Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туреччині влітку 2019. Ціни на тури, готелі, авіаквитки

  1. Куди поїхати відпочивати в Туреччину влітку?
  2. Пляжний відпочинок на курорті Мармаріс
  3. Відпочинок на курорті Белек
  4. Відпочинок на курорті Бодрум
  5. Трабзон
  6. Кемер
  7. Ціни на відпочинок в Туреччині влітку 2019
  8. Ціни на авіаквитки в Туреччину з Москви
  9. Готелі Туреччини «Все включено», ціни
  10. Ціни на екскурсії влітку
  11. Обов'язково слід прочитати:
  12. Ціни на харчування та їжу
  13. Погода в Туреччині: червень, липень, серпень

Розглянемо відпочинок в Туреччині влітку, ціни на харчування, готелі (все включено), екскурсії та квитки на літак. Скільки буде коштувати поїздка на море для росіян в 2019 році і що вам буде потрібно для бронювання дешевих готелів або покупки турів за низькими цінами? Обов'язково читаємо весь матеріал до кінця.

У зв'язку з поліпшенням політичних відносин між Росією і другою стороною, путівки на турецькі курорти знову стали доступними. Туреччина - це найбільш близький і доступний закордонний морський курорт, куди ми можемо поїхати за спрощеною формою без візових зборів.

Тепер спробуємо дізнатися, у скільки обійдеться відпочинок в Туреччині 2019, які ціни на переліт і путівки «все включено», де можна добре провести дозвілля і які пам'ятки потрібно відвідати.

Тепер спробуємо дізнатися, у скільки обійдеться відпочинок в Туреччині 2019, які ціни на переліт і путівки «все включено», де можна добре провести дозвілля і які   пам'ятки   потрібно відвідати

Зміст статті

Куди поїхати відпочивати в Туреччину влітку?

Відпочивати в Туреччині можна на Чорноморському узбережжі або на Егейському узбережжі. Основна частина курортів зосереджена саме на Чорному морі. Розглянемо найбільш затребувані напрями, щоб знати напевно, куди поїхати відпочити в Туреччину влітку.

Пляжний відпочинок на курорті Мармаріс

Це найбільш «європеїзований» курорт, а все тому, що коли то сюди з'їжджалися на відпочинок голландці та англійці. Цей факт згодом значно вплинув на якість туристичних послуг.

На цьому курорті вас чекає відмінний сервіс та ідеальна погода. Мармарис так зручно розташований, що навіть в червні і серпні тут немає сильної виснажливої ​​спеки.

Ще один плюс - практично завжди тихе море, тому що курорт перебувати в бухті, закритою від відритого моря островом. Саме тому тут не буває хвиль, а спуск у воду комфортний і плавний.

Це є вагомою причиною, по якій туристи вибирають Мармарис, оскільки відпочинок в Туреччині влітку з дітьми повинен бути в першу чергу безпечним.

Крім того, Мармарис вважається самим танцювальним турецьким курортом. Незважаючи на велику кількість нічних диско-барів, всі вони користуються популярністю. Відпочити душею тут зможуть і цінували прогулянок на яхтах.

Відпочинок на курорті Белек

Це наймолодший курорт, який за останні роки набрав популярність серед росіян та іноземців. У найближчих його околицях немає історичних пам'яток, але зате тут унікальна і не типова для цих місць природа - соснові, кедрові і евкаліптові ліси в поєднанні з великими узбережжями з дрібним і великим піском.

Белек вважається респектабельним і не дешевим курортом, молоді тут не так багато. Приїжджати купатися можна вже в травні і до кінця жовтня. У 40 кілометрах від курорту знаходиться аеропорт Антальї.

Відпочинок на курорті Бодрум

На цьому курорті знаходиться рекордна кількість ресторанів, нічних клубів і барів. На півострові розташовано 14 бухт, де є готелі і окремі селища. Східна частина Бодрума - це затишні довгі пляжі з розвиненою інфраструктурою.

