоряним небом у всій його красі. Додатковим приємним бонусом буде можливість засинати і прокидатися в номері з видом на величні гірські вершини Naranjo de Bulnes і Picos de Europa.

Заміський комплекс пропонує розміщення в затишних традиційних будинках з усіма зручностями. Просторі номери з ванними кімнатами або дворівневі номери з каміном підійдуть як для пар, так і для групи друзів або дружної сім'ї. Залишилося тільки вирішити, як ви проведете новорічну ніч: удвох з коханою людиною, вважаючи зірки і ділячись секретами, або у веселій компанії друзів.

  • Вартість розміщення: окрема кімната - від 65 євро / ніч, апартаменти на 4-5 чоловік - від 140 євро / ніч.
  • Адреса: El Allende s / n, 33508 Vibaño, Asturia.
  • Телефон: +34 985 925 176.
  • сайт: lamontanamagica.es .

Потрібна допомога в Іспанії? Центр послуг «Іспанія по-російськи» - це понад 100 найменувань послуг російською мовою в будь-якому регіоні Іспанії.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

Потрібна допомога в Іспанії?

Новости