Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аналог Діснейленду відкриється в Москві в 2018 році :: Комерційна нерухомість :: РБК Нерухомість

Затверджено параметри будівництва дитячого парку DreamWorks в Нагатинской заплаві

Влада Москви затвердили параметри будівництва парку DreamWorks в Нагатинской заплаві на півдні столиці. Це буде перший всесезонний дитячий парк розваг в місті.

Його площа з адміністративними об'єктами складе близько 294 тис. Кв. м, ще 51,5 тис. кв. м займе громадська забудова, затвердила Містобудівне-земельна комісія Москви.

Територія майбутнього парку, де раніше розташовувався парк ім. 60-річчя Жовтня, перетвориться в ландшафтну зону відпочинку з пішохідними і велосипедними доріжками, дитячими та спортивними майданчиками. Сюди можна буде дістатися від станції метро «Технопарк», яка відкриється в 2015 році. DreamWorks стане аналогом знаменитого Діснейленду, але з національними особливостями. На його території розмістяться парк кіностудії «Союзмультфільм» і інтерактивний музей історії Росії, де будуть представлені інтерактивні інсталяції на історичні теми, починаючи з експозиції про Давню Русь і закінчуючи новітньою історією.

Також тут з'являться критий парк DreamWorks і променад DreamWorks land, багатозальний кінотеатр, дитячі тематичні кафе, ресторанний дворик, універмаги дитячих товарів, магазини одягу для всієї родини, великі наземні і підземні парковки. На території парку передбачено розміщення концертного залу, готельного комплексу та дитячої яхтової школи.

Проект реалізується групою «Регіони» на площі 90 га. В рамках домовленості зі столичною владою 70% території девелопер повинен віддати під ландшафтний парк і облаштувати набережну Москви-ріки. Завершення будівництва заплановано на третій квартал 2018 року. Загальний обсяг інвестицій в весь парк девелопер оцінює в 50 млрд руб. з терміном окупності 15 років.

Дитячий парк розваг DreamWorks в Нагатинской заплаві буде побудований, незважаючи на складну економічну обстановку в країні, заявив раніше журналістам заступник мера Москви по містобудівній політиці та будівництва Марат Хуснуллін.

«Зараз інвестор допрацьовує концепцію парку розваг і хоче почати роботи цього літа. Повністю будівництво має завершитися протягом трьох років », - повідомив Марат Хуснуллін.

DreamWorks - відома американська кінокомпанія. Займається розробкою, продюсуванням і прокатом фільмів, мультфільмів, відеоігор і телепрограм. Компанія спродюсувала більше десятка фільмів, чиї касові збори перевищили позначку в $ 100 млн. Найбільш прибутковим з них на даний момент є «Шрек».

Новости