Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Кіпрі 2017: ціни за все включено

  1. Ціни на відпочинок за системою «все включено»
  2. Ціни в залежності від кількості зірок готелю
  3. Рекомендовані тури з низькою ціною
  4. мінімальний пакет
  5. Ціни в залежності від класу готелю
  6. вартість авіаквитків
  7. вартість готелю

Ми (команда сайту SpiritRelax Ми (команда сайту SpiritRelax.ru) провели невелике дослідження вартості відпочинку на Кіпрі в 2017 році, як по системі все включено, так і за найдешевшими турам, щоб Ви змогли за кілька хвилин зрозуміти, у скільки Вам обійдеться відпочинок на цьому популярному острові в Середземному морі. Також ми визначили, на яких сайтах найдешевше купити тур, забронювати готелі, придбати авіаквитки. Ця інформація допоможе Вам істотно заощадити (в деяких випадках до 70% бюджету на відпочинок), і при цьому рівень комфорту буде на висоті.

Ціни в нашому дослідженні засновані на турах для 2-х дорослих осіб, при тривалості відпочинку в 7 днів. Ця інформація також дає орієнтир на тури та іншої тривалості, адже головне зрозуміти, які загальні ціни на відпочинок встановилися в даній країні.

Ціни на відпочинок за системою «все включено»

Ціни на відпочинок на Кіпрі в 2017 році за системою все включено ми порівнювали за допомогою сайтів турагенств, в цілому ми відправили запити в більш ніж 100 компаній
Ціни на відпочинок на Кіпрі в 2017 році за системою все включено ми порівнювали за допомогою сайтів турагенств, в цілому ми відправили запити в більш ніж 100 компаній. Також користувалися онлайн-сервісами для підбору турів. В результаті нами було встановлено, що найдешевше придбати тур на Кіпрі в 2017 році можна на сайті Travelata , Причому він також зручний, безпечний і має хорошу репутацію перевіреного сервісу, тому і Вам рекомендуємо підбирати путівки саме з його допомогою.

Як видно з графіка, вартість туру на Кіпр в 2017 році за системою все включено збільшується до літа і досягає своїх максимальних значень до серпня (мінімальна ціна туру з проживанням в готелі 3 * дорівнює 61489 рублів - 7 днів, 2 дорослих людини). Це відбувається через те, що літо традиційно є піком туристичного сезону в цій країні, а значить, попит дуже великий, і до літа кількість вільних номерів стрімко зменшується, особливо за пропозицією all inclusive, адже безтурботний відпочинок приваблює багатьох, тому вигідніше замовляти тур за кілька місяців до призначеної дати заїзду.

Найнижчі ціни встановлюються в лютому (мінімальна вартість туру 49927 рублів), в цей час досить прохолодно (температура повітря і повітря +17 ° C), тому пляжний відпочинок в цей час не користується попитом, з цієї причини туроператори істотно зменшують вартість проживання, щоб бажаючих замовити тур хоча б трохи додалося.

У вартість туру all inclusive на Кіпр входять авіаквитки, проживання в готелі, їжа, медична страховка, віза. Якщо Ви будете отримувати тури в невеликих турагентствах, то в деяких випадках цей список може включати інші пункти, тому при виборі путівки звертайте увагу, що в нього включено. Чим більше зірок у готелю, тим краще буде харчування: більше буде доступно страв, напоїв, сніданки, обіди та вечері будуть набагато смачніше.

Ціни в залежності від кількості зірок готелю

У нашому дослідженні ми також наводимо вартість відпочинку на Кіпрі в 2017 році за системою все включено з поділом за кількістю зірок готелю. Хтось вважає за краще жити в недорогому трёхзвездочном готелі і всі заощаджені гроші витрачати на розваги і покупки, а комусь в першу чергу важливий сервіс готелю, його престижність, в такому випадку готелі з п'ятьма зірками підходять як не можна до речі.

Виходячи з наших даних, мінімальні ціна на тури з готелями на 3 та 4 зірки відрізняються один від одного взимку на 5-8 тисяч, а влітку на 7-15 тисяч рублів. Рекомендація від нас: краще вибрати 3-зіркових готель з хорошими відгуками (середня оцінка за відгуками більше 4 балів), ніж 4-х зірковий готель із середніми відгуками (середня оцінка нижче 4 балів). Так Ви і гроші заощадите, і, по суті, отримаєте більш якісні послуги в готелі, користуватися будете практично темі ж зручностями, раз закладу ставлять позитивні відгуки, то і персонал там привітний, а значить, ніякої неадекватний співробітник готелю не зіпсує настрій на відпочинку.

Рекомендовані тури з низькою ціною

Проаналізувавши надані послуги, рівень комфорту, зручність розташування готелю, відгуки людей, які відпочили мандрівників, ми відібрали кращі тури
Проаналізувавши надані послуги, рівень комфорту, зручність розташування готелю, відгуки людей, які відпочили мандрівників, ми відібрали кращі тури. Нехай, не у всіх мінімальна ціна (хоча вона все одно досить низька), але зате, скориставшись даними пропозиціями, відпустка у Вас буде дійсно комфортний і насичений.

