Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де краще відпочивати в Таїланді

  1. Пхукет
  2. Паттайя
  3. Бангкок
  4. Провінція Крабі
  5. Самуї
  6. Який курорт все ж вибрати

У цій статті піде мова про курорти Таїланду, і якого краще з них віддати свою перевагу, вибираючи місце для відпустки.

Таїланд - це казкове королівство зі своєю власною культурою, традиціями і дивовижно красивими екзотичними місцями. Кожен приїхав сюди турист може знайти для себе відпочинок на свій смак і гаманець.

А для того, щоб відповісти собі на питання: де відпочити в Таїланді, слід відштовхуватися від власних уподобань, так як всі курорти країни мають свої переваги і гідності.

Пхукет

Цей курортний острів, який знаходиться на півдні країни і омивається Андаманським морем, є найбільш популярним серед туристів. Головною його пам'яткою вважаються ідеальні пляжі з білосніжним піском і тепле ласкаве море. Тут дуже розвинена туристична інфраструктура, яка може зробити відпустку більш цікавим і різноманітним.

Багато відпочиваючих віддають йому перевагу, так як він поєднує в собі практично всі види відпочинку. У різних частинах Пхукета можна знайти для себе різноманітне проведення часу. наприклад, пляж Патонг - це місце, де кожен вечір і ніч проводяться дискотеки і вечірки. Для повного усамітнення з природою і теплим сонечком більше підійде Най Тон. Крім цього, тут безліч красивих і незайманих місць з дикою природою, різні водоспади і озера в Національних парках, а також даний курорт ідеально підходить для всіх видів активного і водного відпочинку.

На Пхукеті також розвинені різні цікаві екскурсійні тури. Туристи мають можливість політати над непрохідними джунглями, побачити на власні очі як вирощують перли або зробити морську прогулянку на катері до Самуінскім островам.

Якщо постало питання: куди краще поїхати на відпочинок в Таїланді взимку, то це однозначно - Пхукет , Так як з травня по листопад море тут може неспокійним і місцями небезпечним через наступаючого сезону дощів .

Великою перевагою є те, що на даний тайський курорт можна потрапити прямими авіарейсами з висадкою недалеко від острова в однойменному аеропорту, скільки летіти до Пхукета можете прочитати тут. Ціни на Пхукте трохи вище, ніж в інших частинах Таїланду.

Паттайя

Це ще один не менш знаменитий курорт, який має безліч барів «гоу-гоу», нічних клубів, дискотек, розважальних комплексів і всіляких нічних шоу з різноманітними уявленнями, що пропонують свої послуги туристам все 24 години на добу.

Це ще один не менш знаменитий курорт, який має безліч барів «гоу-гоу», нічних клубів, дискотек, розважальних комплексів і всіляких нічних шоу з різноманітними уявленнями, що пропонують свої послуги туристам все 24 години на добу

Паттайя

Але, незважаючи на таку велику кількість розваг для дорослих, даний курорт дуже популярний і для сімейного відпочинку. Будь-яке провідне турагентство на питання: де краще відпочивати в Таїланді з дітьми? - дасть відповідь, що в Паттаї.

Тут знаходяться різні дитячі атракціони, великі аквапарки з великою кількістю водних гірок, зоопарк з екзотичними тваринами, крокодиляча ферма, парк Динозаврів, від відвідування якого перейдуть в невимовний захват усіх членів сім'ї, як діти, так і дорослі.
Підводний світ даного курорту просто створений для любителів дайвінгу та снорклінга.

Ферма з крокодилами Квадрацикли

Чи збираєтеся в Паттайю? Не забудьте дізнатися найголовніше:

Справжні екстримали тут точно не будуть нудьгувати, вони зможуть політати на парапланах, покататися на картинках або квадрациклах або зайнятися видами водного спорту. Ще Паттайя знаменита завдяки своїм екскурсійним турам по різним історичним пам'яткам. Ціни тут вважаються найдоступнішими серед всіх курортів Таїланду.

Бангкок

Це багатомільйонний мегаполіс, який варто відвідати хоча б раз у своєму житті. Складається таке відчуття, що він не спить ніколи. Тут постійно працюють різноманітні розважальні заклади і величезні торгові центри. Даний місто є відмінним місцем для шопінгу, так як ціни тут порядком нижче, ніж в будь-яких країнах СНД.

