Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з Китаю в Росію. Прямі поставки і вантажоперевезення з КНР

  1. Доставка карго з Китаю - все включено
  2. Найшвидша доставка з Китаю
  3. незмінність ціни
  4. Дізнатися вартість доставки з Китаю в Росію

від 30 кг 10 - 15 днів Страховка 3% Митниця включена

Ідеально підходить для малого бізнесу

від 100 кг 3 - 9 днів Страховка 2% Митниця включена

Ідеально підходить середньому бізнесу

від 200 кг 10 - 15 днів Страховка 2% Митниця включена

Ідеально підходить середньому бізнесу

  • Доставка карго з Китаю - все включено
  • Протягом робочого дня, ми надамо вам підсумкову вартість з урахуванням всіх витрат по митниці і доставку в ваш регіон

  • Найшвидша доставка з Китаю
  • Основним способом доставки є літак, тому ми завжди можемо гарантувати терміни

  • незмінність ціни
  • Швидка доставка з Китаю не означає дешево, але ми розуміємо, що означає бюджет. Ми не змінюємо його в процесі доставки, як це роблять інші компанії, ви платите рівно стільки, на скільки домовлялися. Це особливо важливо при такому порівняно дорогому способі доставки

    Дізнатися вартість доставки з Китаю в Росію


    від 30 кг 10 - 15 днів Страховка 3% Митниця включена   Ідеально підходить для малого бізнесу   від 100 кг 3 - 9 днів Страховка 2% Митниця включена   Ідеально підходить середньому бізнесу   від 200 кг 10 - 15 днів Страховка 2% Митниця включена   Ідеально підходить середньому бізнесу   Доставка карго з Китаю - все включено   Протягом робочого дня, ми надамо вам підсумкову вартість з урахуванням всіх витрат по митниці і доставку в ваш регіон   Найшвидша доставка з Китаю   Основним способом доставки є літак, тому ми завжди можемо гарантувати терміни   незмінність ціни   Швидка доставка з Китаю не означає дешево, але ми розуміємо, що означає бюджет Що таке доставка карго, які товари можна доставити цим способом?

    Відповідь адміністратора:
    Доставка карго з Китаю і саме поняття «карго» полягає в провезенні вантажу через кордон без вказівки в документації його найменування. Таким способом може бути організована доставка речей з Китаю, які законодавчо не заборонені до імпорту на території РФ (як правило, це якісь брендові речі, особливо доставка одягу оптом з Китаю, а також різна техніка, мобільні телефони та інші групи товарів). Для здійснення перевезення з логістичною компанією потрібно укласти тільки договір, в якому коротко позначаються параметри вантажу - його габарити, вага. Карго не зажадає оформлення пакувальних листів, складання списків торгових марок і будь-яких інших атрибутів, які необхідні для інших видів перевезення.


    Які переваги доставки карго з Китаю Які переваги доставки карго з Китаю?

    Відповідь адміністратора:
    - можливість замовлення невеликих партій Іноді варіант оптової доставки товарів з Китаю з тих чи інших причин не вигідний. Наприклад, вам потрібно переправити вантаж вагою в 50 кг. В цьому випадку контейнерна або авіаперевезення втрачають сенс, а транспортування в складі збірного вантажу змусить довго чекати. - мінімальне участь клієнта. Доставка вантажу з Китаю в Москву за спрощеною схемою не зажадає від вас складання списків торгових марок, оформлення пакувальних листів, підготовку сертифікатів і декларацій та ін. Якщо ви, наприклад, робите оптовий замовлення одягу, то вам буде потрібно вказати тільки вага і габарити сформованого вантажу; - можливість доставки будь-яких вантажів дешево. Спрощена система дозволяє перевозити будь-які речі оптом чи вроздріб, не заборонені до ввезення в нашу країну (одяг, техніка та ін.), А також отримати зразки товарів; - найкоротші терміни отримання товару з Китаю. Ми організуємо експрес - доставку ваших речей терміном від 7 днів. Як правило, на це йде ще менше часу. Таким чином, ви можете в короткі терміни розширювати і оновлювати свій асортимент одягу, телефонів, побутової техніки та ін. - економічна вигода. Мабуть, карго - це найдешевша доставка товарів з Китаю в Росію, з урахуванням того, що вам не потрібно робити замовлення одягу або інших речей оптом. Щоб розрахувати її вартість, використовуйте форму на саті і переконайтеся в тому, що це дійсно недорого.


    Які існують зручні способи оплати ваших послуг Які існують зручні способи оплати ваших послуг?

    Відповідь адміністратора:
    Менеджер нашої компанії зробить на ваше замовлення всі розрахунки, після чого відправить вам бланк на оплату. Для внесення грошових коштів ви можете дотримуватися такої схеми: зв'яжіться з фінансовим відділом нашої компанії для визначення валюти і способу оплати товару; зробіть оплату за наданими вам реквізитами; різні способи оплати на увазі різні терміни зарахування грошей на рахунок. Щоб відправка замовлення з Китаю сталася в мінімальні терміни, ви можете надати копію чека або іншого платіжного документа нашим співробітникам поштою [email protected], вказавши в листі номер присвоєної маркування. Всі питання щодо оплати замовлення можна дізнатись за адресою [email protected].


    Які види транспорту ви рекомендуєте для перевезення карго в регіони і міста Росії Які види транспорту ви рекомендуєте для перевезення карго в регіони і міста Росії?

    Відповідь адміністратора:
    Автотранспорт. Як правило, використовується для російського Далекого Сходу (Магаданська область, Хабаровський край, Амурська область, Приморський край, Якутія та ін. Регіони). Залізничний транспорт. Ідеальний для основних міст-станцій Транссибірської магістралі, а також Уралу (Іркутськ, Красноярськ, Новосибірськ, Єкатеринбург і ін.). Авіатранспорт. Підходить для віддалених від Владивостока міст Росії (Москви, Санкт-Петербурга, Казані, Краснодара та ін.). Експрес - перевізники. Охоплюють всі важкодоступні міста і регіони Росії, підходять для експрес-доставки товарів з Китаю, відрізняючись швидкими термінами і високими цінами. Експедиція. Дана послуга - гарантія цілісності кожної перевезеної речі протягом всього шляху. Здійснюється в Москву інші міста Росії (стислі терміни, високі ціни).


    Які переваги доставки карго з Китаю?
    Які існують зручні способи оплати ваших послуг?
    Які види транспорту ви рекомендуєте для перевезення карго в регіони і міста Росії?

    Новости