Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де купити одяг в Нячанге? на порталі Паблік Тревел Череповець

Де купити одяг в Нячанге?

Найпопулярнішим місцем для шопінгу в Нячанге, серед туристів, є центральний ринок Cho Da Market, що знаходиться недалеко від місцевого поштового відділення. Він являє собою кругле двоповерхова будівля. На першому поверсі, якого продається одяг, сувеніри, предмети для дому та постільна білизна, сумки, окуляри, ремені. На другому поверсі розташовуються магазини з тканинами і сувенірами, чудовими лаковими і ремісничими виробами, багатьом з яких можна присвоїти звання творів мистецтва.

Де купити одяг в Нячанге?

Оточують ринок безліч ларьків, де можливо купити практично все: овочі-фрукти, чай-кава, солодощі, сушені морепродукти, продукти харчування, сувенірну продукцію, одяг і взуття.

Де купити одяг в Нячанге?

Здійснюючи покупки на ринку Cho Da, остерігайтеся «помічників» - в'єтнамців, які розмовляють трохи російською і пропонують свої послуги в якості провідників - як правило, ціни на товари буде завищена в рази, а суму від проданих речей продавець і «помічник» поділять між собою.

Найголовніше місце для шопінгу, звичайно, ринок. У Нячанге великих ринків два - нічний і денний.
Нічний ринок працює з 18-19 годин (в загальному, як стемніє), а закінчує роботу о 23 годині. На нічному ринку можна купити сувеніри, якийсь мінімум одягу, недорого повечеряти, та й взагалі подивитися на натовп
На ринку Дам маркет, який є найбільшим в місті можна купити все. Він являє собою круглу площу в центрі якої критий ринок. На вулиці продають здебільшого продукти, а ось крита частина приховує одяг, сувеніри, прикраси, тканини, до речі, тут же можна замовити пошиття сукні, наприклад.
Також є невеликий продуктовий ринок, але про нього мені особливо нічого сказати, тому що не знаючи в'єтнамського там робити нічого. Виключно для місцевих

Ринок Ньянчага Xom Moi, розташовується в центрі на Ngo Gia Tu Street і є другим за величиною в місті. На ньому можна придбати свіжі овочі, одяг і взуття, вироби ручної роботи, сувеніри. На ньому є окремі ряди з морепродуктами: креветками, черепашками, рибою, кальмарами і т.д.

Де купити одяг в Нячанге?

Шопінг в Нячанге можна продовжити в супермаркетах міста - Maximark і новий Maximark. Новий Maximark - найбільший 4-х поверховий торговий центр міста, який розташовується недалеко від залізничного вокзалу.

Де купити одяг в Нячанге?

На першому поверсі - відділ продуктів, на 2-3-му - взуття, одяг і нижню білизну, сувеніри, купальники, іграшки, кафе і дитяча кімната знаходяться на 4м поверсі.

У Нячанге з шопінгом біда. Якщо хочеш дешево - йди на ринок. Не хочеться на ринок - є великий, зручний туристичний магазин «Нячанг Центр», але дешево там вже не купити. Чоловічий та жіночий одяг з більш менш невисокою ціною в Нячанге можна купити в невеликих магазинчиках в центрі. Вибір там невеликий, але на безриб'ї, як то кажуть ...

У торговому центрі «Coop mart» є відділ недорогий повсякденного одягу: джинси, футболки, шорти, майки. Якість, як мені здається, нормальне, є і великі і маленькі розміри. Загалом, це звичайний магазин, у нього тільки один плюс: ціни, як мені здається, нижче ніж у аналогів.

На другому поверсі центру є відділ магазину BAMBOU, де продають чоловічу, жіночу та дитячу одяг, зшитий у В'єтнамі. Магазини цієї торгової марки дуже популярні серед в'єтнамців. Тут продають якісно зшитий хороший трикотаж, красиві туніки і сукні, в основному, 100% бавовна. До оплати в магазинах супермаркету приймаються банківські картки. Практично всі магазини міста відкриваються о 08:00 і працюють до 18:00.

Практично всі магазини міста відкриваються о 08:00 і працюють до 18:00

Де купити одяг в Нячанге?

У Нячанге розташована велика кількість магазинів, що спеціалізуються на сувенірних виробах з «дарів моря»: скам'янілих останків, черепашок. Багато крамниць, які пропонують вироби з шовку, льону, срібні прикраси, вироби з дерева ручної роботи і картини, вишиті шовковими нитками.

Де купити одяг в Нячанге?

Де купити одяг в Нячанге?
Де купити одяг в Нячанге?
Де купити одяг в Нячанге?
Де купити одяг в Нячанге?
Де купити одяг в Нячанге?
Де купити одяг в Нячанге?

Новости