* Ціни наведені за тур «Все включено» тривалістю 7 ночей, розрахований на 2-х дорослих осіб в літній період при завчасному бронюванні

мінімальний пакет

Пропонуємо Вам ознайомитися з цінами на тури на Кіпр в 2017 році з мінімальним включеним переліком послуг, так можна відпочити недорого, але все одно цікаво, адже наскільки буде насичений відпочинок, залежить тільки від Вас самих. Можна взяти путівку дешевше, а заощаджені гроші витратити на розваги, адже тільки самі події запам'ятовуються надовго (різноманітні водні розваги, дайвінг, стрибок з парашутом, політ над островом на вертольоті і т.п.), а не те, в якому готелі жив на відпочинку. Молодь, в основному, вибирає недорогі 3-х зіркові готелі, щоб просто було де переночувати, а весь інший час проводять активно поза готелем: на пляжі, в море, в клубах.

Ціни в залежності від класу готелю

Різниця між турами «все включено» і «мінімальний пакет» в липні становить близько 12000 рублів (мінімальні ціни в липні 55270 рублів і 43178 рублів відповідно, 3 зірки, 7 днів відпочинку, сім'я з 2 дорослих осіб). За 4-х зірковий готель з мінімум послуг потрібно буде заплатити 56147 рублів в самий розпал сезону, проживання в 5-тізведочном готелі обійдеться в 78000 рублів і більше. Практично всі готелі з 5-ю зірками мають вихід до пляжу і мають СПА-процедури, а ось 3-х зіркові цим можуть похвалитися далеко не завжди, але і в них можна комфортно відпочивати.

вартість авіаквитків

Ми розповіли, скільки коштує відпочити на Кіпрі в 2017 році за туристичною путівкою. Тепер упомянём ще ось про що. Частина вирішили полетіти на відпочинок на Кіпр роблять це самостійно, без допомоги турфірм. На відміну від організованої поїздки, вони окремо купують авіаквитки, бронюють готелі, купують страховку (до речі, хорошу туристичну страховку можна підібрати тут Cherehapa ), Оформляють візу і вирішують додаткові питання, пов'язані з поїздкою. Повна вартість такої подорожі буває як вище, так і нижче ціни туру, це залежить, головним чином, від Ваших переваг і необхідного рівня комфорту. Такий варіант набагато цікавіше, тому що дозволяє «скомпонувати» відпочинок самому, вирішити, що і коли Ви хочете відвідати, коли Вам буде зручно відправитися на інший курорт, або Ви взагалі можете в будь-який день відпочинку поїхати в глиб острова, в нетуристичні місця, щоб побачити, як живуть кіпріоти, їх побут, а не тільки те, що показується в туристичних районах. Якщо Ви також зважилися злітати на Кіпр самостійно, то Вам потрібно знати, скільки коштують квитки, і де їх купувати.

Найдешевші авіаквитки ми знайшли на сайті Aviasales , Квиток туди і назад в 2017 році з відправленням в Москві і з посадкою в курортній Ларнаці на 1 людину коштує від 11000 рублів (на політ в літні місяці), середні ціни на цей період близько 20000 рублів. Щоб купити авіаквитки на Кіпр дешево, потрібно здійснити бронювання заздалегідь, мінімум за 2 місяці до дати вильоту, тоді ціни мінімальні.

вартість готелю

Самостійно забронювати номер в готелі найдешевше на сайті Roomguru.ru , Зробити це можна буквально за пару хвилин. Там же можете прочитати відгуки вже відпочили, перелік включених послуг, що є в номерах, відстань від аеропорту та інше.

Ціни на готелі дуже сильно залежать від сезону. Наприклад, в лютому (низьких сезон) середні ціни встановлюються на позначці в 3421 рублів за номер, а в серпні (самий пік сезону) ціна підскакує аж до 8426 рублів, тому бронюйте житло заздалегідь, щоб заощадити гроші і вибрати готель по кращому співвідношенню ціна / якість.

Наприклад, в лютому (низьких сезон) середні ціни встановлюються на позначці в 3421 рублів за номер, а в серпні (самий пік сезону) ціна підскакує аж до 8426 рублів, тому бронюйте житло заздалегідь, щоб заощадити гроші і вибрати готель по кращому співвідношенню ціна / якість

Ось кілька хороших, на наш погляд, готелів за низькими цінами:

Туристичний сезон на Кіпрі починається в травні і закінчується в середині жовтня. Пік напливу туристів припадає на липень і серпень. Клімат Кіпру середземноморський, близько 330 днів в році світить сонце, дуже спекотне літо (близько + 33 ° C) і м'яка зима (+ 19 ° C). Температура води коливається від + 17 ° C в лютому до + 28 ° C в серпні.

Знайти недорогий тур

Новости