Західна частина курорту більш тиха і підходить для спокійного відпочинку. Навколо західного Бодрума розташовано безліч яхт-клубів, магазинів і ресторанів. На відміну від Мармаріса, в Бодрумі часто бувають вітру і хвилі, що робить курорт привабливим для шанувальників водного спорту.

Трабзон

Цей чорноморський курорт розташований в північно-східній частині Туреччини, колишня назва - Трапезунд. Сам місто являє собою дивовижну

поєднання різних культур і релігій. З Сочі до Трабзона можна дістатися на поромі за кілька тисяч рублів.

Кемер

Курорт займає вигідне місце між горами, висотою понад 2-х тисяч метрів і морем. Селища Текірова, Кириш, Бельдібі, Гейнюк і безпосередньо місто Кемер , Відносяться до курортних зон. Що стосується більш докладної інформації про райони, де можна зупинитися, кращих пляжах і готелях на першій лінії по системі все включено - читаємо окремий матеріал про відпочинок .

Кемер дуже популярний серед наших співвітчизників. Саме сюди їдуть на відпочинок в Туреччині, оскільки ціни на готелі все включено радують своєю демократичністю.

Крім того в готелях і ресторанах практично всі співробітники можуть розмовляти російською мовою. На вул. Лиман можна знайти всілякі турецькі сувеніри від дешевих магнітиків до самих ексклюзивних подарунків. На території Кемера є багато ресторанів, а також кращі нічні клуби узбережжя - Будда, Аура, Інферно.

Якщо ви вирішили відпочити в Туреччині дешево біля моря, то велика кількість недорогих готелів розташована в селищі Кириш і Гейнюк, ці ж селища ідеально підійдуть для спокійного відпочинку, тут немає дискотек і нічного життя. Для молоді ідеально підійде сам Кемер, тут розваги на будь-який смак.

Для молоді ідеально підійде сам Кемер, тут розваги на будь-який смак

Ціни на відпочинок в Туреччині влітку 2019

Відпочинок в Туреччині для росіян, ціни на всі необхідні туристу аспекти. Скільки потрібно взяти з собою грошей, щоб на всі 100% відпочити на морі. Все залежить від категорії готелю (з харчуванням або без, віддаленість від пляжу і т.д.), від самого курорту і від ваших особистих переваг. Почнемо з пошуку найдешевших квитків на літак до Туреччини з Москви, СПб, міст Росії.

Ціни на авіаквитки в Туреччину з Москви

З Москви можна долетіти до наступних аеропортів Туреччини: Стамбул, Даламан, Анталія, Адана, Бодрум. Квиток на рейс Москва-Стамбул на 1 людину в обидва боки обійдеться в середньому в 13 400 рублів.

З Пітера до Стамбула переліт в обидва кінці коштуватиме 15 700 руб. (Найдешевший квиток), а в середньому близько 20 000 рублів. Квиток в обидва кінці з Єкатеринбурга до Стамбула обійдеться приблизно в 24 000 руб.

  • Підібрати авіаквитки в Туреччину:

До Анталії з Москви дешевий квиток на літак «туди і назад» буде коштувати близько 18 600 руб. З Петербурга - 26 900 руб., А з Єкатеринбурга - 30 580 рублів.

Квиток за напрямом «Москва-Бодрум» в обидва кінці, обійдеться приблизно в 19 500 рублів. З Пітера до Бодрума можна долетіти туди і назад за 24 170 руб., З Єкатеринбурга - за 43 900 руб.

За 19 400 рублів можна купити квиток в обидва кінці з Москви до Даламан. З Пітера такий квиток обійдеться приблизно в 25 200 руб., А з Єкатеринбурга - 83 200 руб.

З Москви до Адани і назад можна долетіти приблизно за 19 000 руб. З Пітера за 24 800 руб., А з Єкатеринбурга квиток в обидва кінці обійдеться в 45 900 рублів.

