Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про санаторій Дюльбер, Ялта, Крим

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розвага і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Відео про санаторій
  8. Підбір пакетного туру

Санаторій Дюльбер в Ялті - відмінний доказ того, що вітчизняні курорти бувають не гірше закордонних.

Розташований на території палацу XIX століття, оточений природними красотами південного берега Криму, він по праву є однією з найкращих оздоровниць на березі Чорного моря. Тут можна чудово відпочити з користю для здоров'я всією родиною.

Санаторій спеціалізуються на лікуванні захворювань загальнотерапевтичного профілю у дорослих і дітей. Тут працюють висококваліфіковані фахівці, що займаються патологіями ЛОР-органів, серця і судин, опорно-рухового апарату, нервової системи.

У розпорядження відпочиваючих знаходиться чудовий старовинний парк, який широкими алеями веде гостей до прекрасного, великого пляжу.

Нумерний фонд

Санаторний комплекс має в своєму розпорядженні номерами 3 категорій: стандартні, напівлюкс та люкс. Номерний фонд в 2019 році оновлений в повному обсязі: є кімнати з сучасним ремонтом, ще частина залишається з застарілим інтер'єром. Але при цьому меблі у всіх номерах в отличном состоянии, сантехніка справна. З вікон відкривається чудовий вид море або парк. Для комфортного відпочинку є всі зручності:

  • душова кабіна;
  • кондиціонер;
  • телевізор;
  • телефон;
  • холодильник;
  • чайник;
  • повноцінний набір посуду;
  • фен.

Номери частіше двокімнатні, припускають одно- і двомісне розміщення. Крім великому ліжку в кімнатах є кілька диванів і крісел, журнальний столик, місткий шафа і тумби. Прибирання кімнат, зміна білизни та рушників проводиться регулярно.

харчування

харчування

У готелі система повного пансіону. Харчування організовано за типом шведського столу. Меню різноманітне, готується з урахуванням лікувальних дієт і призначень лікарів. Тут ви не знайдете кулінарних шедеврів високої кухні. Всі страви прості і по-домашньому смачні, підійдуть навіть маленьким дітям і людям, страждаючим захворюваннями шлунково-кишкового тракту. У меню завжди в наявності свіжі фрукти, кілька десертів, постійно присутній свіжа випічка.


персонал

За відгуками туристів, в пансіонаті намагаються зробити відпочинок максимально комфортним. Прибирання номерів завжди бездоганна, обслуговування в їдальні швидке і якісне. Лікарі та медперсонал - висококласні фахівці, які надають весь комплекс діагностики та лікування різних захворювань.


Розвага і анімація

Крім лікування, гостям готелю надається можливість занять спортом: на території є тенісний корт, фітнес-зал, волейбольний майданчик. Привести тіло в тонус допоможуть сеанси професійного масажу, сауна і басейни з морською водою. Для любителів спокійного відпочинку є велика бібліотека і більярд. Також серед послуг готелю - виїзні екскурсії. Вечорами проводяться дискотеки і кіносеанси.

Щоб дітям відпочинок не здався нудним, для них влаштовані міні-клуб і дитячі майданчики. Анімації в готелі немає, але в ігровій кімнаті малюки перебувають під наглядом вихователя.

пляж

Готель має власний пляж. Як і багато кримські пляжі, він піщано-гальковий, досить пологий, що дуже зручно малюкам.

Щоб відпочиваючим не довелося ходити по гострої гальці, передбачені дерев'яні доріжки до води. Пляж розділений хвилерізами для захисту від штормових хвиль. Тут є все необхідне для хорошого пляжного відпочинку : Лежаки, навіси, душ, туалет. Завжди чергують добре навчені рятувальники, працює медпункт.

Розташування та околиці

Дюльбер досить віддалений від вокзалу (10 км) та аеропорту (40 км). Розташований він у мальовничому місці: на його території знаходиться знаменитий Дюльберскій парк, де можна неспішно прогулюватися і робити прекрасні пам'ятні фото і відео в оточенні вікових дерев і старовинних фонтанів, прикрашених вишуканими скульптурами. Тут же розташовується міні-ботанічний сад, де ростуть фісташкові і оливкові дерева, секвої, кипариси, кедри, а також троянди декількох видів. Сам палац вважається архітектурною окрасою Ялти. Він був побудований в мавританському стилі в кінці XIX для великого князя Петра Миколайовича, дядька Миколи II. Архітектор палацу - Микола Краснов, згодом став автором двох інших знаменитих пам'яток Криму - Лівадійського і Юсуповського палаців.

У 20 хвилинах їзди розташовується родзинка Ялти - Ластівчине гніздо. Також швидко можна дістатися до Воронцовського і Юсуповського палацу, Місхорського парку. В 1,5 годинах їзди знаходиться Лівадійський палац.

Близько території готелю багато кафе і ресторанів різного рівня, магазини, автобусна зупинка і стоянка таксі.

Відео про санаторій


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: www.dulber.com.ua Адреса: Республіка Крим, міський округ Ялта, селище міського типу Кореїз, Алупкінське шосе, 19 Телефон: +7 365 427-38-46

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
санаторій імені Кірова
Поляна Казок
Нижня Ореанда

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про санаторій Дюльбер в Криму і діліться своєю думкою. Читачі нашого сайту врахують Ваші рекомендації по підбору готелю Криму для своїх дітей .

Новости