Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Ізраїль з Санкт-Петербурга 2019. Ціни.





Ейлат мертве море Єрусалим Тель Авів Бахайские сади в Хайфі

Тури в Ізраїль з Санкт-Петербурга 2019

Ціни на тури в Ізраїль вказані за двох дорослих.
У вартість турів входить авіапереліт (регулярні рейси - мінімальний тариф), трансфер, послуги гіда, проживання в готелі.

Всі варіанти турів до Ізраїлю в системі розширений пошук туру.

Тури в Ізраїль - це можливість зробити дивовижний вояж на Обітовану Землю, овіяну таємницями, доторкнутися до Великим святинь, отримати задоволення від чудового відпочинку на сонячних пляжах Середземномор'я, поправити здоров'я в водах легендарного Мертвого моря.

Ізраїль завжди притягував паломників, завойовників, емігрантів. Приїжджаючи сюди, починаєш розуміти, наскільки тісний світ. Здається, що і не виїжджав далеко, а просто вийшов прогулятися на сусідню вулицю. Не дарма багато в жарт називають Ізраїль «16-й республікою СРСР».
Ізраїль - самобутня країна. Незважаючи на спекотне сонце і камені замість родючого грунту, люди змогли приборкати природу і перетворити цю мляву пустелю в сад. Мабуть, більше ніде не можна побачити такого ревного збереження традицій, норм і життєвого укладу, перевіреного століттями. Сюди приїжджають подивитися на Мертве море і відвідати Діамантову біржу, постояти біля Стіни плачу і погуляти по вузеньких вуличках, посидіти в кафе і спробувати кошерних страв.
Ізраїль - країна не для економних туристів, замовляти недорогі номери та хостели краще заздалегідь. До речі, європейська система «зірковості» готелів тут не прийнята, у ізраїльтян свої уявлення про те, які готелі можна називати хорошими, а які - дуже хорошими.
Туристи, вперше потрапляють на вулиці Тель-Авіва, уражаються дивним змішання висотних хмарочосів, обшарпаних малоповерхівок, доглянутим садкам і гори сміття поруч. Якщо ви потрапили в Ізраїль в суботу, не дивуйтеся тому, що все життя буквально завмирає, не працюють банки, кафе, ресторани, не ходить громадський транспорт! Субота - святий день, в який багато ортодоксальні євреї навіть не набирають номер телефону - не можна! Вся та будь-яка робота в цей день під забороною. Але не впадайте у відчай, завжди можна непогано перекусити на маленьких ринках, господарі яких - представники арабської національності і, звичайно, російські.
Поїздка на Мертве море - дуже популярний маршрут для відпочинку в Ізраїлі. Море не тільки унікальне чудо природи. Його бруду і вода вважаються чарівними, рятують від багатьох захворювань, що допомагають зміцнити здоров'я і продовжити життя. На берегах цієї природної лікарні маса курортів, де можна відпочити і пройти всі процедури. А запропонувати тут можуть багато чого: обгортання, ванни, масаж, сольовий пілінг.
Район Яффа - осередок колоритних будівель і архітектурних чудасій. Наприклад - пам'ятник апельсиновому дереву. Ця споруда підвішено на двох ланцюгах і не торкається землі, символізуючи багатовікову відірваність єврейського народу від землі і, не дивлячись на це, продовжував жити, розвиватися, зберігати свою мову і самобутню культуру. Дивно, що дерево дійсно живе, на його гілках цвітуть квіти і висять помаранчеві кульки апельсинів.
Побувати в Ізраїлі і не спробувати кошерної їжі неможливо! Місцеві жителі дуже суворо ставляться до вибору продуктів, і ви можете бути впевнені в абсолютній свіжості поданого вам страви. Різноманіття закусок, гарячих страв і десертів не залишить вас байдужими.

А після гарної вечері наступає час вечірньої прогулянки. Веселі та людні проспекти, яскраві неонові вогні, чисті набережні і непередаваний місцевий колорит зроблять променад ще більш приємним і незабутнім. Ви зможете не просто відмінно відпочити, а й трохи краще дізнатися цю чудову країну.

Найбільшою популярністю в іноземців користуються такі морські курорти Ізраїлю, як Нетанія, Хайфа (Середземне море), Ейлат (Червоне море), Ейн-Бокек (Мертве море). Туристи, які бажають познайомитися з визначними пам'ятками країни, відправляються в Єрусалим, Назарет і Віфлеєм. Стіна плачу, Храм Гробу Господнього, Мечеть Купол скелі, Голгофа, Каменоломни царя Соломона, Церква Благовіщення, Печера Різдва - далеко не повний список пам'яток Ізраїлю.

Подорож на Обітовану Землю нікого не залишає байдужим, придбайте тури в Ізраїль і ви отримаєте незабутні враження, які будуть зігрівати вам душу довгі роки.

Новости