Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Вогонь і Вода»: кращі ігри на двох

  1. Храми і самоцвіти в іграх «Вогонь і Вода»
  2. «Вогонь і Вода»: як грати

Вогонь і Вода, дві найяскравіші і цікаві стихії, запрошують пограти. Для цього вони готові змінити свої іпостасі і постати перед геймерами чарівними персонами. Вогонь перетвориться в хлопчика з червоною шкірою і яскравим волоссям - пустотливого, веселого і дуже гарячого. А Вода стане ніжною дівчинкою-крапелькою - з шкірою світлого блакитного кольору і життєрадісним характером. На ігровому шляху маленьких духів буде чекати безліч пригод, тому геймерам потрібно зрозуміти принцип взаємодії двох полярних стихій і вибрати кращий сюжет - http://igroutka.net/ogon-i-voda/

Храми і самоцвіти в іграх «Вогонь і Вода»

За своєю суттю flash-гри «Вогонь і Вода» - захоплюючі дії. Персонажі повинні переміщатися по лабіринтах, збирати дорогоцінні кристали, обходити численні пастки і пастки.

Сюжети переміщують гравців в світи дивних і дивовижних храмів, кожен з яких таїть свої секрети. Досвідчені користувачі рекомендують обов'язково побувати в наступних ігрових всесвітів:

  • Храм Жахів. Вогонь і Вода зіткнуться тут з примарами і привидами. Втекти від них неможливо, тому доведеться відстрілюватися спеціальними снарядами - всього їх буде видано 10 на двох. Вогненні бомби можуть рикошетити від будь-яких поверхонь, а водні тільки потрапляти в цілі. Кожен снаряд призначений для ураження відповідних стихійних привидів, тому потрібно бути особливо уважними при грі. Вогонь і Вода, дві найяскравіші і цікаві стихії, запрошують пограти
  • Храм Кришталевий. Блискучий і дуже складний. Тут вся надія на взаємовиручку, кмітливість і індивідуальні таланти гравців. Рівні не прості, але все переборні. Головне - прагнути до перемоги.
  • Крижаний Храм. Здавалося б, крапельці-дівчинці тут має бути комфортно і затишно, але це не так. Хитрі лабіринти таять масу пасток, а дорогоцінні кристали не так-то просто зібрати. Але все можливо, якщо діяти разом. Вогонь і Вода - непорушна сила.
  • Лісовий Храм. Заплутаний і зарослий корінням, він накладає обмеження на одного з персонажів. Дівчинка-Вода тут не може стрибати. Сподіватися доводиться тільки на вогняного джентльмена, який пройде рівні сам і допоможе з переходами своїй подрузі.
  • Світлий Храм. Його оцінять любителі головоломок, так як тут їх зібрано просто величезна кількість. Кожен крок - нова загадка. Кожен рівень - нові складності. Але це і приваблює найбільше, так як саме труднощі об'єднують стихії і дозволяють діяти їм гармонійно і злагоджено.

П'ять Храмов вважаються кращими сюжетами ігор «Вогонь і Вода». Чи так це насправді? Звісно так! Усі гравці відзначають захопливість проектів, зручність гри і дивовижну злагодженість парного взаємодії.

«Вогонь і Вода»: як грати

Ігри про Воду і Вогонь відносяться до парних проектам, тобто проходити їх потрібно вдвох. Звичайно, можна зробити це і в поодинці, граючи кожним персонажем по черзі, але самий драйв геймери отримують при спільній роботі.

Для хлопчика Вогню і дівчатка Води виділені окремі клавіші на клавіатурі, які дозволяють управляти героями без перешкод і на хорошій швидкості. Освоїти біг, стрибки і збір кристалів можна без проблем, і після цього захопливість ігр почне особливо швидко рости.

Крім лабіринтів, храмових сюжетів і ігрових ідей про Вогонь і Воду на сайті igroutka.net можна знайти ще масу проектів. Тут представлена ​​чудова добірка flash-ігор з найрізноманітніших напрямків, яку оцінять користувачі будь-якого віку.

Чи так це насправді?

Новости