Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Барселоні зробити пропозицію дівчині?

Олександр, по-перше, мої вітання вам і вашій дівчині. Навіть їй трохи заздрю ​​- вах, в такому місті робити пропозицію. Місць, насправді, багато. Найвідоміше, популярне і, на мій погляд, одне з найромантичніших - площа Іспанії і Співаючі фонтани. Співаючий фонтан, різнобарвні струмені, які танцюють в такт ... Прелесть. А каскад фонтанів ще ззаду, який піднімається вгору до будівлі Музею сучасного мистецтва Каталонії. Загалом, описувати можна довго, краще дивіться фото Олександр, по-перше, мої вітання вам і вашій дівчині

або відео по засланні . Але будьте обережні, фонтан так працює не щовечора, тому дивіться розклад тут і плануйте все заздалегідь. Знайти фонтан і площа неважко - станція метро Pl.Espanya.

Друге місце, яке я б вам запропонувала, це Парк Гуель, а саме знамениті лавки Антоніо Гауді, які представлені практично в будь-якому путівнику, але ніяк від цього гірше не стають.

Тільки якщо перше місце було безкоштовне і вільний для проходу, то з Парком дещо інша ситуація. Справа в тому, що з недавнього часу стали брати плату за відвідування його певних частин (в тому числі і тієї, про яку я вам тут пишу) в розмірі 8-10 євро, по-моєму, а також ввели певний час відвідування. Тобто, якщо здобуваєш квиток і на ньому написано, наприклад, 15.00, то ти можеш зайти тільки в цей час. Квитки можна купити не тільки в касі, а й на сайті , Що з урахуванням всіх нововведень набагато зручніше. І ще один зручний бонус для вас - купити можна аж за 3 місяці до планованого відвідування.

Третє місце, яке я б порадила, це невідома для більшості туристів оглядовий майданчик. Вона щиро любима місцевим населенням, а також дівчатами-фанатками фільму "3 метра над рівнем неба", а точніше його другій частині))) Це місце знаходиться трохи вище Парку Гуелль і називається Bunkers del Carmel. Звідси відкривається один з найбільш приголомшливих панорамних видів на Барселону, але варто мати на увазі, що це місце, де зустрічаються різні компанії. Загалом, дивіться і вибирайте.

Вона неодмінно скаже вам ТАК!

Новости