Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія в Бангкок з Пхукета - програма, пам'ятки, ціна

  1. Вартість екскурсії на 1 день: 6800 бат для дорослого, для дітей знижки.
  2. Вартість екскурсії на 2 дня: 8100 бат для дорослого, для дітей знижки.

Більшість гостей Пхукета прилітають на острів безпосередньо, минаючи Бангкок. Але відвідування Таїланду не буде повним без візиту в його столицю. Адже так багато цікавої історії таять вулички стародавнього міста, його храми з золотими статуями Будди і прекрасні палаци. Відпочиваючи на острові Пхукет, скористайтеся можливістю відвідати чудовий Бангкок з індивідуальної екскурсією на один або два дні.

Відпочиваючи на острові Пхукет, скористайтеся можливістю відвідати чудовий Бангкок з індивідуальної екскурсією на один або два дні

Бангкок називають культурним феноменом Таїланду і містом контрастів. Розкішні готелі є сусідами з напівзруйнованими халупки, автентичні ринки - з шикарними торговими центрами, шикарні ресторани - з усілякими Лотошников. Пульсуюче життя міста проявляється в кожному будинку, а історію виділяє кожен камінь. За два дні ви тільки-тільки почнете знайомство з дивовижним Бангкоком.

За два дні ви тільки-тільки почнете знайомство з дивовижним Бангкоком

Після зустрічі російськомовним гідом в аеропорту і заселення в готель 3 *, який знаходиться в самому центрі Бангкока, ви підете на оглядову екскурсію по столиці Таїланду. Вас чекає відвідування Королівського Палацу, який був побудований більше 200 років тому і до сих пір є резиденцією королівської родини. Безсумнівно, ця пам'ятка Бангкока гідна відвідування. Вас вразять масштаби і прекрасна архітектура споруд зі складними деталями та філігранною розписом, яка є гордістю і майстерністю тайського народу. Королівський Палац є серцем Бангкока ще й тому, що тут знаходиться один з головних храмів Таїланду - Ват Пхра Кео - Храм Смарагдового Будди.

Королівський Палац є серцем Бангкока ще й тому, що тут знаходиться один з головних храмів Таїланду - Ват Пхра Кео - Храм Смарагдового Будди

Через дорогу від Королівського Палацу розташувався ще один знаменитий храм - Ват По . Тут знаходиться гігантська 46-метрова статуя Лежачого Будди. На території храмового комплексу ви побачите сади з кам'яними скульптурами, ступи, прикрашені глазурованою порцеляною, і найстарішу школу традиційного тайського масажу. При бажанні можна довіриться справжнім професіоналам і зробити автентичний масаж.

При бажанні можна довіриться справжнім професіоналам і зробити автентичний масаж

Після відвідин таких значущих місць міста ви підете на екзотичну прогулянку по каналах міста та річці Чао Прайя. Саме тут можна побачити Бангкок з іншого боку. Стародавні храми сусідять з житловими кварталами, а розкішні особняки з застарілими халупами. Ви погодуйте большеротих сомів, зможете купити фрукти прямо з торговою човна, як в стародавні часу, побачите, як хлопчаки із задоволенням купаються в річці, а пробігає повз метровий варан вам хитро підморгне.

Ви погодуйте большеротих сомів, зможете купити фрукти прямо з торговою човна, як в стародавні часу, побачите, як хлопчаки із задоволенням купаються в річці, а пробігає повз метровий варан вам хитро підморгне

Настає самий час для обіду, напевно, за час, настільки насичене враженнями, ви встигли зголодніти. Чудовий ресторан в готелі Байок Скай, що пропонує систему шведського столу, порадує вас гастрономічними вишукуваннями і великою кількістю морепродуктів. Після смачного обіду ви підніміться на оглядовий майданчик найвищого готелю в місті. Шикарні види з найвищої будівлі Таїланду просто заворожують.

Якщо ви вирушили на екскурсію в Бангкок на 1 день, то після невеликого вільного часу, яке ви можете витратити, як захочете, вас відвезуть в аеропорт. Якщо ви вибрали екскурсію на 2 дні, то попереду вас чекає дуже багато цікавого!

По поверненню в готель ви обговоріть з гідом самостійну вечірню програму. Куди ви захочете відправитися? Можливо, вас цікавлять покупки в одному з величезних торгових центрів або вечірнє шоу в національному стилі, а, може бути, ви вирішите прогулятися по кварталу "червоних ліхтарів" або виберіть одне з десятків інших розваг, які пропонує дивовижний Бангкок.

На другий день ви самі вибираєте свою програму. Можете відправитися в древню столицю Сіаму Аюттхаї, доторкнутися до історії і дізнатися багато нового про минуле Королівства. Або варто вибрати Давнє місто - парк, що відкрився кілька років тому під відкритим небом, де зібрані всі найбільш значущі пам'ятки Таїланду, побудовані села в національному стилі? Або ви вирішите поїхати на екскурсію на плавучий ринок і відвідати величезну ферму крокодилів? Що б ви не вибрали, куди б не поїхали, другий день буде насичений враженнями, з якими ви повернетеся на Пхукет.

Вартість екскурсії на 1 день: 6800 бат для дорослого, для дітей знижки.

У програму включені: трансфери в аеропорт і центр міста, повна оглядова екскурсія по місту з вхідними квитками, обід, послуги російськомовного гіда.

Вартість екскурсії на 2 дня: 8100 бат для дорослого, для дітей знижки.

У програму включені: трансфери в аеропорт і готель, проживання в готелі 3 *, сніданок шведський стіл, обід в перший день, повна оглядова екскурсія по місту з вхідними квитками, послуги російськомовного гіда.
Додатково оплачуються: авіапереліт в обидва боки (близько 70 доларів на людину), вхідні квитки (крім зазначених у програмі), харчування (крім зазначеного в програмі), сувеніри та покупки.
З собою потрібно взяти: паспорт, змінний одяг, фотоапарат, відеокамеру, гроші.
Всі питання по програмі, а також за розкладом екскурсії, ви можете поставити за телефоном +66 900 713 244 ( WhatsApp , Viber ).

Вам буде цікаво:
Екскурсія в Камбоджу з Пхукета
11 островів за 2 дні
Екскурсія в Сінгапур з Пхукета на 2-3 дні

Куди ви захочете відправитися?
Або ви вирішите поїхати на екскурсію на плавучий ринок і відвідати величезну ферму крокодилів?

Новости