Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

KDB цитує характеристики iPhone 6: 2 ГБ ОЗУ, Full HD, процесор А8

KDB Daewoo Securities опублікували аналітичну замітку, згідно з якою, в цьому році Apple представить свій найпотужніший iPhone

KDB Daewoo Securities опублікували аналітичну замітку, згідно з якою, в цьому році Apple представить свій найпотужніший iPhone. Ніхто в цьому не сумнівався, однак, характеристики все одно вражають (особливо якщо вони виявляться точними).

Згідно KDB, iPhone 6 оснащений дисплеєм з діагоналлю 4.7-4.8 ". Так як Apple збирається представити не один iPhone, то другий буде мати екран, діагональ якого - не менше ніж 5.5". Менший дисплей має дозвіл Full HD (1920 x 1080 пікселів), а дисплей по-більше має 2K-дозвіл (2272 x 1 280 пікселів).

Що стосується пам'яті, то покупці зможуть вибрати смартфон на 16, 32, 64 і 128 ГБ. Обидва телефони матимуть по 2 ГБ оперативної пам'яті. Один з них укомплектований акумулятором ємністю 1800 мА / ч.

Якщо основна камера зупинилася на восьми мегапикселях, то фронтальну чекає апгрейд до 3.2 МП. Як і годиться, живити смартфон буде 64-бітний процесор.

Реліз смартфонів очікується в другому або третьому кварталі цього року. Поки не ясно про яке кварталі йдеться - фінансовому або календарному, але, команда за звітом, як і багато інших, чекає, що Apple представить новинки влітку.

Відомо, що кожен рік виробник проводить Всесвітню конференцію розробників десь між червнем і липнем. Для вступного слова Apple бронює експо-комплекс Moscone West, в стінах якого журналістам показують новинки програмного забезпечення і рідше нові девайси бренду.

На сьогоднішній день компанія представила два iPhone в рамках цього заходу, тому таку ранню дебют новинок не стане сюрпризом.

Новости