Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

# Купити вино в СПб - VinoVeri

Виноробня Олександра Павелкова зовсім невелика, в рік виробляється строго обмежена кількість пляшок. Тому вино під маркою Garag1'st можна без перебільшення назвати по-справжньому гаражним. Винороб тут особисто контролює всі етапи виробництва, так що саме в такому вини чітко простежуються стиль і манера автора. Не дарма ж гаражне вино також називають авторським.

Павелків робить чесні натуральні вина як з міжнародних, так і з автохтонних сортів винограду, моносепажние і в ассамбляже. В даний момент Garagi1'st не має власними виноградниками, тому сировину закуповується у Геннадія Опаріна в «Садибі Семигір'я» (Каберне Совіньон), станиці Натухаєвська (Мускат білий, Віонье), в Гай-Кодзор, селищі Світанок (Мерло, Каберне Совіньон, Цимлянський чорний, Цитронний Магарача) і деяких інших. Основні виноградники, звідки Павелків отримує сировину, знаходяться в Анапаской долині.

Технологія виробництва - класична винификации в ємностях з нержавіючої сталі. Частина вин потім витримується в дубових барріках з кавказького скельного дуба. Фільтрація вина не застосовується. При розливі бутилюється холодним способом.

У самому найближчому майбутньому Олександр Павелків зможе використовувати для своїх авторських вин власний виноград. Garag1'st - учасник проекту «Винна село» і член «Першого виноробного кооперативу». У Олександра в даний час 7 га землі в ст. Гостагаєвська, де і реалізується унікальна ініціатива - «Винна Село». У 2015 році навесні Павелковим були посаджені перші 2 га виноградників. Посадковий матеріал набували в Італії, в розплідниках Раушедо. Автохтонні сорти згодом будуть купуватися у місцевих підприємств.

Автохтонні сорти згодом будуть купуватися у місцевих підприємств

Рік тому Олександр Павелків запустив виробництво сирів: камамбер, камбазолла, фета, бринза. Це ще один проект талановитого винороба, який, без сумніву, відмінно доповнює його головне захоплення - гаражне вино.

Спробувати вина Олександра Павелкова можна на дегустаціях проекту «співавтором» . Щоб дізнатися подробиці про підготовлювані заходах і замовити вина Garag1'st звертайтеся до Михайлу .

Новости