Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вітязево готель "Понтос" | Анапа п. Витязево "Лідія" гостьовий будинок

Новий сучасний готель Понтос знаходиться в Анапі в курортному районі Витязево за адресою вул Новий сучасний готель "Понтос" знаходиться в Анапі в курортному районі Витязево за адресою вул. Миру, 211/6. Готель зданий в експлуатацію влітку 2009р. На території готелю розташовані один корпус з чотирьох поверхів і дві зони відпочинку, в кожній з яких є басейн. Фасад готелю звернений до проспекту Південний курортного району Вітязево. Недалеко знаходиться розважальний центр з боулінгом, спортивний комплекс, який обладнаний всім необхідним для заняття різними видами спорту і є, наприклад, Центром підготовки збірних Росії з волейболу. Недалеко розташований ЛОК "Витязь" Газпрому Росії. Знаменитий бульвар "Паралія" розташований в 5-10 хвилинах ходьби. На "Паралія" є всі відповідні елементи інфраструктури для відпочинку та розваги дітей, молоді, сімейних пар. На бульварі в великій кількості є кафе, ресторани та інші точки громадського харчування, об'єкти роздрібної торгівлі продуктовими та промисловими товарами, ринок, місця масового відпочинку та розваг для дітей, дорослих, молоді. Уздовж "Паралія" є невеликі парки, місця розваг з атракціонами.

В межах 5-20 хвилин ходьби розташовані санаторії "Дюна", "Аквамарин", мають потужну лікувальну і оздоровчу базу. Якщо Ви захочете, то можете скористатися послугами цих санаторіїв. При бажанні, можна придбати лікувальні, оздоровчі, діагностичні послуги практично всіх оздоровниць курорту Анапа , Які розташовані в центральній частині міста або на Піонерському проспекті.
Крім цього, на невеликій відстані від готелю розташовані всі необхідні об'єкти: магазини, місця зупинки громадського транспорту, банкомати, аптеки і т.д.
Чудовий піщаний пляж розташований приблизно в 15 хвилинах ходьби від "Понтос". Пляж на цій ділянці по праву вважається кращим у всьому курортному районі.
Харчування гостей передбачено в кафе, яке знаходиться на першому поверсі готелю ( Вітязево "Понтос" фото кафе ). У кафе Вам запропонують страви кавказької та європейської кухні. Харчування здійснюється по замовленому меню. Починаючи з 2010 року, кафе готелю надає послуги, як з елементами системи "Шведський стіл", так і в режимі звичайного кафе, по замовленому меню.
Вікових обмежень для прийому дітей, немає.
В "Понтос" є можливість підключення до інтернет по Wi-Fi, парковка для автомобілів, обладнаний дитячий майданчик.

Сауна і більярд - у вартість не входять.
Зміна білизни проводиться один раз в п'ять днів, прибирання номерів щоденна.
Організовано зустріч гостей, за попередньою заявкою.
Номерний фонд готелю складається з 57 сучасних затишних номерів з усіма комунальними зручностями. Номери розташовуються на чотирьох поверхах корпусу готелю.
Номерний фонд складається з:
- 50 номерів класу "Стандарт". Всі номери категорії "Стандарт" з балконами. Кожен номер обладнаний РК телевізором, телефоном, сейфом, міні-баром, системою електронного доступу, кондиціонером, енергозбереження та пожежного оповіщення. Площа - 16-18 кв. м.
- 3 номери класу "Студіо". Кожен номер обладнаний телевізором ЖК, телефоном, сейфом, міні-баром, кондиціонером, системою електронного доступу, енергозбереження та пожежного оповіщення. Площа - 20-22 кв. м.
- 4 двокімнатних номери категорії "Люкс". Номери мають по два балкона. Всі номери цієї категорії мають балкони. Кожен номер обладнаний РК телевізором, телефоном, сейфом, міні-баром, кондиціонером, системою електронного доступу, енергозбереження та пожежного оповіщення.
Площа - 48-52 кв. м.

Новости