Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

18 жовтня! Свято сиру і вина у Львові! З Гродно! Запрошуємо!

  1. програма обслуговування
  2. Другий день
  3. Третій день
  4. Четвертий день
  5. У вартість включено

програма обслуговування

Перший день

17.00 Відправлення з Гродно. Транзит по Білорусі, відвідування DutyFree (по можливості). Прохід кордону. Нічний переїзд.

Другий день

08.00 Прибуття до Львова (Час вказано орієнтовно і залежить від проходження кордону). Екскурсія по історичному центру Львова. Площа Ринок, Італійський дворик, капличка Боїмів - перлина українського ренесансу Порохова вежа, Домініканський костел, Вірменський квартал, Оперний театр, пр-т Свободи. Замкова гора: овіяне легендами символічне місце заснування Львова, з якого відкривається панорама міста, Собор Святого Юра - шедевр архітектури бароко, центр Греко-католицької митрополії України. Відвідування "Музею" під відкритим небом, знамените Личаківський цвинтар (вх. Квиток 30 гр. За бажанням групи). Прогулянка по прекрасному місту, відвідування "Копальнi кави", "Шоколадній майстернi", "П'яна вiшня" та інших колоритних місць Львова ... Заселення в готель. Вільний час. Ви зможете побувати на унікальному заході: СВЯТО сиру I ВИНА У Львовi - головне гастрономiчне свято осенi! Гості зможуть відвідати великий ярмарок сирів і вина, на якій буде представлена ​​як продукція великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти. Брі, камамбер, шаблі, бордо, рокфор, сирне фондю та різотто з пармезаном, традиційні страви української кухні - всім цим та багатьом іншим можна буде поласувати на Міському Святі сиру і вина у Львові (вх. Квитки включені у вартість). Ночівля в готелі.

Третій день

07.00-10.00 Сніданок в готелі (шведський стіл). Виселення до 12.00. Переїзд в центр Львова. Вільний час для прогулянки по місту, відвідування сувенірних крамниць і магазинів. За бажанням, можете відвідати ТЦ (Forum Lviv), який знаходиться в пішої доступності від центру міста. Навколо веселощі! Таємничий Львів приготував для Вас безліч цікавих історій. Загадки, легенди і багато позитивних емоцій ... ми дізнаємося історію появи цього чарівного напою і спробуємо краще пиво в місті! Пішохідна екскурсія "Пива багато не буває ..." Старогород: екскурсія + дегустація 4 келихів пива + закуски (насіння + смажені вушка + смажені кільця цибулі) (час і день проведення буде залежати від пивоварні, доп. Плата, екскурсія за бажанням, при групі від 20 осіб, 10 євро). 16.30 Відправлення в Гродно, проходження кордону.

Четвертий день

Прибуття автобуса в Гродно вночі / вранці.

У вартість включено

  • проїзд комфортабельним автобусом
  • супровід керівника групи
  • 1 нічліг зі сніданком
  • екскурсійне обслуговування по програмі
  • вхідні квитки на свято Сиру і Вина

Вартість: 55 євро + 85 рублів

Додатково оплачується: турпослуг, медстраховка, вхідні квитки в музеї, проїзд на громадському транспорті, додаткові екскурсії.

Більше турів дивіться в нашому КАТАЛОЗІ ТУРОВ.

Новости