Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який океан в Португалії

На цікавить наших читачів питання «Який океан в Португалії» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Їдемо до Португалії, крім культурного відпочинку, хочемо побувати на океанському курорті з можливістю позайматися серфінгом, які місця краще для активного відпочинку?

20.12.2016 Валерія


На цікавить наших читачів питання «Який океан в Португалії» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Узбережжя Атлантичного океану Португалії довжиною понад 800 км пропонує чудові місця для релаксу та активного відпочинку. серфінг в Алгарве - один з кращих в Європі , Цьому сприяють постійні хвилі і м'який клімат. Вода в цих місцях рідко прогрівається вище +22, тому буде потрібно гідрокостюм. Для всіх бажаючих працюють серф-школи, навчальні технічну сторону питання і видають всю необхідну екіпіровку. Найбільш відомим і популярним місцем для занять водними видами спорту є узбережжі поблизу острова Берленго, тут рай для дайвінгу та серфінгу. Звивиста лінія Гвадіана обладнана пунктами прокату спорядження для катання на човнах і каяках, а якщо є бажання провести день дуже активно - в будь-якому місті пропонуються прогулянки і поїздки на велосипеді по всій країні.

Середньовічні замки, вимощені бруківкою сільські дороги, захоплюючі міста, смачна їжа і золоті пляжі на узбережжі Атлантичного океану: Португалія пропонує різноманітний відпочинок. За межами міст краси країни розгортається у всіх її проявах. Ви можете відправитися в похід серед гранітних піків в Національний парк та Пенеда-Жереш або споглядати недоторкані краєвиди та історичні села.

Міські пляжі обладнані парасольками і шезлонгами, в північній частині країни вас чекають виходи до океану Португалії в витонченої оправі у вигляді відокремлених бухт з піщаними пляжами в оточенні скель і лісів.

Новости