Даний місто є відмінним місцем для шопінгу, так як ціни тут порядком нижче, ніж в будь-яких країнах СНД

Бангкок

Бангкок також може вразити своїми історичними пам'ятками та пам'ятниками архітектури, а його храми і споруди відомі на весь світ. Перебуваючи на даному курорті, обов'язково слід відвідати Королівський Палац, де можна ходити годинами і насолоджуватися навколишньою обстановкою або Храм Смарагдового Будди. Навіть якщо метою відпустки не є столиця Таїланду, її все одно потрібно включити в загальний план своєї подорожі, оскільки тут знаходяться найкращі музеї королівства.

Канал, розташованої тут річки Чао Прайя називають справжньою «тайської» Венецією, рік можна покататися на човнах і помилуватися красивою природою. Діти в цьому чудовому місті також знайдуть для себе масу розваг. Наприклад, можна всією родиною здійснити похід в їх знаменитий океанаріум або в парк Dream World, що чимось нагадує Діснейленд.

Провінція Крабі

Це екзотичне місце, розташоване недалеко від Пхукета вважається «універсальним» тайським курортом і справжнім краєм островів, яких тут розташувалося величезну кількість. Вони приваблюють туристів своєю чарівною незайманою природою і небагатолюдно. Практично вся берегова лінія провінції - це великі пляжі з найчистішими білими пісками.

Про Крабі багато говорять, що цей курорт поєднує в собі красу незайманої природи з досить розвиненою інфраструктурою. В даному місці добре розвинений острівної туризм, активний і пляжний відпочинок, вирує нічне життя і крім цього можна ще насолодитися за невелику плату послугами тайських масажистів.

Візитною карткою і одночасно найбільшою гордістю Крабі є печери Кхао-Кханап-Нам, до них не складе труднощів дістатися по воді. Тут також можна сходити на екскурсії в національні парки або в храм - музей.

Самуї

Це місце ідеально підходить для тих, хто любить спокійний і умиротворений вид відпочинку. На пляжах курорту небагатолюдно і складається таке відчуття, ніби знаходишся в якому - то раю на землі.

Сюди в основному приїжджають туристи, які хочуть побути наодинці з самим собою або закохані пари, які бажають сховатися подалі від цікавих поглядів. Втім, Самуї НЕ обділений різними нічними розвагами, якщо захочеться гарненько розважитися, то можна буде заглянути на пляжі Ламай, Бо пхут або Чавенг. Тут розташовано безліч клубів, барів і ресторанів. Для любителів активного відпочинку Самуї приготував чудову нагоду поринути з аквалангом або зайнятися серфінгом.

Саме вдалий час для проведення відпустки на даному острові - це місяці: січень, лютий, червень і серпень. Курорт має свій власний аеропорт, в який можна дістатися з Бангкока приблизно за годину.

Який курорт все ж вибрати

На питання: куди краще поїхати в Таїланді? - не можна відповісти однозначно. Якщо перевага віддається різним розвагам, то слід відправлятися на Пхукет, Бангкок або Паттайї. Більш спокійний відпустку на віддалених найчистіших пляжах біля теплого моря можна провести, якщо поїхати на такі курорти Таїланду: провінція Крабі, Самуї, Као Лак, Ко Чанг, Районг, Ланта і інші тихі острова.

Відмінно можна провести час на курорті Панган з танцями до упаду, якщо потрапити на їх фестиваль Fool Moon Party, які триває кілька днів. В цей період часу всі готелі, і готелі курорту забиті, і зняти номер на місці точно не вийде. Тому слід заздалегідь потурбуватися і забронювати собі там житло.

Читайте більше про Таїланді:

Любителі підводного царства, знайдуть для себе чудовий відпочинок на курортах Тао, Сурін, Пхі - Пхі або Сіміліан. У цих місця славляться найкращим дайвінгом і снорклінгом. Безумовно, Таїланд - це мрія будь-якого туриста, яку намагаються здійснити всі хоч в раз в своєму житті.

Будь-яке провідне турагентство на питання: де краще відпочивати в Таїланді з дітьми?

Новости