Всіх, хто хоче відпочити на турецьких курортах, хвилює питання: чи потрібна віза до Туреччини? Зараз, ми можемо впевнено сказати, що для росіян діє безвізові режим. Вам потрібен лише закордонний паспорт.

Дешеві квитки на літак до Туреччини з Москви, СПб та інших міст вам допоможе пошуковик і Aviasales .

Готелі Туреччини «Все включено», ціни

Багатьох туристів цікавить відпочинок в Туреччині і ціни на готелі по системі Все включено, давайте розглянемо вартість туру в готелі з All incusive і забронюємо дешеві путівки Туреччину онлайн від великих тур операторів без націнок.

Відпочинок в Туреччині влітку по системі все включено можливий на всіх курортах і в готелях будь-який навіть самої бюджетної категорії. Так, в Кемері в готелі 3 зірки Ares Hotel Kemer можна відпочити за 76 970 рублів. У цю вартість входить проживання вдвох в 2х місному номері, переліт в обидва кінці, 3-разове харчування та бар. Тривалість туру - 7 ночей.

Путівка на двох дорослих в Анталію на тиждень в тризірковий готель ARES CITY HOTEL обійдеться в таку ж суму. За 79 300 руб. можна відпочити в 4х зірковому готелі в Анталії - HIMEROS LIFE HOTEL. Готель розташований на першій береговій лінії. Харчування - все включено.

В цілому в Туреччині, відпочинок комфортний і недорогий. ціни в готелях Анталії і Кемера по системі все включено на двох, варіюються в межах 80 000 - 85 000 рублей. Вибір недорогих 3-х і 4-х зіркових готелів , Де можна добре провести тижневий відпочинок, досить великий.

Ось деякі з готелів Анталії, які походять для відпочинку удвох або з дітьми:

MATIATE PARK HOTEL

KLAS DOM SUITE ANNEXE 3 *

Далі йдуть недорогі готелі Кемера забронювати які можна онлайн ввівши дати заїзду в формі нижче, дані готелі підійдуть для молоді та сімейних пар:

HIMEROS LIFE HOTEL 4 *

CLUB ARES HOTEL 3 *

Тижнева путівка на 2-х дорослих в Белек обійдеться приблизно в 98 500 руб. за повний пансіон. На цю суму можна відпочити в відмінному п'ятизірковому готелі LYKIA WORLD ANTALYA LINKS & GOLF.

До 64 000 рублей можна відпочити в 3х або 4х зіркових готелях Аланії по системі все включено. В цілому до 100 000 рублів можна замовити відмінну путівку з повним пансіоном, в будь-який напрямок Туреччини і з комфортом провести цілий тиждень, ні в чому не потребуючи.

Знайти і забронювати готелі Туреччини за низькими цінами онлайн вам допоможе пошуковик RoomGuru . Не забуваємо дивитися карту розташування готелів, вона допоможе визначитися з місцем розташування.

Ціни на екскурсії влітку

Коли краще відпочивати в Туреччині влітку, щоб встигнути відвідати якомога більше пам'яток? Це питання хвилює більшу частину туристів, адже в Туреччині дійсно багата і древня історія.

А їхати краще по екскурсіях краще на початку сезону або ближче до кінця, хоча Туреччина в будь-який час прекрасна і головні історичні місця відкриті весь рік.

Подивимося скільки буде коштувати відпочинок в Туреччині для росіян і ціни на екскурсії.

Від 40 $ буде коштувати одноденна екскурсія по Стамбулу. У програму входить: Римський іподром, храм Святої Софії, Константинопольська церква, храм Влахерна і інші цікаві місця, що збереглися з часів Візантії.

Екскурсія на повітряній кулі по зачаровує Каппадокії обійдеться в 120 $. Оглядова екскурсія нічним Стамбулом з відвідуванням Європейської та Азіатської боку обійдеться в 70 $. Приблизно в 55 $ обійдеться морська екскурсія «Ніч на Босфорі».

