Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де саме краще відпочивати на Гоа в Індії

  1. південний Гоа
  2. північний Гоа
  3. Керала

Відпочинку на Гоа багатогранний і привабливий - тут і прекрасні пляжі, і різноманітні екскурсії, чудовий клімат і безліч готелів для будь-якого бюджету. Весь курорт можна умовно розділити на 2 частини - Південний і Північний Гоа, добиратися з однієї частини в іншу досить просто, і в обох частинах є умови для повноцінного відпочинку, але невеликі відмінності між Північним і Південним курортом все-таки є.

Весь курорт можна умовно розділити на 2 частини - Південний і Північний Гоа, добиратися з однієї частини в іншу досить просто, і в обох частинах є умови для повноцінного відпочинку, але невеликі відмінності між Північним і Південним курортом все-таки є

південний Гоа

Ця частина курорту вважається місцем для відпочинку багатих людей, тому ціни на товари, послуги та проживання в готелях тут досить високі (в порівнянні з відпочинком в Північній частині Гоа). Велика частина готелів мають 4 і 5 зірками, багато ресторанів спеціалізуються на європейській кухні, ціни на товари в магазинах точно не можна назвати демократичними.

У Південному Гоа воліють відпочивати заможні європейці та американці, тут без зусиль можна зняти на будь-який термін розкішну віллу і витратити купу грошей на обід в ресторані. Самі знамення курорти Південного Гоа - Мобор, Маджорда, Бенаулім, Колва, Варка.

Самі знамення курорти Південного Гоа - Мобор, Маджорда, Бенаулім, Колва, Варка

північний Гоа

Тут краще відпочивати молодь і люди з середнім достатком, Північний Гоа знаменитий своїми тусовками та відверто низькими цінами на проживання в готелях, товари і послуги. Велика частина готелів володіють двома або трьома зірками, хоча можна зняти номер і в 5-зірковому готелі (яких тут неймовірно мало).

На Північному Гоа цілодобово можна веселитися на дискотеках, всіляких тусовках, знайомитися з просунутою і активною молоддю. Якщо постійний вечірки набридають - до ваших послуг школи йоги, недорогі закусочні, галасливі базари і невеликі магазинчики для шопінгу. У Північному Гоа багато пляжів, але найбільшою популярністю серед туристів користуються Бага і Калангут.

Пляж Колонгута на Гоа

Керала

На південному заході Індії є дивовижне місце - штат Керала, в якому пасивний відпочинок на пляжах можна поєднати з ефективним аюрведичні лікуванням . Якщо ви хочете під час відпустки відновити сили і повноцінно відпочити - вам обов'язково потрібно вирушати саме сюди.

Саме тут Аюрведа зародилася, тут ця наука розвивалася і зараз продовжує досягати нових висот, допомагаючи людям відкрити в собі цілісну і гармонійну особистість, відновити духовне і фізичне здоров'я. Аюрведичні центри в Кералі можна знайти практично в кожному курортному готелі на узбережжі, тут ви зможете насолодитися не тільки чудовим кліматом і пейзажами Індії, але і неоціненними масажами панчакарма і іншими аюрведичні процедурами.

Новости