Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Діти Пугачової і Галкіна живуть в чудовій казці

Діти Пугачової і Галкіна ростуть щасливими і коханими, як втім, і належить в кожній родині. Днями Примадонна похвалилася успіхами Лізи , Тренується в басейні, а вже сьогодні стало відомо, в якому розкішному чарівному палаці живуть спадкоємці супер зірок, передає Joinfo.ua.

Вся увага зіркових батьків, вважає журналіст ДжоІнфоМедіа Настя Арт, звернене в сторону їх молодшого покоління. Алла Пугачова і Максим Галкін роблять все можливе, щоб Ліза і Гаррі відчували себе в цьому світі не тільки бажаними і коханими, але щасливими дітьми.

Новий рік, як відомо, для кожного, навіть дорослого, людини є дуже очікуваним дивом. Всі вірять в казку, в те, що з настанням нового року, життя обов'язково зміниться в кращу сторону. Те ж стосується і знаменитостей, незважаючи на те, що багато хто з них здатні створювати цю казку і протягом всіх 365 днів.

Проте, як виявилося, для Галкіна і Пугачової, Новий рік - це святе, коли кожен момент повинен нагадувати про чарівність. Для того, щоб влаштувати справжнє свято своїм дітям, батьки постаралися на славу. Вони прикрасили чудовий замок в селищі Грязі гірляндами, ялинками, кулями.

Фотографіями зовнішнього вигляду замку поділилася гостя Примадонни і її чоловіка, відома співачка і ведуча - Олена Північ. На знімках видно розкішна прикрашена арка гірляндою з різнобарвною ілюмінацією, а біля входу радують очі маленькі світяться ялинки.

Під знімками Олена написала: «Спасибі за прекрасний вечір в прекрасній компанії», викликавши тим самим позитивну реакцію шанувальників, як самої Північ, так і Алли Борисівни і Максима Галкіна.

Тепер же фанати знаменитих батьків на 100% впевнені, що діти Пугачової і Галкіна зустрінуть Новий рік 2017, немов у казці з чудесами.

Новости