Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Улюблені місця королівської сім'ї в Лондоні

  1. Відвідайте Віндзорський замок, де одружаться принц Гаррі і Меган Маркл
  2. Досліджуйте Кенсінгтонський палац, де будуть жити принц Гаррі і Меган Маркл
  3. Подивіться Букінгемський палац і зміну варти
  4. Підійдіть до вівтаря у Вестмінстерському абатстві, де одружилися принц Вільям і Кейт Міддлтон
  5. Сходіть на шопінг в Західному Лондоні слідами принцеси
  6. Зробіть фото з королівською родиною

2018 рік - найкращий час для шанувальників британської королівської сім'ї для подорожі по Лондону. Саме в цьому році відбудуться багато урочисті і хвилюючі події. У герцога і герцогині Кембриджських з'явиться третя дитина, в травні принц Гаррі і Меган Маркл одружаться, і на телеекрани вийде другий сезон телесеріалу «Корона», який так сподобався глядачам.

Національний авіаперевізник Великобританії British Airways підготував список місць в Лондоні, де ви зможете зануритися в «королівську» атмосферу.

Відвідайте Віндзорський замок, де одружаться принц Гаррі і Меган Маркл

Весілля принца Гаррі і Меган відбудеться в суботу 19 травня о каплиці Святого Георгія, в Віндзорському замку, тому він буде закритий для туристів. Проте ви можете відвідати зали в будь-який інший день і пройтися по місцях, де гулятимуть Гаррі і Меган, головне подбайте про квитки заздалегідь.

Крім того, ви зможете взяти екскурсію з гідом, на якій дізнаєтеся все про найстарішому житловому замку в світі, а якщо вирішите відвідати його в суботу або неділю, то у вас є шанс побачити Її Величність Єлизавету II, так як більшість вихідних вона проводить саме там .

Крім того, ви зможете взяти екскурсію з гідом, на якій дізнаєтеся все про найстарішому житловому замку в світі, а якщо вирішите відвідати його в суботу або неділю, то у вас є шанс побачити Її Величність Єлизавету II, так як більшість вихідних вона проводить саме там

  • Стандартний квиток до Віндзорського замку коштує від 27 $, сімейний квиток (2 дорослих і 3 дітей до 17 років) - від 71 $.
  • Доп. інфо: www.royalcollection.org.uk/visit/windsorcastle

Досліджуйте Кенсінгтонський палац, де будуть жити принц Гаррі і Меган Маркл

Після весілля принц Гаррі і Меган збираються переїхати в Кенсінгтонський палац, тобто принци і їх сім'ї будуть сусідами. Шанувальники королівської сім'ї зможуть самостійно вивчити частина палацу в Західному Лондоні, в якому знаходяться великі зали і історичні твори мистецтва.

До речі, там же проходить виставка одягу принцеси Діани часів 80-х і 90-х років «Diana: Her Fashion Story», яку може побачити будь-хто.

До речі, там же проходить виставка одягу принцеси Діани часів 80-х і 90-х років «Diana: Her Fashion Story», яку може побачити будь-хто

Подивіться Букінгемський палац і зміну варти

Знаменита Королівська резиденція - це місце, яке не можна не відвідати. Якщо Королівський прапор майорить над палацом, значить королева будинку, і, можливо, саме в цей момент вона зайнята плануванням майбутнього весілля свого онука.

Приїжджайте до воріт палацу до 11 ранку, щоб побачити знамениту зміну варти або заздалегідь забронюйте квиток, щоб увійти всередину і пройти по залах з екскурсією. Ви зможете подивитися Парадні зали (State rooms), включаючи Тронний зал палацу (Throne room), де проходила фотосесія герцога і герцогині Кембриджських після їхнього одруження в 2011 році.

Ви зможете подивитися Парадні зали (State rooms), включаючи Тронний зал палацу (Throne room), де проходила фотосесія герцога і герцогині Кембриджських після їхнього одруження в 2011 році

Підійдіть до вівтаря у Вестмінстерському абатстві, де одружилися принц Вільям і Кейт Міддлтон

Більше двох мільярдів людей спостерігали, як герцог і герцогиня Кембриджські вінчаються в історичному Вестмінстерському абатстві в 2011 році, і відвідування цього місця перенесе вас в магічну атмосферу того дня.

Вестмінстерське абатство - по-справжньому красива будівля і одна з найпопулярніших туристичних пам'яток Лондона. Щоб відчути себе герцогинею Кембриджської, ви можете так само, як і вона прогулятися по величним залах і уявити себе справжньою принцесою.

Щоб відчути себе герцогинею Кембриджської, ви можете так само, як і вона прогулятися по величним залах і уявити себе справжньою принцесою

Сходіть на шопінг в Західному Лондоні слідами принцеси

І герцогиня Кембриджська, і наречена принца Гаррі Меган Маркл - великі любительки шопінгу в районі Челсі який славиться безліччю дизайнерських магазинів.

Кейт Міддлтон часто помічали під час першої вагітності за покупками дитячих речей і солодощів саме в цій частині Лондона, тому цілком можливо, що і в найближчі місяці там можна буде зустріти герцогиню. Серед її найулюбленіших магазинів - Blue Almond, де одного разу вона купила переносне дитяче ліжечко, і магазин дитячих меблів Dragons. Обидва магазини знаходяться на вулиці Уолтон.

Обидва магазини знаходяться на вулиці Уолтон

Зробіть фото з королівською родиною

Напевно багато хто хотів би бути в числі друзів королівської сім'ї і мати можливість з'явитися з ними на одній фотографії. Однак це може статися, тільки якщо ви є в списку запрошених гостей. Проте, у вас є шанс отримати фотокартку з королівською родиною в музеї мадам Тюссо - це відмінний спосіб пожартувати над своїми друзями і викласти легендарне фото в соціальній мережі. Єдина проблема полягає в тому, що в музеї мадам Тюссо поки немає фігури Меган Маркл ...

  • Дорослий квиток до музею коштує від 30 $. при замовленні онлайн на сайті музею.
  • www.madametussauds.com/london

British Airways, національний авіаперевізник Великобританії, щодня здійснює польоти з Москви і Санкт-Петербурга в Лондон (Термінал 5 аеропорту Хітроу). Спеціально до Різдва авіакомпанія запустила нове зимовий розклад рейсів, авіаквитки до Лондона вже доступні на сайті ba.com.

Додаткова інформація для редакторів:

  • British Airways є найбільшою британською авіакомпанією і пропонує широку маршрутну мережу, що включає в себе більше 200 напрямків у 74 країнах.
  • Щорічно British Airways обслуговує близько 36 мільйонів пасажирів.
  • На далекомагістральних перельотах British Airways використовує трансконтинентальні авіалайнери, оснащені трьома або чотирма класами обслуговування.
  • British Airways активно інвестує в покупку нових літаків, технології і розширення маршрутної мережі.
  • Авіакомпанія British Airways здійснює рейси з Терміналу 5 аеропорту Хітроу, який обслуговує 30 мільйонів пасажирів щороку. Розмір Терміналу 5 відповідає розміру 50 футбольних полів. У 2015 році термінал вже 4 раз отримав звання «Кращого в світі терміналу» за версією Skytrax.
  • За останні два роки авіакомпанія British Airways здійснила інвестиції в розмірі понад 5 мільярдів фунтів стерлінгів в покупку нових літаків, поліпшення комфорту кабін літака і технології для того, щоб створити ідеальні умови для подорожі, як на землі, так і на борту літака.

Прес-служба British Airways в Росії, Москва

Єлизавета Зикова, Катерина Жукова

Новости