«Синій Тур коштує 160 $. В рамках цієї 6 годинної екскурсії ви побачите унікальні скельні стародавні монастирі і мечеті, розкопки часів римської античності. Всі головні мусульманські святині, зокрема найбільші мечеті

Стамбула можна побачити за 280 $. Тур триває 8 годин, включаючи трансфер і харчування.

На екскурсії «Весь Старе місто, Константинополь» ви побачите Стамбул з найвищої точки, побуваєте в знаменитій Блакитній мечеті, на площі старовинного єгипетського ринку, відвідайте Базелікское водосховище. Вартість програми - близько 200 $. Цінними є на екскурсії, вказані в розрахунку на групу від 1 до 6 чоловік.

  • Визначитися з екскурсіями по визначних пам'ятках можна як на місці, так і забронювати через екскурсійне агентство Sputnik 8 .

Обов'язково слід прочитати:

Обов'язково слід прочитати:

Ціни на харчування та їжу

Що спробувати і скільки коштує харчування на відпочинку в Туреччині? Хто був хоч раз на турецьких курортах, той знає, що перед східними солодощами і турецькими стравами складно встояти. Причому ціни на всі гастрономічне пишність можна назвати дорогими.

У недорогому кафе Стамбула до 300 рублів можна отримати повноцінний ланч, що складається з плову, легкого салату і турецького супу. Традиційний кебаб коштує від 220 до 330 рублів.

Традиційний кебаб коштує від 220 до 330 рублів

У кафе вищого класу ціни такі: м'ясо-гриль - 265 рублів, сендвіч - 167 руб., Паста - 154 руб., Коктейлі алкогольні - до 176 руб. У Туреччині завжди можна замовити свежеприготовленную рибу або морепродукти.

Особливою популярністю користуються сендвічі з рибним філе, середня вартість яких - 170 руб. Страви традиційної та європейської кухні можна покуштувати в будь-якому вуличному кафе або ресторані, в будь-якій частині Туреччини.

Погода в Туреччині: червень, липень, серпень

Коли краще відпочивати в Туреччині ? Клімат тут субтропічний, а за рахунок особливого і різноманітного ландшафту погода в Туреччині в червні , Липні, серпні в залежності від району, може відрізнятися. У південній та західній частинах клімат характерний для Середземномор'я: літо спекотне, вологість повітря невисока, а зима м'яка. Типовий приклад - Анталія. Тут річна температура часто доходить до 35 градусів, а вода в морі прогрівається до 26 гр. Цельсія.

  • Купити гарячі тури в Туреччину дешево з Москви, Санкт-Петербурга і міст Росії допоможе сервіс Travelata .

Нежарке літо лише в північній частині країни. Влітку часто бувають дощі, а середня температура в липні - від +20 до +32 гр. Клімат тут типовий чорноморський.

У серпні в Туреччині нерідко буває спекотніше, ніж у перший місяць літа. Серпнева температура практично завжди вище 30 гр. вдень і вночі - вище 24 гр. Дощі в серпні на турецьких курортах трапляються вкрай рідко.

Щодо прохолодна серпнева погода в Сіде, Чешме, Ізмірі, Кемері, Бодрумі, Аланьї (в середньому 30-31 градус). До 36 градусів повітря прогрівається на курортах Фетие, Текірова, Кемер.

Буду вдячний вам за користування кнопочок соціальних мереж. Якщо поділитися статтею в мережах, то ви допоможете визначитися з відпусткою вашим друзям і знайомим.

Куди поїхати відпочивати в Туреччину влітку?
Скільки буде коштувати поїздка на море для росіян в 2019 році і що вам буде потрібно для бронювання дешевих готелів або покупки турів за низькими цінами?
Всіх, хто хоче відпочити на турецьких курортах, хвилює питання: чи потрібна віза до Туреччини?

Новости